WobL

WobL – smarta alarmklockor med tuff design

WobL är den revolutionerande lilla alarmklockan som påminner tankspridda barn (och vuxna) om när det är dags att ta medicinen eller gå på toa. Märket är amerikanskt, vilket garanterar en tuff design och hög kvalitet på klockorna.

WobL är märket som den senaste tiden har blivit populärt världen över för sina smarta alarmfunktioner. Klockan är i första hand designad för barn men passar också vuxna som behöver påminnas om viktiga moment under dygnet. Designen är enkel och fräsch i härligt färgsprakande toner. En trofast följeslagare för både stora och små användare!

Stigande ordning

14 artiklar

WobL klockor

Klockmärket WobL kommer från USA och där har dessa smarta digitalklockor blivit otroligt populära både bland vuxna och barn. Klockan tillverkas i litet format men inuti går det att hitta ett väloljat system med flera olika alarmfunktioner, med och utan vibration, och en auto-repeat funktion som hjälper hörselskadade personer att komma ihåg viktiga händelser under dygnet.

Stigande ordning

14 artiklar

Barnens coolaste kompis

WobL riktar sig speciellt mot barn och har därför utvecklat nätta och bekväma klockor med ett tufft utseende som samtidigt uppfyller alla tänkbara dagliga alarmbehov. För barn med diabetes eller njursjukdomar, ADHD/ADD eller barn med nedsatt hörselfunktion är det här den perfekta lilla kamraten att ha på armen. WobL inspirerar med sin glada design och coola display så att varje liten krabat kan känna sig lite extra speciell.

Observera att WobL klockorna även passar ungdomar och vuxna som behöver påminnas om möten eller medicinintag. Har du en bredare handled är det dock troligt att du måste byta ut armbandet, vilket förstås går hur bra som helst att göra.

Lekfullt sportig design

WobL tillverkas i en modell och storlek. Det som varierar är färgerna på klocka och armband som går i färgsprakande blått, lila, rosa och svart. Själva uret har en diameter på 33 mm så det här är relativt nätta klockor, trots deras höga funktionalitet. Tjockleken på klockan är 12 mm.

Klockorna, som är tillverkade i slitstark plast, är mycket prisvärda med tanke på all smart-teknologi man får på köpet.

WobL Straps

Ge din WobL klocka en helt egen stil eller variera looken på klockan efter humör och tillfälle. I nuläget går det att köpa kardborrearmband till WobL klockorna separat i färgerna blå, lila, rosa och svart. Armbandsbredden är på 18 mm och passar handleder på mellan 7-17 cm. Har du en bredare handled är det troligt att du får köpa till ett längre armband från ett annat märke. Varför inte testa med ett häftigt Nato-band? Viktigt är dock att du först kontrollerar så att tjocklek och bredd på armbandet överensstämmer med kardborrebanden i WobL-serien. Lek med olika uttryck och stilar och gör av din WobL klocka något som passar just din personlighet!
  Laddar...