Michael Kors Runway Slim Silver MK3178

Michael Kors Runway Slim Silver MK3178
Kod: MK3178

Tillgänglighet: I lager

Typ: Damur

Leveranstid: 1-3 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Pris 2 199 SEK
Gratis frakt
Snabb leverans
Det här är en vacker, elegant och klassisk damklocka. En av våra populäraste modeller.

Slim Runway MK3178 är namnet på denna eleganta Michael Kors klocka för damer. Onekligen en klassiker, mycket tack vare dess ljuvligt vackra finish i borstat stål.

Storleksguide Ställ en fråga

Mer information

Diameter 42 mm
Tjocklek 9 mm
Armbandsmaterial Rostfri stål (passar handled pa cirka 14-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 20 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenstänk/regn)
Typ av spänne Viklås
Armbandsfärg Silver
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Silver
Urskivefärg Vit
Modellnummer MK3178
EAN 4051432591563
Kön Damur

Detaljer

Michael Kors Slim Runway MK3178

Klockan har en otroligt vacker silverfinish som gör den skinande blank. Den är tillverkad i rostfritt stål som behandlats på ett unikt sätt för att tillvarata den glansiga tonen. Urtavlan är stilrent vit och timmarna markeras på ett enkelt och elegant sätt med raka streck istället för siffror.

På tal om urtavlan är det väl värt att nämna att klockan är fashionabelt överdimensionerad, vilket gör att den vilar lite extra snyggt på armen.

Länk i borstat stål

Länken följer samma stil som boetten och skapar ett unikt helhetsintryck. Även om den faktiska diametern på klockan är större än hos traditionella damklockor (42 mm), är den ändå väldigt tunn (smal) med sina nätta 8,5 mm.

Själva stållänken är 20 mm. bred.

Även om denna vackra Michael Kors klockan utstrålar kvinnlighet och är klassiskt men stilrent elegant, är den faktiskt också vattentät ner till 50 meter!

Handla på Klockor.se

Klockor.se är auktoriserad återförsäljare av Michael Kors klockor i Sverige, vilket innebär förstås att du får en officiell garanti på varje MK-klocka du beställer från oss. Du har även 14 dagars returrätt på allt du handlar, så skulle du av någon anledning vilja upphäva köpet är det bara att ta kontakt med oss.

Betala med kort och välj själv om du vill betala hela summan på en gång eller hellre önskar dela upp beloppet.

Michael Kors Runway Slim Silver MK3178 er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...