Barn

Stort utbud av barnklockor

Här på Klockor.se hittar du alltid ett stort urval av bra barnklockor i många olika modeller.

Letar du efter en bra barnklocka? I så fall har du kommit till rätt ställe. Klockor.se har många snygga och bra barnklockor till sympatiska priser.

Stigande ordning

1-48 of 307

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stigande ordning

1-48 of 307

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Barnklockor

Du hittar många typer av barnklockor på Klockor.se. Och som du kan se här finns det modeller som passar både tjejer och killar.

Tuffa och sportiga barnklockor, söta och tjejiga barnklockor, praktiska barnklockor med vibrationsalarm och klockor som lämpar sig lika bra för barn som för vuxna.

Vissa klockor är skapade speciellt för barn, medan andra klockor kan användas av både barn och vuxna. Casio är ett bra exempel på detta. Här har vi ett av världens bästa klockmärken med en rad modeller som passar både barn och vuxna.

Just Casio är väldigt populärt hos barn i olika åldrar. För visst känns det lite extra coolt att kunna gå med en "riktig" vuxenklocka när du har nått den mogna åldern av tio eller elva år?

Casio barnklocka

Casio har till exempel en mycket användbar klocka (MRW-200H-1BVEF) som är sportig och robust och klarar av en hel del stryk. Den är dessutom vattentät ner till 100 meter.

Klockan visar tiden analogt, alltså med visare, och det går att se både veckodag och datum. Det här är en crossover-klocka som lika gärna kan användas av barn som av vuxna. Här på Klockor.se säljer just den här modellen väldigt bra i kategorin barnklockor.

Sportsklockor för barn är generellt sett väldigt populära.

Sportsklocka barn

Det finns förstås många andra tuffa sportsklockor för barn. Om du har svårt för att välja en klocka till ditt barn men vet att hen önskar sig en snygg klocka kan det vara en bra idé att utgå från om du vill köpa en analog eller digital klocka.

Eller om du kanske vill kombinera visare med en digital display.

De flesta barn i «klock-ålder» har bestämda uppfattningar om vad de tycker om, så ett bra tips är att du helt enkelt visar barnet några alternativ som finns på de här sidorna.

Digitala barnklockor

Generellt sett kan man säga att många flickor önskar sig en fin analog klocka med visare, medan pojkar faller mer för digitala klockor.

Och som du ser har vi en mängd digitala barnklockor att välja mellan.

Från enklare versioner, som ofta är väldigt praktiska eftersom de har stora, tydliga siffror, till digitala klockor med flera funktioner. Åldern behöver inte styra ditt val av digital klocka för ditt barn, utan välj utifrån ett mer personligt perspektiv.

Analoga barnklockor

Digitala klockor har alltid varit populära hos barn, och kanske i synnerhet pojkar. Men allt fler barn har nu också börjat gilla analoga klockor, vilket, som nämnt tidigare, gäller speciellt för tjejer. När du klickar dig genom vår kategori för barnklockor går det att se detta tydligt.

Vi har en rad söta klockor för tjejer med härligt färgrika armband. Calypso är ett annat, mycket populärt märke med många snygga och färgglada klockor. Lägg märke till att just det här märket för barnklockor också har väldigt tuffa analoga klockor som även passar killar.

Alla dessa märkena har väldigt prisvärda barnklockor.

Billiga barnklockor

Vanligtvis brukar barnklockor vara mer prisvärda än klockor för vuxna och detta är något som märks tydligt hos en del av våra märken.

Men lägg även märke till att dessa prisskillnaderna sakta men säkert håller på att suddas ut, mycket tack vare att många «vuxna» modeller som även passar barn också brukar ha bra priser. Du kan därför tryggt botanisera bland klockorna i vår barnkategori och veta att vi erbjuder marknadens mest prisvärda klockor.

Barnklockor för tjejer

Som nämnt tidigare, står det klart att tjejer gillar analoga klockor med visare. Och det är självklart också uppenbart att tjejer älskar en mer feminin design och färger som kanske bäst passar en tjej. Detta är förstås ingen regel och det finns många modeller som passar lika bra för tjejer som för killar. Så återigen, det handlar mer om att känna sitt eget barn och låta dem välja mellan flera olika klockor.

Klocka med vibrationsalarm

Har du hört talas om «kissalarm»? Inte alla har det, men WobL är ett barnklockmärke som har blivit väldigt populär hos barn med särskilda behov som behöver påminnas om olika saker, t.ex att gå på toaletten, ta medicin etc.

Det är förstås också en utmärkt klocka om du vill att ditt barn bara ska komma ihåg att möta upp mamma eller pappa vid en viss tidpunkt.

Det är många föräldrar som gillar dessa klockor och det är inte så svårt att förstå. Det kan ju vara tufft att komma ihåg allt när man är ute och leker. WobL kan lagra upp till åtta alarm och varje alarm behöver inte nödvändigtvis utlösa ett ljud. WobL har nämligen en vibrationsfunktion som alternativ.

En mycket praktisk barnklocka.

Barnklockor i många färger

Det kan kännas svårt att välja klocka till ditt barn och här har vi gått in på en rad faktorer som spelar en viktig roll i sammanhanget. Men en annan sak som ofta är viktig för barnen är ju detta med färg.

Här på Klockor.se har vi månge klockmodeller i flera olika färger. Och då blir det självklart lättare att kombinera "rätt" modell med önskad färg.

Men en del av klockorna här har också unika och väldigt karakteristiska färger som kanske just ditt barn tycker är riktigt snygga. Så om ditt barn har en favoritfärg, eller tycker att en viss modell här är särskilt fin, ja, då kanske du har hittat din kandidat.

Klocka barn

Som du ser finns det många alternativ att välja mellan när du handlar klockor för barn. Och du hittar det mesta här på Klockor.se. Har du ett äldre barn och inte hittar något som passar här, ta en titt i kategorin för vuxenklockor.
  Laddar...