Skagen Connected Hald Smartwatch Hybrid SKT1207 - RIP

Fler visningar

Skagen Connected Hald Smartwatch Hybrid SKT1207 - RIP
Kod: SKT1207
Typ: Damur, Herrur

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Pris 1 999 SEK
Gratis frakt
Snabb leverans

Denna armbandsklockan från Skagen är del av kollektionen: Skagen Connected. Alla modeller i denna kollektion har den klassiska Skagen-formgivningen, samtidigt som de är utrustade med den senaste SmartWatch-teknologin. Alla funktioner (och det är många) som klockan och mobiltelefonen samarbetar med, kan du läsa mer om - längre ner på denna sidan.Klockor.se är utsedda till auktoriserade återförsäljare av Skagen klockor, och det garanterar att klockan är en äkta och kvalitetstestad Skagen-klocka, när du handlar den hos oss. Giltig garanti medföljer.

Storleksguide Ställ en fråga

Mer information

Diameter 40 mm
Tjocklek 11 mm
Armbandsmaterial Läder (passar handled pa cirka 12-21 cm i omkrets)
Armbandsbredd 20 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 3 atm (vattenstänk/regn)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Grå
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Koppar, Rött guld
Urskivefärg Grå
Modellnummer SKT1207
EAN 4053858874824
Kön Damur, Herrur

Detaljer

Smart Watch Hybrid
är en klassisk armbandsklocka, utrustad med Smart Watch teknologi, som erbjuder möjligheten att koppla ihop klockan med din mobiltelefon, via Bluetooth.

Aktivitets-tracking
Klockans aktivitets-tracker är en stegräknare som även summerar den totala längden samt hur många kalorier som du har förbränt. Dessutom kan du ställa in vilken sträcka som du vill klara av, eller vilken mängd kalorier som du vill förbränna... under en dag/vecka... och klockan berättar när du har nått ditt mål.

Sömn-tracker
Om du sover med klockan på så kan den automatiskt mäta när du faller i sömn, hur länge du sover samt hur stor del av nattens sömn som var lätt eller tung.

Skagen Link teknologi
Via Skagens Link teknologi kan du integrera din klocka ytterligare, men din telefon. T.ex. kan du ställa in att klockan skall vibrera vid diverse meddelanden (e-post, SMS e.d.). Det är också möjligt att fjärrstyra telefonens kamera, musik eller t.o.m. få telefonen att ljuda - så att du kan hitta den, om du har tappat bort den.

Kompatibel med Android OS 4.4+, iPhone 5/iOS 8.2+

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Datumvisning
Datum visas på displayen.

Läderband
Klockarmbandet är gjort i läder.

vattentät 30 meter (3 bar)
Märkt att klara 3 bar eller 30 meter vilket betyder att klockan kan motstå regn och vattenskvätt men inte bör bäras i vatten utöver sammanhang som dessa. Antalet meter(30) är inte ett värde som anger tillåtet dykdjup och bör ej användas vid exempelvis dusch eller bad i pool. Värdet 3 atm (30 meter) refererar till det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och simulerar trycket vid 30 meters djup utan aktivitet. Vid rörelse i vattnet ökar trycket, varför klockan endast kan hantera begränsad kontakt med vatten.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan skapa kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkyla ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga.

Boett av rostfritt stål

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se


Dessvärre har Skagen Connected Hald Smartwatch Hybrid SKT1207 - RIP utgått ur sortimentet och kan därför inte beställas. Men vi har några bra alternativ för dig som är mycket lika den produkt du söker efter. Klicka på en produkt nedan det att se mer eller klicka här för att stänga fönstret.

Skagen Connected Hald Smartwatch Hybrid SKT1207 - RIP er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...