WeWood

WeWOOD – hippa klockor tillverkade i organiskt trä

Letar du efter en unik klocka som garanterat kommer att dra blickarna till sig kan du sluta leta redan nu. WeWOOD är ett helt nytt och revolutionerande koncept inom klockindustrin. Klockorna är nämligen tillverkade i ekologiskt trä. För varje klocka du köper planterar WeWOOD ett nytt träd.

WeWood är det coola klockmärket som just nu håller på att revolutionera klockindustrin. Många världskändisar väljer WeWOOD framför traditionella lyxmärken på grund av klockornas unika design och miljövänliga koncept. När du köper en WeWOOD är det inte bara en klocka du får, utan en helt ny livsstil!

Stigande ordning

10 artiklar

Stigande ordning

10 artiklar

WeWOOD herrklockor

WeWOOD tillverkar snygga herrklockor i olika modeller och färger. Oavsett vilken modell du väljer har klockorna i WeWOODs herrkollektion utrustats med ett japanskt Miyota urverk av hög kvalitet. Kika gärna på modellerna i Alpha-serien, klassiskt designade armbandsur i något bredare storlek med ett läckert armband i äkta läder. Kombinationen av trä och läder i en och samma klocka ger ett makalöst snyggt resultat. Föredrar du din WeWOOD helt i trä får du inte missa häftiga Jupiter-serien där klockornas design har hämtat inspiration från 70-talets digitala klockor.

WeWOOD damklockor

WeWOOD har många olika modeller att välja mellan i deras damserier. Varje modell kombinerar material och färg på ett läckert och mycket feminint sätt. Välj mellan klockor i trä och rostfritt stål med armband i äkta läder eller varianter helt tillverkade i trä med härliga toner i nöt, choklad och armégrönt. Med tanke på de material som används i tillverkandet av en WeWOOD damklocka är storleken på klockorna något större än hos en klassisk damklocka. Det går dock fortfarande att få tag på mindre modeller, som klockorna i Daphne- och Moon-serierna, vackra klockor med en vackert avlång boett som smälter in i armbandet och ger klockan en exklusiv look.

WeeWOOD Alpha

Alpha är en av WeWOODs klassiska serier. Klockan är tillverkad i mörkt eller ljust trä och har en urtavla som går i samma ton. Det här är en rejäl klocka med en boett på 46 mm i diameter och en urtavla med stora och tydliga siffror samt datumvisare. Något som också kännetecknar klockorna i Alpha-serien är att de kombinerar numeriska och icke-numeriska (streck) markörer. De flesta modeller har en matchande trälänk men föredrar du läder finns det en och annan pärla som kombinerar båda elementen på ett ypperligt sätt. Det slitstarka mineralglaset skyddar den runda urtavlan mot stötar och slag. Inuti boetten tickar ett kvartsur av hög kvalitet.

WeWOOD Jupiter

Jupiter är WeWOODs kanske mest innovativa serie med stora rektangulära boetter som påminner lite om 70-talets digitala klockor. På urtavlan sitter två mindre analoga urtavlor som visar lokal tid och tiden i en annan tidszon. Du kan alltså se två tidszoner samtidigt! Även Jupiter-klockorna drivs av ett högkvalitativt Miyota urverk. Med tanke på den kraftiga boetten (ca 48 mm) är det här en klocka som rönt stora framgångar bland trendsäkra män runtom i världen. Två storfavoriter är Jupiter Army med sin ungdomligt tuffa design och militärgröna nyanser och Jupiter Beige, en modern och trendig variant i beige ton som ger kostymen en riktigt cool touch.

WeWOOD Date

WeWOOD Date är en läckert sportig modell med ett lite råare utseende och dyk-bezel som ger klockan ett lite coolare utseende. Klockorna tillverkas i flera olika sorters trä, vilket gör att varje modell känns unik eftersom både färgen och strukturen varierar mellan de olika klockorna i serien. Det här är också en av WeWOODs bredare kollektioner så det finns mycket att välja mellan. Som WeWOOD Date, en läckert flerfärgad modell som kombinerar två olika trätyper, guaiacao och lönn, med detaljer i roséfärgat stål. Resultatet är en klocka med en helt unik färgkombination.
  Laddar...