WobL Blue

Fler visningar

WobL Blue
Kod: wobl-blue

Tillgänglighet: I lager

Typ: Damur, Barnklocka

Leveranstid: 1-4 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 1 169 SEK Spara 30%

Vårat pris 819 SEK

 
Är WobL världens smartaste barnklocka? Många föräldrar menar det.

Vi har många klockor här på Klockor.se, men det här är faktiskt en av våra bästsäljare. Och det är inte så svårt att förstå varför.

Det handlar nämligen om bra vibrationer.

Storleksguide Ställ en fråga

Mer information

Diameter 33 mm
Tjocklek 12 mm
Armbandsmaterial Kardborre (passar handled pa cirka 7-17 cm i omkrets)
Armbandsbredd 18 mm
Urverk Digitalt
Vattenskydd 0 atm (nej)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Blå
Boettmaterial Plast
Boettfärg Svart
Urskivefärg LCD/LED
Märke WobL
Modellnummer wobl-blue
EAN 0188813000308
Kön Damur, Barnklocka

Detaljer

WobL klocka med vibrationsalarm

WobL klocka med vibrationsalarm har utvecklats med ett mål i sikte: att skapa en bra klocka för barn som enkelt går att programmera in alarm på. Larmen fungerar nämligen som superpraktiska påminnelser för ditt barn!

Är det något som barnet måste komma ihåg? Lita inte på att det kommer att ske utan hjälp, utan lägg hellre in ett alarm på WobL. Du kan programmera upp till åtta separata alarm, så här finns det plats för många påminnelser.

Påminnelser för barnet

Klockan visar såklart tiden, men detta är på många sätt en bifunktion med den här klockan. Det är nämligen alarmen, och det faktum att du snabbt och enkelt kan lägga in dem efter behov, som är huvudsaken. Det kan handla om påminnelser om att det är tid att ta medicinen eller gå på toaletten. Eller kanske bara om att det är dags att möta upp mamma eller pappa.

Slitstark och rolig att använda

Med WobL vibrationsalarm blir det omöjligt för ditt barn att inte komma ihåg viktiga moment under dagens lopp. Klockan larmar nämligen inte bara genom ljud, utan den vibrerar också (som namnet antyder).

Klockan finns dessutom att beställa i en mängd spännande färger som brukar falla barn i smaken. Gör saker enklare och säkrare med WobL, och se till att ditt barn kommer ihåg vad som är viktigt att komma ihåg – vid rätt tidpunkt.

WobL Blue er 33 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...