Marc Jacobs

Marc Jacobs – trendiga klockor från världens ledande designer

Toppdesignern Marc Jacobs designar trendiga klockor som är storfavoriter hos alla modeintresserade klockentusiaster.

Marc Jacobs är designern som kombinerar det ungdomligt djärva med säsongens trender och färger. Charmigt avslappnat med en touch av lyx som påminner nästan om en chic retroanda kännetecknar detta modesnilles kollektioner.

Stigande ordning

23 artiklar

Marc Jacobs klockor

Marc Jacobs är utan tvekan ett av världens främsta modeikoner, berömd för sin ungdomligt lekfulla stil som snuddar på gränsen till det eklektiska. Klockorna i Marc by Marc Jacobs kollektion har funnits i några år nu och bjuder varje säsong på nya, exklusiva modeller till priser som ligger snäppet under lyxsegmentets prisklass. Den klassiska serien har stilrena klockor tillverkade i silver- guld- och roséguldfärgat stål med snygga läderarmband i varierande storlek och mönster. De kreativa detaljerna är helt unika för Marc varumärket. Följ med in i en sprudlande klockvärld som bjuder på mer än du någonsin kunnat föreställa dig!

Stigande ordning

23 artiklar

Marc Jacobs Herrklockor

Marc Jacobs herrklockor är trendiga, snygga och högkvalitativa klockor som uttrycker stil på hög nivå. Varje klocka har en unik prägel men gemensamt för alla är ett utsökt hantverk förenat med en touch av oslagbar design. En herrklocka från Marc Jacobs är alltid rätt, oavsett tillfälle.

Marc Jacobs Damklockor

Marc Jacobs bjuder på mycket design och lekfulla stilar i sina damklockor. Roliga armbandsur med läckra detaljer hittar du i Mandy och Dotty serierna. Äkta lyxklockor med gnistrande kristallramar som omsluter boetter i roséguldtonat stål finns i den utsökta ”The Jacobs” serien. Gillar du stilrena klockor med minimalistisk design har Marc Jacobs lanserat Roxy, en trendig kollektion där varumärkets logga syns tydligt men snyggt på den stora urtavlan.

Marc by Marc Jacobs

Så sent som 2001 presenterade Jacobs sin andra (och numera storpopulära) kollektion, Marc By Marc Jacobs. Uttrycket i Marc by Marc Jacobs serierna är djärv med unika detaljer och mönster som återspeglar designers lekfulla själ. Detta syns inte minst i klockserierna under Marc by Marc Jacobs.

En Marc by Marc Jacobs klocka ger en exklusiv men samtidigt prisvärd ingång till en spännande lyxvärld. Klockorna utstrålar attityd med modeller av stål i trendiga toner som guld, silver och roséguld. Infattade kristaller och briljanter, bokstäverna M A R C inuti urtavlan och andra läckra detaljer som garanterar en hög nivå av exklusivitet är kännetecknande för klockorna i Marc by Marc Jacobs serien.

Marc Jacobs Classic

Letar du efter en äkta klassiker som andas stil och sublim lyx är Classic serien säkert något för dig. Det här är enkelt designade klockor med läckert rundade boetter och en avskalad urtavla där varumärket syns klart och tydligt. Välj mellan klockarmband i mjukt läder eller rostfritt stål. En Classic klocka är utsökt ända ner i minsta detalj med kvartsur och mineralglas av mycket hög kvalitet.

Marc Jacobs Riley

Vill du ha en trendigare look på din klocka har Riley modellerna mycket att erbjuda. Trendig och stilren är Riley klockan, med ett armband i blankpolerat stål som matchar perfekt den nätta boetten. Designen är snygg och okonstlad med en enkel urtavla som omsluts av en mjukt rundad boett på ca 36 mm i diameter. Dett här är den perfekta klockan för trendkänsliga killar och tjejer som uppskattar finessen i de små detaljerna.

Marc Jacobs Courtney

Courtney serien påminner lite om Riley klockorna men har en del viktiga detaljer som skiljer modellerna åt. Som till exempel urtavlan. Det här är en stilsäker klocka med en något bulligare boett där urtavlan sitter perfekt infattad i en bred, ringformad ram. Istället för siffror (som i Riley klockorna) hittar du här en mer sofistikerad design med streckmarkörer av rostfritt glänsande stål. Varumärkets logo är diskret placerad i små bokstäver strax under urtavlans mittparti. Storleken på klockan är även något mindre än hos Riley-klockorna, med sina knappt 34 mm i diameter. Det här är en perfekt klocka för nätta handleder!
  Laddar...