Integritetspolicy
Vi är väldigt glada över att du är intresserad av vårt företag, och våra tjänster.
Skydd av data och personuppgifter är något som vi på Reverie ApS skattar väldigt högt.
Att besöka våra sidor kräver ingen som helst insamling av data, men,
för att använda sig av våra tjänster så kan det bli nödvändigt med någon nivå av datainsamling.
Om det blir nödvändigt att samla in någon data från dig, och det inte finns någon
lagstadgad grund för sådan behandling, så kommer vi att be om samt invänta, ditt godkännande först.

Behandling av personlig data, såsom namn, adress, e-post eller telefonnummer, ska
alltid följa riktlinjerna i General Data Protection Regulation (GDPR), samt de nationella
bestämmelser som gäller för Reverie ApS. Vi vill härmed informera allmänheten om arten,
omfattningen samt syftet med vår eventuella insamling, användning och behandling av personuppgifter.
De som kan komma att beröras av detta, kommer här också att bli informerade om vilka
rättigheter som gäller dem.

Reverie ApS har genomfört många tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa
det mest kompletta skyddet av de personuppgifter som behandlas hos oss.
Dataöverföringar via internet har emellertid potential att brista i säkerhet,
då mjukvara/hårdvara kan fallera - samt utomstående part kan vara väldigt uppfinningsrik,
så absolut skydd kan tyvärr inte garanteras. Av denna anledning så är man välkommen
att överföra personuppgifter till oss via alternativa medel, t.ex. via telefon.

1. Definitioner
Dataskyddsdeklarationen för Reverie ApS bygger på de villkor som används av den
europeiska lagstiftaren för antagandet av General Data Protection Regulation (GDPR).
Vår dataskyddsdeklaration ska vara läslig och förståelig för allmänheten likväl som
för våra kunder och affärspartners. För att säkerställa detta vill vi först förklara
den termologi som används.

I den här deklarationen använder vi bl.a. följande termer:

a) Personuppgifter
Personuppgifter är all information som rör en identifierad, eller en identifierbar fysisk person.
En identifierbar fysisk person är någon som kan identifieras direkt eller indirekt, särskilt
med hänvisning till en identifierare... såsom ett namn, identifikationsnummer, platsdata,
onlineidentifierare eller en, eller flera, faktor(er) som är specifik(a) för den fysiska,
fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos den
fysiska personen.

b) Uppgiftslämnaren
Uppgiftslämnaren är en identifierad eller identifierbar fysisk person, vars personuppgifter
behandlas av den kontrollant som ansvarar för behandlingen.

c) Bearbetning/Behandling
Bearbetning/Behandling är den, eller de, operation(er) som utförs på persondata,
oavsett om det sker automatiskt, såsom insamling, inspelning, organiserande, strukturering,
lagring, anpassning/ändring, hämtning, konsultation, användning, offentliggörande via överföring,
spridning eller på annat sätt tillgängligörande, anslutning eller kombinering, begränsning,
radering eller förstöring.

d) Begränsning av bearbetning/behandling
Begränsning av bearbetning/behandling är att märka lagrade personuppgifter i syfte att begränsa
framtida behandling av nämnda personuppgifter.

e) Profilering
Profilering är varje form av automatiserad behandling av personuppgifter vars
syfte är att skapa en profil av Uppgiftslämnaren, med syfte att
analysera eller förutse beteende hos den fysiska personen - speciellt angående
personens arbetsprestationer, ekonomiska situation, hälsa, personliga preferenser,
intressen, pålitlighet, beteenden, plats eller rörelser.

f) Pseudonymisering
Pseudonymisering är att anonymisera, men tillskriva referenser för att kunna
av-anonymisera uppgifterna.
Pseudonymiserade personuppgifter kan inte längre tillskrivas någon person, utan
att först använda ytterligare information (som ska hållas separat och ha utsatts
för tekniska och effektiva åtgärder för att säkerställa att uppgifterna inte
tillskrivs en identifierad eller identifierbar fysisk person).

g) Bearbetningsansvarig kontrollant
Bearbetningsansvarig kontrollant är den fysiska eller juridiska person/
byrån/organet/offentliga myndigheten som på egen hand, eller gemensamt med andra,
bestämmer syftet med, samt hur, personuppgifter bearbetas.
I situationer där syftet med, samt bearbetning av, personuppgifter bestäms av
europeiska unionens, eller medlemsstats, lag, så kan kontrollant, eller de särskilda
kriterierna för utnämningen, tillhandahållas av unionen eller medlemsstats lag.

h) Behandlare
Behandlaren är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller
annat organ som behandlar personuppgifter å uppdragsgivares vägnar.

i) Mottagare
Mottagaren är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller
annat organ som mottager personuppgifter, oavsett om det är tredje part eller ej.
Emellertid så får en offentlig myndighet som mottager personuppgifter inom ramen
för en särskild undersökning (i enlighet med unionens eller medlemsstats lag) ej
betraktas som mottagare: behandlingen av de uppgifterna som den offentliga myndigheten
utför, ska överensstämma med tillämpliga regler om dataskydd enligt syftet med behandlingen.

j) Tredje part
Tredje part är en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller
annat organ som är vare sig Uppgiftslämnare, Kontrollant, Behandlare eller
person som utsetts av Kontrollant eller Behandlare för att behandla personuppgifterna.

k) Samtycke
Samtycke från Uppgiftslämnaren är en fri lämnad, specifik, informerad och
entydig indikation på Uppgiftslämnarens önskemål, genom vilket Uppgiftslämnaren,
antingen via ett uttalande eller med en tydligt bekräftande handling, ingår en
överenskommelse om behandling av Uppgiftslämnarens personuppgifter.

2. Kontrollantens namn och adress
Kontrollanten av General Data Protection Regulation (GDPR), samt för andra
dataskyddslagar som tillämpas i medlemsstaterna inom europeiska unionen
inklusive andra bestämmelser som rör dataskydd är:
Reverie ApS
Generatorvej 8F, 1,th
2860 Søborg
Denmark
Phone: +45 71 99 32 13
Email: privacy@reverie.dk
Website: www.urkompagniet.dk

3. Kakor
Reverie ApS använder sig av "kakor" på sina internetsidor. "Kakor" är textfiler
som lagras i dator via webb-läsaren. (kakor = cookies)
Många webbplatser och servrar använder kakor, och många kakor innehåller ett
så kallat "cookie-ID", vilket är en unik identifierare av kakan. Den består av
en teckensträng genom vilken servrar och webbsidor kan tilldelas den specifika
webbläsaren, i vilken kakan lagrades. Detta gör det möjligt för besökta webbplatser
och servrar att differentiera Uppgiftslämnarens webbläsare från (andra(s)) webbläsare
som innehåller andra kakor. En specifik webbläsare kan kännas igen och identifieras
med hjälp av det unika "cookie-ID".

Genom användandet av kakor så kan Reverie ApS erbjuda användarna av vår webbplats
mer användarvänliga tjänster - som inte skulle vara möjliga annars.

Med hjälp av informationen som lagras i kakan, så kan information och erbjudande på vår
webbplats optimeras för varje unik besökare... anpassa ditt besök efter dina preferenser
eller rutiner, på samma sätt som alla andra besökare behandlas individuellt -
fast deras upplevelse av vår webbplats blir unik/anpassad för dem.
Tack vare information lagrad i kakan så kan du slippa att ange åtkomstdata, eftersom webbplatsen
lokaliserar den tidigare åtkomstdatan från din lokalt sparade kaka. Ett annat användningsområde
är "varukorgen", där de varor som du väljer att lägga där... inte försvinner när du växlar mellan sidor.

Uppgiftslämnaren kan när som helst förhindra skapande av kakor, i relation till vår webbplats.
Med en inställning i din webbläsare så kan du förhindra skapandet av kakor permanent,
och redan skapade kakor kan raderas när som helst, via webbläsaren eller annan mjukvara.
Detta är möjligt med alla de vanliga webbläsarna, men om du avaktiverar användadet av kakor
så är det möjligt att vissa av vår webbplats funktioner inte fungerar som tänkt, för dig.

4. Insamling av allmän data och information
Reverie ApS webbplats samlar in en mängd allmän data och information när en Uppgiftslämnare
eller ett automatiserat system besöker oss. Denna data/information lagras i serverns logg.
Det kan gälla en eller flera av följande data/information:
(1) Besökarens webbläsare, och vilken version, som har använts.
(2) Besökarens operativsystem.
(3) Webbplatsen varifrån besökaren kom till oss ifrån (den/det som refererat dig till oss).
(4) Eventuella subsidor tillhörande "referenten" (3).
(5) Datum och tid som du kom till vår webbplats.
(6) Din IP-adress (IP = Internet Protocol, den adressen som din dator/surfplatta/mobiltelefon
hade på internet, vid ditt besök).
(7) Din ISP (ISP = Internet Service Provider, den leverantör av internet som du använde för besöket).
(8) All annan liknande data/information som skulle kunna användas i händelse av attack på
vårt informationstekniska system.

Vid användande av denna allmänna data/information så drar Reverie ApS inga slutsatser om
Uppgiftslämnaren, utan denna data/information behövs för att:
(1) korrekt leverera innehållet på vår webbplats,
(2) optimera innehållet samt eventuella annonser, på vår webbplats,
(3) säkerställa långsiktig hållbarhet för både vårt informationstekniska system, samt webbplats-teknologi,
(4) förse brottsbekämpande myndigheter med nödvändig information för att åtala (personerna bakom) en cyberattack.
Därför analyserar Reverie ApS den insamlade datan/informationen anonymt, och skapar statistik,
med målsättning att öka dataskydd och datasäkerhet för vårt företag, samt för att säkerställa
en optimal skyddsnivå för de personuppgifter som vi behandlar. Den anonyma datan/informationen
från serverns logg lagras separat från Uppgiftslämnarens personuppgifter.

Uppgiftslämnaren som registrerar ett kundkonto, skyddar sin data/information med ett lösenord.
Ett kundkonto ger dig tillgång till dina personuppgifter samt nyligen skickade eller pågående
beställningar. För att registrera ett kundkonto behövs följande information: Förnamn, Efternamn,
E-post samt det lösenord som du vill ha på kontot.

När du lägger en beställning via vår webbplats, så lagrar och behandlar vi din data/information
för att genomföra ditt köp, och personuppgifterna skickas enbart till tredje part när det är
tillåtet enligt lag. När beställningar behandlas så skickas nödvändig data/information för
att fullgöra köpet, till de tredje part-bolag som vi använder oss av för att få produkten
hem till dig, och betalningen till oss. Detta kan inkludera transportföretag, logistikföretag och/eller
betalningsleverantör. De data som de får del av, är enbart vad de behöver för att kunna fullgöra
sin del av processen... från din betalning - till leverans av produkt (köpt via vår webbplats).

5. Registrering på vår hemsida
Uppgiftslämnaren har möjlighet att registrera sig på kontrollantens hemsida med
angivande av personuppgifter. Vilka personuppgifter som överförs till kontrollanten
bestäms av de respektive fördefinierade reglerna ("input mask", en slags mall för inmatning:
t.ex. längden på texten, vilken sorts tecken som accepteras o.s.v.) som används, vid varje
enskilt tillfälle. De personuppgifter som matas in av Uppgiftslämnaren samlas in och lagras
enkom för kontrollantens interna användning/egna ändamål. Kontrollanten kan begära överföring
till en eller flera Behandlare som också använder personuppgifterna för ett internt syfte,
vilket är kopplat till externa tjänster vid ett (framtida) inköp hos Kontrollanten.

Genom registrering på kontrollantens webbplats så lagras den IP-adress som du
tilldelats från din Internetleverantör (ISP), tillsammans med tid och datum för registreringen.
Lagringen av denna information sker mot bakgrund av att detta är den enda rimliga
preventiva åtgärden för att avskräcka från att missbruka våra tjänster - genom att
göra det möjligt att spåra förövare och/eller begångna brott.
Detta är vårt enda sätt att skydda oss mot framtida missbruk, och det är det enda syftet
med denna handling. Dessa uppgifter överförs inte till tredje part, förutom om det
är en lagstadgad skyldighet att göra så, eller om uppgifterna är till för att väcka åtal.

Registreringen av Uppgiftslämnaren, med den frivilliga inmatningen av personuppgifter,
syftar till att även kunna erbjuda Uppgiftslämnaren innehåll/tjänster som enbart erbjuds
registrerade användare. Uppgiftslämnaren kan när som helst ändra inmatade personuppgifter,
eller få dem helt raderade.

Kontrollanten ska, när som helst, tillhandahålla information till varje enskild
Uppgiftslämnare som så önskar, om vilka av Uppgiftslämnarens personuppgifter som vi har lagrat.
Dessutom ska Kontrollanten korrigera eller radera personuppgifter gällande den
Uppgiftslämnare som ber om/kräver detta (under förutsättning att det inte finns någon
lagstadgad lagringsskyldighet aktiv, som förbjuder den handlingen). Alla anställda på
Reverie ApS är tillgängliga som kontaktpersoner, för att se till att ändring/borttagning genomförs.

6. Prenumeration på vårt nyhetsbrev
På Reverie ApS webbplats har användare möjlighet att anmäla prenumeration på
vårt nyhetsbrev. De fördefinierade reglerna ("input mask") som används för detta
ändamål, bestämmer vilka personuppgifter som överförs samt när registreringen gjordes.
Den IP-adress (tilldelad av din internetleverantör (ISP)) som du använder vid registreringen,
lagras tillsammans med tid och datum. Denna datainsamling möjliggör att spåra missbrukare,
som matat in någon annans e-postadress, och det är för att skydda Reverie ApS från
eventuella rättsliga konsekvenser av påstått felaktiga utskick av bekräftelsemail/nyhetsbrev.

Reverie ApS informerar sina kunder, och andra affärsrelaterade mottagare, regelbundet
om nyheter och (exklusiva) erbjudande via nyhetsbrev. Vårt nyhetsbrev (får endast) skickas
till (1) anmäld mottagare med (2) giltig e-postadress. För att undvika felaktiga anmälningar
så skickas först ett bekräftelsemail till den anmälda e-postadressen, och mottagaren
måste först bekräfta - innan mottagaren hamnar på nyhetsbrevets utskickslista.
Det bekräftar för systemet att mottagaren är (d)en person som vill få vårt nyhetsbrev.

De personuppgifter som samlas in i samband med registrering för nyhetsbrev, kommer
endast att användas i samband med, och enbart i syfte för, utskicket av nyhetsbrevet.
Därutöver så kan de som anmält sig till vårt nyhetsbrev bli informerade via e-post,
under förutsättning att det är nödvändigt för att kunna fortsätta skicka nyhetsbrev,
vilket skulle kunna inträffa vid förändringar av nyhetsbrevet eller eventuella tekniska
omständigheter.
6.B) Ingen data kommer att överföras till tredje part. När som helst kan
man avsluta sin prenumeration på nyhetsbrev och medgivandet till att ens personuppgifter
har lagrats (i samband med anmälan), kan återkallas när så önskas. För prenumeranternas
bekvämlighet så innehåller varje nyhetsbrev en länk, för att avsluta prenumerationen.
Prenumerationen går också att avsluta direkt på vår webbplats, eller via korrespondens
med kontrollanten. Lagringen är baserad på ditt samtycke, i och med anmälan till
nyhetsbrevet samt agerandet på vårt bekräftelsemail.

Vi använder oss av MailChimp, som drivs av Rocket Science Group, för att göra våra nyhetsbrevutskick.
Vi har ingått ett databehandlingsavtal med MailChimp. Deras huvudkontor finns i USA, och
omfattas av Privacy Shield Agreement, som gäller mellan USA och EU.

7. Nyhetsbrevspårning
Nyhetsbreven från Reverie ApS innehåller så kallade spårningspixlar. Spårningspixlar
är en inbäddad miniatyrbild som är inkluderad i e-postmeddelande som skickas i HTML-format,
vilket möjliggör loggfil-inspelning och analys. Den eftersökta effekten av detta är en statistisk
analys av framgång/misslyckande av de marknadsförda kampanjerna i våra nyhetsbrev.
Med denna spårningspixels information så kan Reverie ApS se om, och i så fall när, som
prenumeranten öppnade nyhetsbrevet, samt vilka av länkarna som prenumeranten klickade på.

All personlig data som nyhetsbrevets spårningspixlar samlar in, lagras och analyseras av
kontrollanten, och blir - under några omständigheter - aldrig tillgängliga för någon tredje part.
Syftet med datan är att optimera leveransen av nyhetsbreven, samt anpassa innehållet efter
prenumeranternas intressen. För upphävning/avslut, se punkt "6.B)".

8. Kontaktmöjlighet via webbplatsen
Reverie ApS webbplats innehåller information för att snabbt komma i kontakt med oss:
antingen via elektronisk kontakt, eller via direktkommunikation (e-post, telefon (eller brev)).
Om en Uppgiftslämnare kontaktar kontrollanten via e-post eller via kontaktformulär så
lagras automatiskt de personuppgifter som Uppgiftslämnaren överför. Dessa personuppgifter
når aldrig någon tredje part; de behandlas enbart av kontrollanten - och enbart i syfte
att kontakta Uppgiftslämnare, eller behandla Uppgiftslämnarens ärende.

9. Rutinmässig radering samt blockering av personuppgifter
Kontrollanten ska behandla och lagra Uppgiftslämnarens personuppgifter endast
för den period som är nödvändig för att uppnå syftet med lagringen, eller så länge
som det beviljas av den europeiska lagstiftaren - eller andra stiftare av lagar/regler,
som kontrollanten är styrd av.

Om syftet med lagringen inte är tillämplig, eller om den, av den europeiska lagstiftaren e.d.,
föreskrivna lagringsperioden har löpt ut - så blockeras/raderas personuppgifter i enlighet
med gällande lagar/regler.

10. Uppgiftslämnarens rättigheter
a) Rätt till bekräftelse
Varje Uppgiftslämnares rättighet, beviljat av den europeiska lagstiftaren, är att få
konfirmation från kontrollanten, huruvida Uppgiftslämnarens personuppgifter behandlas eller ej.
Om en Uppgiftslämnare vill använda sig av denna rättighet att få en sådan konfirmation,
så är det bara att kontakta någon av kontrollantens anställda.

b) Rätt till åtkomst
Varje Uppgiftslämnares rättighet, beviljat av den europeiska lagstiftaren, är att
när som helst få kostnadsfri information om Uppgiftslämnarens lagrade personuppgifter,
samt en kopia av denna information. Dessutom ger de europeiska direktiven och förordningarna
tillgång för Uppgiftslämnaren till följande uppgifter:

Syftet med behandlingen
Kategorierna av personuppgifter omfattar;
Mottagarna, eller kategorierna av mottagare, som kommer att få ta del av personuppgifter,
och speciellt mottagare i "nivå 3"-länder* eller internationella organisationer;
Om möjligt, den planerade perioden för vilken personuppgifterna kommer att lagras,
eller... om inte möjligt, de kriterier som används för att bestämma perioden;
Förekomsten av rätten att begära att kontrollanten justerar eller raderar personuppgifter,
eller begränsning/nekande av behandlingen av Uppgiftslämnarens personuppgifter;
Förekomsten av rätten att klaga hos en tillsynsmyndighet;
Där personuppgifter inte har samlats in från Uppgiftslämnaren, så all tillgänglig
information om källan;
Förekomsten av automatiserat beslutsfattande, inklusive profilering, som refereras till
i Artikel 22(1) och 22(4) i GDPR, och åtminstone i dessa fall - meningsfull information
om logiken bakom, samt betydelsen och förväntade konsekvenser av att behandla Uppgiftslämnarens
personuppgifter.
Därutöver ska Uppgiftslämnaren ha rätt att få information om huruvida personuppgifter
överförs till "nivå 3"-land/internationell organisation. Om så är fallet så ska Uppgiftslämnaren
ha rätt att informeras om lämpliga och adekvata skyddsåtgärder gällande (vid) sådan överföring.

Om en Uppgiftslämnare önskar att begagna någon av dessa möjligheter, så ska det räcka
att kontakta någon av de anställda hos kontrollanten.

c) Rätt till rättelse
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, till att,
utan dröjsmål, kontrollanten rättar alla eventuella felaktiga personuppgifter som rör
Uppgiftslämnaren. Med hänsyn till syftet med behandlingen av personuppgifter, så ska
Uppgiftslämnaren ha rätt att få ofullständig data kompletterad, bland annat genom
tillhandahållande av kompletterande information.

Om en Uppgiftslämnare önskar utöva rätten till rättelse, så kan när som helst vem som helst
hos kontrollanten kontaktas, för korrigering.

d) Rätt till radering (rätt att bli glömd)
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, till att
få sina personuppgifter/berörd data radera av kontrollanten, utan onödigt dröjsmål.
Kontrollanten ska ha skyldighet att radera personuppgifter utan onödigt dröjsmål,
när ett eller flera av följande skäl föreligger - så länge som bearbetning inte är nödvändig:

* Personuppgifter inte längre är nödvändiga i förhållande till syftet, som var orsaken till
att personuppgifterna samlades in (eller på annat sätt behandlades).
* Uppgiftslämnaren återkallar samtycket som ligger till grund för insamlandet/behandlandet,
och det saknas laglig grund för att, mot Uppgiftslämnarens vilja, fortsätta.
* Uppgiftslämnaren motsätter sig behandlingen i enlighet med artikel 21(1) i GDPR,
och det saknas laglig grund för att fortsätta - eller Uppgiftslämnaren motsätter sig behandlingen
i enlighet med GDPRs artikel 21(2).
* Personuppgifterna har behandlats olagligt.
* Personuppgifterna måste raderas i enlighet med lagstadgad skyldighet i unionens,
eller medlemsstats, lag - som kontrollanten är bunden av/till.
* Personuppgifterna har samlats in i samband med erbjudandet om informationssamhällstjänster,
som nämns i artikel 8(1) i GDPR.

Om ett eller flera av dessa skäl föreligger, och Uppgiftslämnaren önskar begära radering
av sina personuppgifter, som är lagrade hos Reverie ApS, så kan Uppgiftslämnaren när som helst
kontakta vem som helst av våra anställda. Om vi inte är bundna av någon lag, som förhindrar
raderingen, så ska vi omedelbart se till att önskan om radering utförs.

Om Kontrollanten har offentliggjort personuppgifter och enligt artikel 17(1) är skyldig att
radera dem, så ska kontrollanten, med hänsyn tagen till tillgänglig teknik samt kostnader för
genomförandet, vidta rimliga (inklusive tekniska) åtgärder för att informera andra kontrollanter,
som behandlar/lagrar de personuppgifterna, att Uppgiftslämnaren har krävt radering
av dessa personuppgifter, i vilken form... på vilken nivå... på vilket sätt, som de än månde existera,
så vitt behandling ej krävs. Anställd personal på Reverie ApS kommer att vidta nödvändiga åtgärder
i varje enskilt fall.

e) Rätt att begränsa bearbetning
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, att kräva
bearbetningsrestriktioner från kontrollanten, vid en eller flera av följande orsaker:

* Personuppgifterna korrekthet ifrågasätts av Uppgiftslämnare, och då under den period
som krävs för att kontrollanten (skyndsamt) ska kunna verifiera personuppgifternas korrekthet.
* Behandlingen är olaglig och Uppgiftslämnaren motsätter sig radering av personuppgifterna,
och i stället begär att användandet ska restrikteras.
* Kontrollanten behov av personuppgifterna, för behandlingens ändamål, är uppfyllt, men
de krävs av Uppgiftslämnaren för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga krav.
* Uppgiftslämnaren har gjort invändningar mot behandling, enligt artikel 21(1) i GDPR,
i avvaktan på kontrollen huruvida kontrollantens legitima skäl övertrumfar Uppgiftslämnarens skäl.
Om en (eller flera) av ovannämnda villkor är aktuella, och Uppgiftslämnaren önskar begära begränsning
av behandlandet av de personuppgifter som Reverie ApS har, rörande Uppgiftslämnaren, så behövs
det bara kontakta valfri anställd hos oss, som då (skyndsamt) ska implementera restriktioner
på de aktuella personuppgifterna.

f) Rätt till överföring av personuppgifter
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, att få överfört
till sig, de personuppgifter som Uppgiftslämnaren har lämnat till kontrollanten, i ett
strukturerat, vanligt använt maskinläsbart format. Denna kontrollant får ej hindra Uppgiftslämnaren
från att överföra informationen till någon annan kontrollant, under förutsättning att
behandlingen grundar sig på samtycke enligt antingen artikel 6(1)(a) eller 9(2)(a),
eller på ett kontrakt enligt artikel 6(1)(b), i GDPR... och behandlingen genomförs via
automatiska medel, så länge som behandlingen inte är nödvändig för prestandan av en uppgift
som utförs i allmänhetens intresse, eller i utövandet av den officiella auktoritet som
innehas av kontrollanten.

Vid utövandet av Uppgiftslämnarens rätt till överföring av data, enligt artikel 20(1) i GDPR,
så ska Uppgiftslämnaren dessutom ha rätt att få personuppgifterna överförda direkt från
kontrollant till ny kontrollant, under förutsättning att det är tekniskt möjligt - utan att
negativt påverka andras rätt/frihet.

För att utöva den rätten så kan Uppgiftslämnaren, när som helst, kontakta vem som helst på
Reverie ApS.

g) Rätt till invändning
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, att när som helst,
mot bakgrund av hans/hennes speciella situation, invända mot behandlingen av hans/hennes
personuppgifter, grundat på punkt (e) eller (f) i artikel 6(1) i GDPR. Detta inkluderar
även profilering baserad på dessa bestämmelser.

Under förutsättning att vi (= Reverie ApS) inte kan uppvisa övertygande rättslig grund
för behandling, vilket åsidosätter Uppgiftslämnarens intresse, rätt(ighet) eller frihet -
eller etablerandet, utövandet eller försvar av rättsliga påståenden... då ska vi avsluta
behandling av personuppgifter för den Uppgiftslämnare som invänder mot nämnda behandling.

Om Reverie ApS behandlar personuppgifter/data för direkt marknadsföring, så ska Uppgiftslämnaren,
när som helst, ha rätt att, när som helst, invända mot det. Detta gäller profilering som
omfattar att det relateras till sådana direktmarknadsändamål. Om Uppgiftslämnare invänder
mot att hans/hennes information behandlas för det syftet, så ska Reverie ApS omedelbart
upphöra med det.

Dessutom har Uppgiftslämnaren rätt att motsätta sig eventuell behandling av hans/hennes
personuppgifter, vars ändamål är vetenskaplig eller historisk forskning, eller för att
föra statistik, i enlighet med artikel 89(1) i GDPR, under förutsättning att behandlingen
inte är nödvändig för utförandet av en uppgift som utför(t)s av allmänt intresse.

För att utöva denna rätt så kan Uppgiftslämnaren, när som helst, kontakta valfri anställd
hos Reverie ApS. Dessutom så har Uppgiftslämnaren rätt att välja en teknisk/automatisk metod
för sådan kontakt, om det inte strider mot direktiv 2002/58/EC.

h) Automatiserat beslutsfattande om individ, inklusive profilering
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren,
att slippa vara föremål för ett beslut som baseras enbart på automatisk behandling,
inklusive profilering, som skapar rättsverkningar för - eller på något liknande betydande sätt
påverkar Uppgiftslämnaren... under förutsättning att beslutet (1:) inte är nödvändigt för att ingå
eller utföra... ett kontrakt mellan Uppgiftslämnaren och kontrollanten, eller (2:) inte är
auktoriserat av lag gällande den europeiska unionen eller medlemsstat, enligt vilken
kontrollanten lyder under, och som även lägger lämpliga åtgärder för att skydda
Uppgiftslämnarens rätt, frihet och berättigade intressen, eller (3:) inte bygger på
Uppgiftslämnarens uttryckliga samtycke.

Om beslutet (1:) är nödvändigt för att ingå eller utföra ett kontrakt mellan kontrollanten
och Uppgiftslämnaren, eller (2:) är baserat på Uppgiftslämnarens uttryckliga samtycke,
så ska Reverie ApS genomföra lämpliga åtgärder för att skydda Uppgiftslämnarens rätt,
frihet och berättigade intressen... åtminstone rätten att få kontakta en mänsklig anställd
hos Reverie ApS, för att uttrycka sin åsikt och eventuellt bestrida beslutet.

För att utöva den rätten så kan Uppgiftslämnaren, när som helst, kontakta vem som helst på
Reverie ApS.

i) Rätt att återkalla samtycke om dataskydd
Varje Uppgiftslämnare ska ha rätt, beviljat av den europeiska lagstiftaren, att när som helst
återkalla sitt samtycke till behandling av personuppgifterna.

För att utöva den rätten så kan Uppgiftslämnaren, när som helst, kontakta vem som helst på
Reverie ApS.

11. Dataskyddsbestämmelser om ansökan om och användning av Facebook
På den här webbplatsen har kontrollanten inbyggda komponenter från företaget Facebook,
som är ett socialt nätverk.

Ett socialt nätverk är en social mötesplats på internet, en internetgemenskap som
vanligtvis tillåter användare att kommunicera med varandra, och interagera i den virtuella världen.
Ett socialt nätverk kan fungera som en plattform för utbyte av åsikter och erfarenheter, eller
möjliggöra för internetgemenskapen att tillhandahålla personlig eller företagsrelaterad
information. Facebook tillåter användarna av deras sociala nätverk att inkludera skapandet
av privata profiler, uppladdning av fotografier och nätverkande via vänförfrågningar.

Facebook ägs av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, United States of America.
För de som inte bor i nordamerika, så är kontrollanten: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square,
Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland.

Vid varje besök på varje enskild sida på den här webbplatsen, som drivs av kontrollanten...
och som har en integrerad Facebook-komponent (Facebook plugin-modul), så kommer besökarens
webbläsare automatiskt uppmanas att ladda ner visning av motsvarande Facebook-komponent,
från Facebook, via Facebook-komponenten. Under förloppet av detta
tekniska förfarandet så blir Facebook informerad om vilken sida på vår webbplats, som
Uppgiftslämnaren besökte. En översikt över alla Facebooks pluginmoduler är
tillgänglig på https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Om Uppgiftslämnaren är inloggad på Facebook under besöket på vår webbplats, så kommer
Facebook att kontinuerligt, och under hela besökets vistelse, automatiskt uppdateras med
vilka specifika sidor som Uppgiftslämnaren har besökt. Informationen samlas in via
integrerad Facebook-komponent och associeras med Uppgiftslämnarens Facebook-konto.
Om Uppgiftslämnaren dessutom klickar på någon av Facebooks integrerade knappar, som t.ex. "Gilla",
eller om Uppgiftslämnaren lämnar en Facebook-kommentar - så kommer Facebook att matcha
den informationen med Uppgiftslämnarens personliga Facebook-konto, och lagra den informationen.
Om sådan överföring ej är önskvärd för Uppgiftslämnaren, så kan han/hon förhindra det genom
att logga ut från sitt Facebook-konto, innan/under besöket på vår webbplats.

Facebooks riktlinjer för dataskydd, som är tillgängliga på https://facebook.com/about/privacy/,
innehåller information om Facebooks insamlande, behandlande samt användande av personuppgifter.
Dessutom finns där förklarat vilka inställningsalternativ som Facebook erbjuder för att
skydda användarens integritet. Det finns dessutom tillgängliga inställningsalternativ för
att eliminera dataöverföring mellan Facebook och dess brukare. Sådana inställningar/applikationer
kan Uppgiftslämnaren nyttja.

12. Bestämmelser om dataskydd för tillämpning och användning av Google Analytics (med anonymiseringsfunktion)
På den här webbplatsen så har kontrollanten integrerat komponenten i webbanalystjänsten: Google Analytics
(med anonymiseringsfunktionen). Webbanalys är insamlandet och ihopsamlandet och analysen av data angående
beteendet hos webbplatsers besökare. En webbanalystjänst samlar bland annat data om från vilken
webbplats som besökaren kom ifrån (en så kallad referent), vilka av sidorna på vår webbplats som har besökts,
samt hur ofta/länge. Webbanalys används huvudsakligen (men inte uteslutande) för optimering av
webbplatser, och för att få analyser av internetreklams kostnader kontra resultat.
Denna trafik-/beteende-analys presenteras sedan via onlinerapporter, från Google.

Operatören av Google Analytics-komponenten är: Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy,
Mountain View, CA 94043-1351, United States of America.

För den här webbanalysen så använder vi programmet: "_gat. _anonymizelp". Med hjälp av detta
program så anonymiseras din IP-adress via Google, vid anslutning till vår webbplats, när du
anländer från medlemsstat i EU eller avtalsslutande stat gällande avtalet om EEA (European Economic Area).

Google Analytics placerar en kaka (förklarad tidigare) i Uppgiftslämnarens webbläsare.
Med hjälp av kakan så kan Google analysera Uppgiftslämnarens besök, och på varje enskild sida
på kontrollantens webbplats, som är integrerad med Google Analytics-komponent så kommer en
automatisk överföring av information att inträffa - med syfte att rikta reklam mot dig, samt
för Google att bedöma hur stor ersättning som företag ska ge dem för detta.
Under denna procedur så får Google kunskap om personlig information, som t.ex. besökarens IP-adress,
vilket hjälper Google att bedöma varifrån våra besökare har kommit, och därefter skapa uppgörelse om arvoden.

Förutom att innehålla din IP-adress, så lagrar kakan även annan personlig information, som t.ex.
när besöket inträffade, för hur länge (även uppdelat på varje enskild sida på vår webbplats),
hur ofta och var du fysiskt befann dig. Vid varje besök på vår webbplats så kommer all information
i kakan att överföras till Google i USA, där de även lagras. Google kan komma att föra den informationen
vidare, till tredje part.

Uppgiftslämnaren kan när som helst förhindra skapandet av kakor genom inställning i sin
webbläsare, och därmed permanent (= tills du manuellt ändrar inställning igen) blockera allt
(eller enstaka webbplatsers) skapande av kakor. En sådan justering förhindrar även Google Analytics
från att skapa en kaka i ditt system. Redan installerade kakor kan raderas när som helst,
genom inställning i webbläsaren - eller via annan applikation.

Uppgiftslämnaren har dessutom möjlighet att invända mot den datainsamling som Google Analytics gör,
i samband med ditt besök på vår webbplats - och den eventuella databehandling som ditt besök kan
resultera i. För detta syfte så behöver Uppgiftslämnaren ladda ner och installera ett tillägg till
webbläsaren, från https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Detta tillägg informerar Google Analytics,
genom ett javascript, att ingen data/information får överföras mellan Uppgiftslämnaren(s webbläsare)
och Google Analytics. Installationen av detta tillägg ses av Google som en invändning mot att analyseras.
Om tillägget stängs av, avinstalleras eller på annat vis inte är installerat i den webbläsare som du
använder dig av, så måste du återinstallera/återaktivera det - för att fortsätta invända mot analys.

Ytterligare information samt rådande bestämmelser om dataskydd är tillgängligt på
https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ samt http://www.google.com/analytics/terms/us.html..
Mer information om Google Analytics finns på https://www.google.com/analytics/.

13. Bestämmelser om dataskydd, tillämpning samt användning av Google Remarketing
På den här webbplatsen så har kontrollanten integrerat tjänst från Google Remarketing.
Detta är en funktion av Google AdWords, vilket möjliggör för företag att visa reklam för
internetanvändare som tidigare har besökt företagets webbplats. Detta innebär att vi kan
rikta reklam till dig - även utanför vår webbplats, baserat på dina intressen...
vilket vi hoppas att du uppskattar. Under den här proceduren, när Google Remarketing samlar in
och bearbetar data om dig, genom att analysera var du har varit... hur länge, och vilka webbplatser
som du ofta återkommer till, i syfte att erbjuda dig riktad och relevant reklam, så inkluderar det
även din IP-adress och eventuellt andra personliga data. De data som Google samlar in, via kakor,
när du besöker våra (och många andras) webbplatser - lagras hos Google i USA. Google kan när som helst
överföra dessa data till tredje part.

Du kan, när som helst, invända mot och upphöra med att få internetbaserad och riktad direktreklam
från Google. För detta ändamål så behöver du besöka www.google.de/settings/ads, för att där göra
önskade inställningar. Inställningarna behöver upprepas för varje enskild webbläsare (t.ex. IE, Firefox, Chrome).

Företaget bakom Google Remarketing Services är: Google Inc., 1600 Amphitheathre Pkwy,
Mountain View, CA 94043-1351, United States of America.

14. Bestämmelser om dataskydd, tillämpning samt användning av Google-AdWords
På vår webbplats så har vi integrerat Google AdWords, vilket är en tjänst för internet-reklam,
som tillåter oss att placera reklam i Google sökmotor-resultat samt i Googles annonseringsnätverk.
Google AdWords tillåter annonsören att fördefiniera specifika sökord, och dessa sökord resulterar i
annons från oss - som visas först när du använder sökmotorn för att söka efter något/några av våra
fördefinierade sökord. I Google Advertising Network så distribueras annonserna på relevanta webbsidor,
med hjälp av en automatiserad algoritm, som är styrda av de predefinierade sökorden.

Syftet med vårt bruk av Google AdWords är att marknadsföra vår webbplats, genom att inkludera
relevant annonsering på individuell nivå, på tredjeparts webbplats och i Googles sökmotors
sökmotorsresultat... samt en inplacering av tredjepartsannonsering på vår webbplats.

Om en Uppgiftslämnare når vår webbplats via en Google-annons, så placeras en konverteringskaka
från Google, i din webbläsare. En närmare definition av kakor har redan presenteras, men en
konverteringskaka förlorar sin giltighet efter 30 dagar, och används inte för att indentifiera dig.
Så länge som konverteringskakan är giltig så kommer den att kolla om speciella sidor på vår webbplats,
t.ex. "kundvagnen" i vårt onlinesystem, aktiverades av dig. Den håller då koll på om annonsen som
ledde dig dit, resulterade i något genomfört köp, eller ej - information som är tillgänglig både för
kontrollanten och för Google. Detta innebär att vi kan optimera vår annonsering, vilket gagnar oss alla.

Den data/information som konverteringskakan samlar in, används av Google för att skapa besöksstatistik
för vår webbplats. Den statistiken används för att avgöra det totala antalet besökare som har
gått via AdWords-annonser, och samtidigt fastställa framgång/misslyckande med varje enskild annonsering,
så att vi kan fortsätta att optimera vår annonsering. Vare sig vårt företag, eller andra Google
AdWords-annonsörer, får ta del av den personliga data/information som Google har samlat in om er -
så vi kan inte identifiera er via information från konverteringskakan.

Under den här proceduren, när Googles konverteringskaka samlar in och lagrar data om dig, och ditt
internetbeteenden, så överförs den datan/informationen till Google i United States of America, där
de också kommer att lagras. Dessa uppgifter kan Google, när som helst, överföra till tredje part.

Företaget bakom Google AdWords är: Google Inc., 1600 Amphitheathre Pkwy,
Mountain View, CA 94043-1351, United States of America.

Du kan när som helst förhindra detta skapande av kakor genom inställning i din webbläsare;
antingen förbjuda alla - eller för vissa domäner. Radering av redan installerade kakor görs
också via din webbläsare - eller via tredjeparts-mjukvara.
På www.google.de/settings/ads så kan man ställa in att man inte vill vara mottagare av Googles
internetbaserade reklam, men denna inställning måste göras (en gång) för varje webbläsare
(t.ex. Chrome, IE, Firefox).

Ytterligare information och rådande bestämmelser om dataskydd rörande Google, finns tillgängligt
på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

15. Betalningsmetod: Dataskyddsbestämmelser angående användandet av betaltjänsten Klarna
Klarna-komponenter finns integrerade på denna webbplats. Klarna är en betaltjänst för internetköp,
som tillåter olika betalningsmetoder (t.ex. "på faktura", "med konto", "direktbetalning").
Dessutom erbjuder Klarna tjänster såsom skydd för köpare eller kontroll av köpares identitet/kreditvärdighet.

Klarna ägs av företaget: Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockhom, Sweden.

Om kunden väljer "kontoköp" eller "delbetalning" under betalningsprocessen, så överförs din data
automatiskt till Klarna. Genom att välja någon av dessa betalningsmetoder, så godkänner du
överföring av de av dina personuppgifter som krävs för att kunna genomföra köpet medels den
valda betalningsmetoden, inklusive om eventuell kontroll av identitet/kredit behöver genomföras.

Personuppgifterna som överförs till Klarna är vanligtvis: förnamn, efternamn, adress,
födelsedata, kön, e-post-adress, telefonnummer (fast och/eller mobil) samt vad annan information
som är absolut nödvändig för Klarna, för att kunna fullgöra sin tjänst. Bearbetning av köp
kräver också personuppgifter som är/kan vara direkt kopplade till betalningen. I synnerhet
betalningsinformation såsom bankuppgifter, kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod, artikelnummer
samt information om varor, tjänster, priser och skatter... och dessutom information om tidigare köp
och köpbeteende samt andra uppgifter om kundens ekonomiska situation.

Syftet med data-överföringen är att verifiera köparens identitet, förebygga bedrägeri samt
genomföra köpet (överföring av betalning från kunden till säljaren). Kontrollanten ska förse
Klarna med personuppgifter för att möjliggöra detta, när en kund vill genomföra ett köp.
Denna data ska Klarna överföra till ekonomiska organ, för att säkerställa identitet och kreditvärdighet.

Klarna ska även vidarebefordra datan till dotterbolag (Klarna Group) och tjänsteleverantörer/underleverantörer,
under förutsättning att så är nödvändigt för att kunna genomföra sin betaltjänsts uppdrag, eller för att
behandla uppgifter i beställningen.

Klarna samlar in och använder data/information om Uppgiftslämnarens tidigare betalningsbeteende,
inklusive en sannolikskalkyl för kommande betalningsbeteenden (= betygssättning (på engelska: "scoring")),
i syfte att avgöra skäl för, och eventuellt genomförande/nekande av, att ingå ett avtal.
Beräkningen av betygssättningen görs baserat på vetenskapligt erkända metoder för matematisk statistik.

Uppgiftslämnaren kan, när som helst, återkalla samtycket för Klarnas hantering av personuppgifter,
men en sådan återkallelse får inte påverka de uppgifter som krävs för att genomföra ett pågående köp.

Rådande bestämmelser angående Klarnas dataskydd finns tillgängliga på
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_de/data_protection.pdf.

16. Dataskyddsbestämmelser angående tillämpning och användning av Clerk.io, som integrerats
av kontrollanten på den här webbplatsen, via komponenten: Clerk.io.

Clerk.io är ett verktyg som underlättar för besökaren att hitta vad de letar efter.
När du besöker vår webbplats så analyserar verktyget hur du rör dig, vad du lägger i varukorg,
vad du har handlat tidigare och vilka annonser som intresserar dig mest - och Clerk.io
justerar även för vårt aktuella utbud och pågående annonsering.

Information som kan samlas in är: besökta sidor, innehåll som visats upp/klickats på, via Clerk.io,
eventuella produkter som du har köpt samt eventuellt inmatad e-post-adress. Informationen lagras
i en till två månader, beroende på hur ofta och hur länge som du besöker vår webbplats.

Operatören av Clerk.io är: Clerk.io Copenhagen, Kigkurren 8, Opgang G, 2 sal, 2300 Copenhagen, Denmark.

När du besöker vår webbplats så placerar Clerk.io en kaka på den hårdvara som du just då använder dig av,
för att besöka oss. Medels denna kaka så kan Clerk.io analysera hur vår webbplats används, vilket
hjälper oss att kunna optimera webbplatsen efter våra besökares tycke och smak. När du är på någon
av våra sidor, som är integrerade med Clerk.io, så kommer din webbläsare automatiskt att överföra
data/information via Clerk.io-komponenten, med ovannämnda syfte: att optimera webbplatsen och din upplevelse.

Du kan förhindra kakor från att skapas, genom justeringar i de webbläsare som du använder dig av...
och/eller radera redan existerande kakor.

Ytterligare information om, och rådande dataskyddsbestämmelser för, Clerk.io... är tillgängliga på:
https://clerk.io/gdpr

17. Rättslig grund för behandlingen
Artikel 6(1) lit. a GDPR fungerar som den rättsliga grunden för bearbetningsprocesser som
erfordrar samtycke för att fungera som tänkt. Om behandlingen av personuppgifter är nödvändig
för att kunna genomföra det kontrakt som Uppgiftslämnaren är del av, som t.ex. när
bearbetningsprocesser är nödvändiga för leverans av varor eller tjänst, så baseras behandlingen
på Artikel 6(1) lit. b GDPR. Det samma gäller behandlingar som är nödvändiga för att genomföra
åtgärder som måste avklaras innan det är dags för kontrakt, som t.ex. undersökning om säljares
produkter/tjänster, eller kontroll av köpares identitet/kreditvärdighet. Om vårt företag är föremål
för ett rättsligt ärende där behandling av personuppgifter krävs, som t.ex. för att uppfylla
skatteplikt, så baseras behandlingen på Artikel 6(1) lit. c GDPR. I sällsynta fall så kan behandling
av personuppgifter vara nödvändiga för att skydda Uppgiftslämnaren, någon annan juridisk person -
eller deras intressen. Ett exempel på detta: Om en fysisk besökare skadar sig på vårt kontor, och
hans/hennes namn, ålder, sjukförsäkring eller annan viktig information behöver vidarebefordras
till sjukvårdspersonal (t.ex. läkare, sjukhus eller dylik tredje part), och i så fall skulle
behandlingen baseras på Artikel 6(1) lit. d GDPR. Slutligen, bearbetningsprocesser kan baseras
på Artikel 6(1) lit. f GDRP, och den rättsliga grunden är för de fall som inte omfattas av någon
av de tidigare nämnda artiklarna, under "punkt 17", om bearbetning är nödvändig för syftet med
de rättsliga intressen som vårt företag, eller en tredje part, förutom om sådana intressen bryter
mot Uppgiftslämnarens intressen, grundläggande rättigheter eller frihet - vilket kräver att
personuppgifterna ska skyddas. Sådana bearbetningar är särskilt tillåtna eftersom de har nämnts
specifikt, av den europeiska lagstiftaren - som ansåg att ett berättigat intresse kan antas föreligga
om Uppgiftslämnaren är kund hos kontrollanten (Recital 47 Sentence 2 GDP).

18. Legitima intressen som eftersträvas av kontrollant eller tredje part
Om behandlingen av personuppgifter baseras på Artikel 6(1) lit. f GDRP så är vårt intresse
att göra vårt jobb, till förmån för alla våra anställda och (aktie-)ägare.

19. Hur länge som personuppgifterna lagras
Kriterierna som avgör hur länge som personuppgifter ska lagras, är de respektive
lagstadgade lagringsperioderna. Efter utgång av perioden raderas data rutinmässigt,
så länge som den inte fortfarande krävs för att kunna inleda/fullfölja kontraktet.

20. Tillhandahållande av personuppgifter som lagstadgat eller avtalsenligt krav;
krav nödvändiga för att ingå kontrakt; Uppgiftslämnarens skyldighet att tillhandahålla
personuppgifter; möjliga konsekvenser av misslyckande med att tillhandahålla sådan
information.
Vi förtydligar att tillhandahållandet av personuppgifter delvis krävs enligt lag
(t.ex. skattebestämmelser) eller kan härröra från avtalsbestämmelser (t.ex. information
om avtalspartnern). Ibland kan det vara nödvändigt att ingå ett avtal om att Uppgiftslämnaren
förser oss med personuppgifter, vilka vi därefter behöver behandla. Uppgiftslämnaren är t.ex.
skyldig att förse oss med personuppgifter vid tecknande av avtal med oss. Att ej tillhandahålla
oss de personuppgifterna skulle få till följd att kontraktet oss emellan inte kan fullföljas.
Uppgiftslämnaren måste först kontakta någon av våra anställda, innan han/hon förser oss med personuppgifter.
Vår personal förtydligar då för Uppgiftslämnaren om tillhandahållandet av personuppgifter
krävs enligt lag, enligt kontrakt eller för att kunna ingå/fullfölja ett kontrakt, om det
finns en skyldighet att tillhandahålla personuppgifter - och konsekvenser av att ej tillhandahålla dem.

21. Förekomst av automatiserat beslutsfattande
Vi är ett ansvarsfullt och ansvarstagande företag, och vi gör vare sig beslutsfattande eller
profilering automatiskt.

22. Kakor som skapas/editeras när du besöker vår webbplats.
Informationen om dig och ditt beteende delar vi med våra partners inom social media, annonsering
samt analysering. Våra partners kan kombinera den informationen med annan information som du
redan har försett dem med, eller som de har samlat ihop från ditt bruk av deras tjänster/plattformar.
Vid bruk av vår webbplats så godkänner du våra kakor.

Ditt samtycke gäller följande domäner:
https://www.klockor.se/


Denna sekretesspolicy har genererats av Privacy Policy Generator hos
German Association for Data Protection, som utvecklades i samarbete med
Privacy Lawyers från WILDE BEUGER SOLMECKE, Cologne.

  Laddar...
var-time :1550713209