Mockberg

Mockberg – stilrena klockor av hög kvalitet

Mockberg är en ung och spännande utmanare på den europeiska klockmarknaden. Märket är svenskt, vilket garanterar att klockorna bär på en hög kvalitet och mycket kontemporär design.

Bakom Mockberg står en svensk designer vid namn Elvira Eriksson som har lyckats slå omkull klockindustrin med sina stilrena och nordiskt eleganta klockor. Designen är sparsmakad men gömmer en hel del sofistikation. Det här är klockor för tjejer som letar efter något sublimt och smakfullt för de flesta tillfällen.

Mockberg klockor

Mockberg har under sin relativt korta livsstid lyckats positionera sig som ett av Sveriges främsta klocktillverkare, mycket tack vare klockornas vackra uttryck. Mockberg lär oss att en klocka är så mycket mer än bara ett verktyg som håller koll på tiden. Rätt klocka kan snabbt förvandlas till favoritaccessoaren som uppfyller två viktiga syften: den första funktionell, den andra estetisk. Två huvudkomponenter som Mockberg lyckats förena på ett ypperligt sätt!

Hög kvalitet i varje modell

Varje detalj i en Mockberg klocka genomsyras av kvalitet på toppnivå. Klockarmbanden är tillverkade i äkta skinn eller polerat rostfritt stål. Inuti varje boett gömmer sig ett utsökt schweiziskt Quartz-urverk som ser till att klockan hänger med i tiden, alltid. Alla klockor i Mockbergs kollektioner har en vattentäthet på minst 3 ATM så du behöver inte oroa dig för vattendroppar eller stänk som kan tränga igenom och förstöra din klocka. Urtavlan skyddas av ett reptåligt mineralglas av högsta kvalitet.

Mockberg damklockor

Mockberg klockor är designade av kvinnliga toppdesigners för den moderna kvinnan som kräver det där lilla extra av sin klocka. Klockorna är stilrena och har en speciell kvinnlig charm som gör varje modell så unik. En Mockberg klocka passar lika bra till vardags som till fest. Vare sig du har arbetskostymen eller aftonklänningen på dig hjälper en Mockberg klocka att lyfta fram din vackraste sida.

Det här är svensk design när den är som bäst. Klockorna känns lätta på handleden, oavsett storlek, och kan därför användas av damer i alla åldrar, unga som äldre. Färgvalet på klockorna går från trendig roséguldfärgad ton i kombination med svart, till klassiskt eleganta guld- eller silvertonade modeller. Urvalet är stort, för det är du värd.

Mockberg Original

Klockorna i Original-serien är utmärkta för dig som letar efter en stilfull klocka i lagom storlek som sitter perfekt på handleden. Modellerna är enkla men ack så snygga med sina smala läderband i svart eller brun ton med T-fattning. Den gnistrande stålboetten omsluter en enkel urtavla med klassiska visare och raka markörer i samma ton. Här finns flera spännande modeller men en som kanske står ut lite mer är Sigrid, en utsökt designad modell med boett i roséfärgat stål som kontrasterar sagolikt mot det svarta läderarmbandet.

Mockberg Petite

Petite-serien består av härligt feminina modeller med en något mindre boett (28 mm) som bidrar till klockans nätta utseende. Det här är ett klassiskt armbandsur med läderband och en enkel vit urtavla med visare och raka markörer i samma ton som den stålfärgade boetten. T-fattningen på läderbandet fäster boetten på ett smakfullt sätt. Välj mellan stilrena kombinationer som guldpläterad boett med brun läderrem, eller silverpläterad boett med svart läderrem. Det här är den perfekta klockan för en trendig preppy-stil!

Mockberg Mesh

I Mesh-serien avviker Mockberg från de klassiska läderbanden och satsar istället på vackra stållänkar. Själva klockan är ett klassiskt armbandsur med stålfärgad boett och en vit eller svart urtavla. Välj mellan två storlekar på klockan: 28mm eller 34mm. Har du en smalare handled rekommenderas dock att du väljer den nättare storleken på din klocka. Förutom de klassiska modellerna med silver- eller guldpläterad boett i rostfritt stål med matchande länk, hittar du även här trendiga Lio, en riktigt snygg, helsvart modell med länk i svart stål. Lio finns även i silverfärgat stål med en kontrasterande urtavla i svart ton. Vill du hålla dig till det klassiska men ändå skulle vilja ha en touch av trend är det här modellen något att satsa på!