Spartos
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Urskivefärg
Boettfärg
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

36 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Spartos

Även om du inte har sett filmen (”300”), så har du nog hört talas om Sparta, eller hur?
Nu är det en del av Grekland, men i antiken, så var det en fristående stat med beryktade krigare. På samma sätt som du skulle kunna beskriva dåtidens spartaner, ska du även kunna beskriva klockorna från Spartos:
Nydanande och kompromisslös maskulinitet.
Må som en prins och känn dig som en spartan, med en Spartos på handleden.
Mansidealet i antikens Sparta var en stark man med ett lika starkt psyke. Utan rädsla för döden, utan fruktan för livet... disciplinerad, självsäker och respektabel.
Klockorna från Spartos är för män, och det syns. Häftig och unik design i framkant, och varje kollektion har sina ”specialiteter”.
Låt Spartos få ge dig modet att våga vara dig själv... låt Spartos tända lågan inom dig, att vilja bli mer... och bättre. Spartos är ett av många märken som tycker att alla ska kunna ha råd att köpa deras klockor. Det som skiljer ut Spartos från andra, är att det är minskad vinst, och inte minskad kvalitet, som möjliggör det.
Bra design och bra kvalitet... ska inte bara vara få förunnat!

Klockor.se är en officiell återförsäljare av klockor från Spartos. Våra klockor kommer med garanti och är garanterat äkta!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;