Police Cyber PL12898JSU/02A

Fler bilder

Police Cyber PL12898JSU/02A
Kod: A12898JSU02A

Tillgänglighet: Utsåld

Typ: Damur, Herrur

Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 1 498,00 SEK Spara 36%

Vårat pris 955,32 SEK

Gratis frakt
Snabb leverans
Eftersom vi är officiella återförsäljare av klockor från Police så kan du vara trygg med att klockan är äkta, kvalitetssäkrad och kommer med garanti.

Storleksguide Ställ en fråga

Specifikationer

Diameter 45 mm
Tjocklek 14 mm
Armbandsmaterial Läder (passar handled på cirka 14-23 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Digitalt
Vattenskydd 3 atm (vattenstänk/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Gunmetal
Urskivefärg LCD/LED
Modellnummer A12898JSU02A
EAN 4895148622711
Kön Damur, Herrur

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Världsklocka
Världens storstäder är förprogrammerade i klockan. Välj aktuell stad ( eller den stad som ligger närmast din position i samma tidszon), och klockan ställer automatiskt in rätt tid.

3 dagliga alarm
Alarmen avger enb ljudsignal som påminner dig om återkommande händelser på fasta tidpunkter. Du kan även aktivera en signal som markerar varje heltimme.Denna modell har tre olika alarm som ger dig viktiga påminnelser i tid.

12/24-timmars tidsangivelse
Tiden kan anges i antingen 12-timmarsformat (med AM och PM) eller i det traditionella 24-timmarsformatet.

Automatisk kalender Korrigerar automatiskt för månader med olika längder, och naturligtvis vid skottår.

Stoppursfunktion - 1/100 sek. - 10 timmar.
Klockan kan lagra 10 varv och mätkapaciteten är upp till 10 timmar.

vattentät 30 meter (3 bar)
Märkt att klara 3 bar eller 30 meter vilket betyder att klockan kan motstå regn och vattenskvätt men inte bör bäras i vatten utöver sammanhang som dessa. Antalet meter(30) är inte ett värde som anger tillåtet dykdjup och bör ej användas vid exempelvis dusch eller bad i pool. Värdet 3 atm (30 meter) refererar till det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och simulerar trycket vid 30 meters djup utan aktivitet. Vid rörelse i vattnet ökar trycket, varför klockan endast kan hantera begränsad kontakt med vatten.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan skapa kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkyla ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga.

Display med ljusfunktion
Då knappen vidrörs lyser displayen och den digitala siffran.


Police Cyber PL12898JSU/02A er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...