15-22cm XL strap Mockberg Elsa MO1205

Fler visningar

15-22cm XL strap Mockberg Elsa MO1205
Kod: MO1205

Tillgänglighet: I lager

Leveranstid: 1-3 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 499 SEK Spara 46%

Vårat pris 269 SEK

Gratis frakt
Snabb leverans
Observera att de klockor du ser på bilderna EJ MEDFÖLJER! Du mottager endast själva läderarmbandet!

Mockberg är ett nytt märke från Sverige, som har tagit klockvärlden med storm. Med sin eleganta och tidlösa formgivning, kombinerat med ett mycket bra urverk, får du en utomordentligt bra klocka. Mockberg säger själv att deras mål är att skapa "extraordinärt", samtidigt som det är klassiskt och tidlöst. De menar att en klocka är till för mer än att bara rapportera tiden. Den är en del av dig, din person... och är med dig i både vardag som speciella händelser.

Vi är utsedda till auktoriserade återförsäljare av Mockberg klockor, i Sverige, och detta garanterar att du köper en äkta och nytillverkad klocka - när du handlar hos oss. Klockan levereras i Mockbergs vackra ask, och med stämplad garanti.

Storleksguide Ställ en fråga

Mer information

Armbands bredd 14
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Grå
Bredd (spänne) 15
Spännets färg Silver
Modellnummer MO1205
Armbandsmaterial Läder
Märke Mockberg

Detaljer

Observera att de klockor du ser på bilderna EJ MEDFÖLJER! Du mottager endast själva läderarmbandet!

15-22cm XL strap Mockberg Elsa MO1205 er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...