Betalning och säkerhet

Laddar...

Betalning med Visa, MasterCard, Faktura, Konto, Delbetalning eller de fyra storbankerna (Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken):
Vår nätbutik har kontrollerats av NETS, som säkerhetsgodkänner nätbutiker som ansökt om att använda bland anna Visa, Mastercard etc. Våra betalningsleverantörer är Klarna.se. och QuickPay.


Betalning och säkerhet


Klarna Faktura, utan extra avgifter
Utan några extra kostnader för dig, så skickas fakturan på email, och du har 14 dagar på dig att betala. En extra trygghet och bekvämlighet för dig, som kund.
Möjlighet till avbetalning med Klarna också, om du föredrar avbetalning, så kan det väljas direkt vid köp – eller då fakturan kommer


Om Klockor.se

Våren 2011 så startade nätbutiken på Klockor.se, med syftet att erbjuda den moderna människan en adekvat shoppingupplevelse. Den gemensamma nämnaren för våra klockor är ”kvalitet”, oavsett prisklass. Vår hemsida är enkel att navigera, lättöverskådlig samt avancerad. Att handla hos oss är tryggt och säkert, oavsett vilket betalningssätt ni väljer. Gratis frakt och prisgaranti innebär att ingen kan vara billigare än vad vi är.


Vilka är Klockor.se?

Klockor.se är ett samarbete mellan två av nordens största officiella återförsäljare av märkesklockor, det norska bolaget Reverie AS och det danska bolaget Reverie ApS. Bolagen är momsregistrerade i Sverige (Org.nr 502070-5769 / 502072-5627), och därför underordnat svensk lagstiftning, tillika köplagens förpliktelser - vilket ger dig som konsument maximal säkerhet.

För att kontakta oss kan du skriva till oss här.
Vår administrativa info är:

Reverie AS
Generatorvej 8F 1.th
2860 Søborg
Danmark
Org.Nr Sverige: 502070-5769 / 502072-5627
CVR Danmark: 33260954
E-mail:kontakt@klockor.se


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;