Komono

Komono – prisvärda designerklockor av hög kvalitet

Komono är ett belgiskt märke som tillverkar klockor för både män och kvinnor med hög stilfaktor.

Hos Komono är det detaljerna som väger tyngst. Känslan för precision är optimal, något som sätter en unik prägel på en annars ganska så traditionell klocka. Komono designar sofistikerade armbandsur i en tidlös design som är både djärv och pålitlig.

Komono herrklockor

Komono tillverkar eleganta herrklockor i tidlös design som passar moderiktiga män med höga krav på stil och kvalitet. Kollektionerna är få men alldeles utsökta. Ta gärna en titt på Winston, en sofistikerad klockserie som bjuder på flera trendiga modeller. Vill du ta steget längre och satsa på en lite lyxigare variant kommer klockorna i Regal-serien knappast att göra dig besviken. Winston Regal är Komonos hittills mest sofistikerade klocka med en guld- eller silverbelagd boett (finns även i svart och grått), en snygg minimalistisk urtavla och ett läderarmband som fulländar klockans eleganta utseende.

Komono damklockor

Självklart tillverkar Komono även klockor för trendkänsliga kvinnor som vet precis vad de vill ha på handleden. En sofistikerad klocka som utstrålar stil och personlighet. Med sina damklockor vågar Komono lite mer genom att leka med både färg och form. Föredrar du en klassisk modell i sobra färger ska du kika på Estelle Classic-serien som bjuder på nätta armbandsur i gnistrande stål med ett matchande läderarmband. Är du istället en tjej som gillar vintage kommer du att älska 60-talsinspirerade Moneypenny-serien.

Winston

Winston är en stilren och elegant herrklocka för vardagsbruk tillverkad i borstat rostfritt stål med ett smakfullt armband av äkta läder. Urtavlan är enkelt modern med streckmarkörer och klassiska siffror. Vill du tänja lite på stilen? Ta en närmare titt på Winston ”Monte Carlo Lizard” med guldgnistrande boett och ormskinnsmönstrad rem. Monte Carlo Lizard är klassad som en unisex klocka, men med tanke på storleken (41 mm i diameter) lämpar den sig kanske bättre för lite bredare handleder. Inuti boetten gömmer sig ett japanskt kvartsur av mycket hög kvalitet. Klockorna är vattentäta till 3 ATM (30 m) och tål en del stänk och fukt utan problem.

Estelle

Estelle är en trendigt minimalistisk klocka designad för att matcha din personlighet och stil. Här har man valt att kombinera silverfärgat stål med pastellfärgat läder och resultatet kan inte beskrivas som annat än ljuvligt! Estelle är inte bara en klocka utan en riktigt snygg accessoar. Är du lite mer klassiskt lagd kan du alltid satsa på Estelle Classic, en serie som bjuder på sobra färger, som guld och burgundi eller guld och svart. Estelle Pastel avviker från det traditionella genom att satsa på läckra pastellfärger, som ljusrosa och ljusblått, mot en rosé- eller grågnistrande urtavla. Välj din favoritkollektion efter humör, stil och personlighet eller kombinera flera olika modeller! Alla klockor i Estelle-serien har en storlek på 36 mm i diameter, vilket passar de allra flesta handleder. Inuti den glänsande boetten gömmer sig ett japanskt kvartsurverk av ypperlig kvalitet. Som hos de flesta Komono klockor är vattentätheten på 3 ATM (30 m).

Moneypenny

Namnet påminner säkert om James Bonds trofasta sekreterare, och visst har Komono inspirerats av 60-talets romantiska mode när man skapat denna ljuvliga damklocka! Moneypenny andas vintage på hög nivå utan att vara trist och omodernt. Det här är eleganta och smakfulla klockor som påminner mer om ett smycke än en klocka. Urtavlan består av silver- eller roséfärgade visare, tidsindikatorer och sekundvisare. En läcker detalj är att siffran tre har ersatts med bokstäverna K O M O N O. Låt dig dock inte luras av klockans nätta utseende. Inuti boetten tickar ett japanskt urverk av högsta kvalitet. Moneypenny är tillverkad av högkvalitativt borstat stål med ett armband i gnistrande mesh.