Misfit

Misfit – nästa generations smärtklockor

Livsstilsmärket Misfit skapar smarta aktivitetsklockor som tål vatten, registrerar automatiskt steg, sträcka och sömn, kan användas som väckarklocka och mäter ditt näringsintag. Kort och gott en livskamrat!

Misfit tillhör senaste generationens hybridklockor som gör mycket mer än bara visar tiden på dygnet. Misfit är futuristen bland Fossil-klockorna, skapad av och för visionärer. Kreativitet, innovation och en gränslös framtidsvision är grundvalarna för det här märket som har kommit att bli en ledare för smartklockor på världsmarknaden.

Stigande ordning

2 artiklar

Stigande ordning

2 artiklar

Smart kvalitet

Med ett hybrid smartwatch urverk och batterier som varar upp till sex månader behöver du inte oroa dig för livslängden på de här klockorna. Boetten är tillverkad av extremt slitstarkt aluminium och rostfritt stål. Den känsliga urtavlan skyddas av ett reptåligt mineralglas. De flesta modeller är dessutom vattentäta till 5ATM (50 m), vilket innebär att klockan tål en hel del stänk och regn.

Misfit herrklockor

Många av Misfit klockorna är unisex modeller men det finns en del serier som lämpar sig lite bättre för män om man ser till storlek och design. Här vill vi lyfta fram Command-serien lite extra, en exklusiv kollektion med unikt designade, högteknologiska hybridklockor som har både Bluetooth och en accelerometer som automatiskt spårar din aktivitet och sömnkvalitet. Den makalöst snygga designen går inte heller av för hackor!

Misfit damklockor

Designen på Misfit klockorna passar de flesta handleder men letar du efter en smartklocka med en klar feminin touch rekommenderar vi Misfit Flare, en nätt damklocka i aluminium och läder med en storlek på 24 mm i diameter. Bortsett från Command-serien spelar det dock ingen roll vilken modell du väljer. Valet av lättviktiga och justerbara material gör att nästan alla Misfit-klockor känns nätta och bekväma på handleden.

Misfit Shine

Shine är Misfits flaggskeppsklocka, eller närmare bestämt aktivitetsmätare, som nu också mäter din sömnkvalitet! Designen är enkel och elegant med trendiga färgkombinationer som svart och rött eller vitt och rosa. Klockan har utrustats med vibratorlarm som kan användas som en tystlåten väckarklocka. High-tech animationer visas på skärmen med hjälp av flerfärgade LED-lampor. Klockan är tillverkad av anodiserad aluminium och termoplastisk polyuretan. Den har en smartknappsfunktion som används tillsammans med appen. Förutom sömnkvalitet mäter Shine också steg, kaloriförbränning, aktivitet och distans via trippelaxelaccelerometer- och magnetometerfunktionerna. Du synkar klockan med hjälp av Bluetooth (4.1). Misfit Shine är kompatibel med iPhone 4s och senare, iPod Touch 5 och iPad Air/Mini/3 och senare.

Misfit Vapor

Misfit Vapor är en digital klocka av större modell med en unik design och en värld av smarta funktioner. Klockan är kompatibel med både iPhone och Android. Den är utrustad med musikspelare, larmfunktioner och en lagringsenhet som går att koppla direkt till hörlurarna. Den inbyggda sensorn mäter och spårar hjärtfrekvensen under t.ex. simningspasset. Klockans GPS visar smart statistik men spårar också upp aktivitetsslingor och löpningsspår. Den magnetiska laddaren säkerställer att batteriet i klockan är igång hela dagen.

Misfit Command

Misfit Command är utan tvekan en av märkets coolaste smartklockor. Det här är i grunden en herrklocka men är så pass lättviktig att även trendkänsliga tjejer har fallit för den här tuffe lille krabaten. Nästa generations smartklocka har ett minimalistiskt och högfunktionellt utseende som bär på teknologi i toppklass. Klockan kommer med automatisk aktivitetsspårare, app alert och e-post alert funktion, smarta larmfunktioner och rörelsepåminnelser. Smartknappen låter dig synka musik, ta bilder och spåra upp en borttappad telefon. Klockan är tillverkad av extremt slitstark aluminium och är vattentät till 5ATM (50 m). Du behöver inte tänka på att ladda batteriet. Det håller nämligen i upp till 1 år!
  Laddar...