Retur och garanti

Laddar...

Användning av ångerrätten
För att utöva denna rätt så måste du meddela oss inom 14 dagar, från det att du har mottagit varan. Om varan skickas tillbaka utan förklaring, så behandlas inte försändelsen. Försändelsen skall innehålla namn, adress, e-post-adress samt ordernummer. Det räcker inte med att vägra att ta emot försändelsen. Ombesörj att bifoga en skriftlig förklaring i försändelsen, om du vill ångra köpet och återsända varan till oss. På den följsedel som medföljer försändelsen till dig, så är det redan inkluderat ett returformulär. Utöver det formuläret så erbjuder vi dessutom standardformuläret enligt lagen om konsumentköplagen. Varan skall returneras till:
Reverie Scandinavia ApS

Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark

Om du ångrar ditt köp innan vi har hunnit skicka dina varor, skicka oss snarast ett e-post innehållande ordernummer. Använd vårt kontaktformulär


Reklamationsrätt
Alla produkter kommer med minst två års reklamationsrätt. Om det, mot förmodan, skulle visa sig inom två år att varan har ett fabrikationsfel, så gäller följande ordning:
1. Vi ombesörjer reparation.
2. Vi byter ut varan.
3. Vi ger tillbaka pengarna.

Om eventuellt fel uppstår av annan orsak än fabrikationsfel (t.ex. hanteringsfel eller modifikationer av kunden), så är det inget fabrikationsfel, och följdaktligen inte heller något som kan reklameras.
Observera att reklamationsrätten inte täcker fuktskador på klockor som inte är vattenavvisande (minimum 10 ATM) eller ytskador på glas, länkar, armband eller lockfodralet. Reklamationsrätten täcker som regel inte heller batterier, armband, länkar, krona, kristaller eller annan utsmyckning, såvida vi inte uppmärksammas om detta omgående efter mottagandet av klockan. För en översikt över alla märkens individuella reklamationsrätt, klicka här.


Användning av reklamationsrätten
Fyll i vårt reklamationsformulär här, så skickar vi en returetikett. Om du är osäker på om din skada täcks eller ej, var vänlig och kontakta oss först. Normalt täcks inte skador på exteriörer, om de inte var synliga, och blev rapporterade, direkt vid mottagandet. När kund börjar använda klockan så räknas eventuellt uppstående yttre skador som normalt användarslitage.
Så fort som vi har mottagit klockan så skickar vi en bekräftelse till dig. Därefter skickas klockan till märkets egna verkstad, för inspektion, reparation och eventuellt byte. Observera att vissa märken inte har representanter i Sverige, vilket ger en förlängd hanteringstid. Om märkets verkstad bedömmer att det är en fråga om en ogiltig reklamation, som t.ex. beror på felanvändning e.d., så kommer vi att kontakta dig angående fortsatt förlopp. Vi förbehåller oss rätten att avkräva en avgift för portoutgifter ifall att det är fråga om en ogiltig reklamation. Bifoga gärna en kopia av dina portoutgifter, så att vi, ifall att det är fråga om en giltig reklamation, kan återbetala beloppet till använt kreditkort eller bankkonto. Kopian av portoutgifterna kan även skannas/digitalfotograferas, för att sedan skickas till oss via e-post.


Nedan följer en sammanfattning av de enskilda märkenas verkstadstider, som kan variera beroende på perioden (högtider o.s.v.), men ändock är en indikation på den tid du kan förvänta dig. Tiderna räknas från dagen som klockan kommer i retur till oss.

Adidas: 3-6 veckor.
Beco: 3-6 veckor.
Bulova: 2-3 veckor.
Calvin Klein: 2-4 veckor.
Carrie Taylor: 2-3 veckor.
Casio: 2-3 veckor.
Certina: 2-4 veckor.
Club: 2-3 veckor.
Diesel: 3-6 veckor.
Daniel Wellington: 2-3 veckor.
DKNY: 3-6 veckor.
Dyrberg/Kern: 1-2 veckor.
Fossil: 3-6 veckor.
Gant: 2-3 veckor.
Gucci: 2-4 veckor.
Guess: 4-6 veckor.
Hello Kitty: 4-6 veckor.
Hugo Boss: 4-6 veckor.
INEX: 2-3 veckor.
Kate Spade: 2-3 veckor.
Kerbholz: 2-4 veckor.
Lars Wivallius: 2-4 veckor.
Lego: 1-2 veckor.
Lorus: 2-3 veckor.
Mango: 2-3 veckor.
Michael Kors: 3-6 veckor.
Misfit: 3-6 veckor.
Nixon: 5-7 veckor.
Police: 2-3 veckor.
Pulsar: 2-3 veckor.
Raymond Weil: 2-4 veckor.
Seiko: 2-3 veckor.
SMA Fitness: 2-4 veckor.
Suunto: 1-3 veckor.
Swiss Military Hanowa: 2-3 veckor.
Tissot: 2-4 veckor.
Tommy Hilfiger: 2-3 veckor.
Triwa: 5-7 veckor.
WeWood: 4-6 veckor.

WobL: 2-3 veckor.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;