Marc Jacobs

Marc Jacobs – trendiga klockor från världens ledande designer

Toppdesignern Marc Jacobs designar trendiga klockor som är storfavoriter hos alla modeintresserade klockentusiaster.

Marc Jacobs är designern som kombinerar det ungdomligt djärva med säsongens trender och färger. Charmigt avslappnat med en touch av lyx som påminner nästan om en chic retroanda kännetecknar detta modesnilles kollektioner.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandstyp
Armbandsfärg
Urskivefärg
Boettfärg
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

18 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Marc Jacobs klockor

Marc Jacobs är utan tvekan ett av världens främsta modeikoner, berömd för sin ungdomligt lekfulla stil som snuddar på gränsen till det eklektiska. Klockorna i Marc by Marc Jacobs kollektion har funnits i några år nu och bjuder varje säsong på nya, exklusiva modeller till priser som ligger snäppet under lyxsegmentets prisklass. Den klassiska serien har stilrena klockor tillverkade i silver- guld- och roséguldfärgat stål med snygga läderarmband i varierande storlek och mönster. De kreativa detaljerna är helt unika för Marc varumärket. Följ med in i en sprudlande klockvärld som bjuder på mer än du någonsin kunnat föreställa dig!

Marc Jacobs historia

Mannen bakom varumärket heter Marc Jacobs (född 9 april 1963), en amerikansk designer som idag har över 200 butiker spridda runtom i världen. Jacobs är också chefsdesigner för det franska modehuset Louis Vuitton. Detta ledande modeföretag är synonymt med trend och självaste Jacobs har sedan 1997 varit med på Time Magazine’s prestigefyllda lista över de 100 mest inflytelserika personerna i världen. När Marc Jacobs lanserar en ny design lockar han till sig hela modeindustrins uppmärksamhet.

Jacobs tog sitt första steg in i den hårdkonkurrerande modevärlden år 1986, i samband med att han lanserade sin allra första kollektion under eget namn, strax efter att ha avslutat utbildningen på Parsons School of Design i New York. Året därpå tilldelades han CFDA talangpriset (Council of Fashion Designers of America).

Den unge designern fick en rivstart på karriären och blev snabbt ett känt namn i internationella modekretsar. Från början skapade han kläder tillsammans med sin kreativa affärspartner Robert Duffy. Tillsammans bildade de Jacobs Duffy Designs Inc. på mitten av 80-talet. Företaget upplöstes i samband med att Jacobs valde att skapa ett nytt varumärke under eget namn.

Från att ha jobbat som lagerarbetare i kultbutiken Charivari i New York förvandlas han inom loppet av 15 år till en av världens toppdesigners. Idag har Marc Jacobs de storpopulära märkena Marc Jacobs och Marc by Marc Jacobs som förutom kläder, parfymer och väskor, också säljer klockor med enorm framgång.

18 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg