Triwa

Triwa

Triwa – snygga klockor med modern svensk design

Triwa är ett klockmärke som bjuder på mycket attityd och kreativitet. Skapad av fyra unga designers med målet om att revolutionera den internationella klockindustrin har Triwa på kort tid blivit en favorit bland miljontals trendkänsliga kvinnor och män som letar efter det där lilla extra i en klocka.

Triwa har funnits i knappt 10 år men under denna relativt korta klocktid har man lyckats visa framtassarna i en annars förhållandevis konservativ klockindustri. Märket är svenskt och stilen opretentiöst nordisk, fast med en tydlig känsla av attityd. Klockorna är skapade för att förmedla individualitet och personlighet på ett unikt och lekfullt sätt.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandstyp
Armbandsfärg
Urskivefärg
Boettfärg
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

33 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Triwa klockor

Genom valet av färg, material och form lyfter Triwa fram en känsla av personlighet och stil i varje klocka. Designen är glad och färgstark, vilket gör att klockorna sticker ut i en annars konventionell klockindustri där strömlinjeformade armbandsur oftast är normen. Klockorna designas och produceras i Stockholm, en stad som inspirerar och influerar. Utbudet är varierat, från klassiska armbandsur med en touch av attityd, till klockor i mindre traditionell stil och form som garanterat kommer att hamna i blickfånget.

Triwa historia

Det svenska klockmärket Triwa grundades 2007 av fyra vänner vars mål var att «transformera klockindustrin» genom att försöka avdramatisera klockan som koncept och istället skapa en modern stilikon för de yngre generationerna. Resultatet blev klockor som tar vara på det klassiska men samtidigt ger varje modell ett tydligt kontemporärt (och väldigt nordiskt) uttryck.

Genom att använda sig av modern marknadsföring och alternativa försäljningskanaler har man lyckats växa som märke och expandera produktlinjerna med nya, spännande inslag. Idag tillverkar Triwa inte bara klockor, utan även solglasögon och accessoarer. Företaget har distributörer på 25 marknader runtom i världen. Kontoret finns dock fortfarande i deras kreativa studio i centrala Stockholm där 30 svenska toppdesigners ständigt arbetar på att utveckla nya modeller enligt mottot att «bara ta fram produkter de själva vill bära».

TRIWA – Transforming the Industry of Watches

TRIWA står för ledmotivet “Transforming the Industry of Watches”. Det strävar man mot genom att skapa klockor som utmanar på ett lekfullt och kreativt sätt, med mycket attityd och personlighet. Klockorna från Triwa designas med den modemedvetna och självsäkra människan i fokus. Inspirationen hämtas dock långt bort från den konventionella klockindustrin, från bland annat möbelbranschen och från konstens och arkitekturens världar.

Passionen för design och kvalitet syns tydligt i varje klocka. Modellerna går från klassiskt eleganta till modernt minimalistiska armbandsur med ett tydligt formspråk. Materialen är klassiska men färgerna hippa och levande. Tanken är att komplettera trender istället för att slaviskt följa dem och det gör man genom att ofta gå i helt motsatt riktning.

33 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg