Gucci

Gucci – klockmode på hög nivå

Gucci är ett av världens toppmärken inom mode och design. Elegans, attityd och kvalitet definierar detta anrika modehus, något som också märks även i en äkta Gucci klocka.

En Gucci klocka är kompromisslös både vad gäller design och kvalitet. Det är knappast en överdrift att påstå att Gucci idag är ett av världens mest eftertraktade varumärken. Utbudet av Gucci-produkter är stort och varierat men en sak identifierar en äkta Gucci, oavsett om det är kläder eller klockor, och det är design i världsklass.

There are no products matching the selection.

Gucci Herrklockor

Gucci herrklockor andas elegans och är ett tydligt uttryck för maskulin finess. Varje modell i Guccis herrkollektioner följer specifika normer vad gäller design och kvalitet som uppfyller den mest kräsne kundens högsta förväntningar. Det här är sofistikerade herrklockor som kan användas både till vardags och fest.

Gucci Damklockor

En Gucci damklocka är något alldeles speciellt som alla trendkänsliga damer bör unna sig. Oavsett om du gillar trendigt moderna klockor eller klassiska armbandsur som andas lyx och flärd har Gucci något som säkert faller i smaken.

Gucci G Timeless

De flesta av Guccis kollektioner har modeller för både damer och herrar, som Gucci G Timeless. Tiden tillhör inget kön utan är ett rent sinnestillstånd, och det här är något som Gucci tar fasta på i sin Timeless kollektion.

Letar du efter en klassiskt elegant klocka av hög kvalitet och funktionalitet kan detta vara kollektionen för dig. Timeless är en diskret klocka med unika detaljer som framför allt kommer till sin rätt i urtavlans form och design.

Välj bland många olika modeller i gnistrande guldfärgat stål med urtavla i blank pärlemor och klockarmband i läder eller borstat stål. En typisk dressmodell som passar lika bra till festoutfiten som till arbetskostymen.

Gucci Interlocking

Gucci Interlocking är en annan kollektion med modeller för både herrar och damer. Typiskt för den här klockan är att Gucci-loggan är en del av urtavlans design. Boetten är tillverkad i borstat rostfritt stål med lyxiga detaljer som diamantinfattad bezel och reliefmönstrad urtavla.

Färgkombinationerna, som går från guld och svart till brunt och rosenbeige, är helt unika. Armbandet på Interlocking modellerna finns i krokodilmönstrat kalvläder, svart eller brunt läder samt flerfärgad textil i kombination med läder. En elegant men samtidigt lite sportigare modell.

Guccisima

Guccisima är en exklusiv kollektion av damklockor som designmässigt överträffar det mesta som finns på marknaden. Letar du efter en modern klocka av absolut högsta kvalitet som sitter nätt på handleden får du inte missa modellerna i Guccissima. Guccissima är klockor av borstat stål med det klassiska monogrammet som ram kring boetten. Urtavlan är trendigt avskalad med endast indexmarkeringar och visare. Färgkombinationerna är sublima. Vad sägs om boett och klockarmband i borstat silverfärgat stål mot en läckert guldbrun urtavla? En annan, lite lyxigare variant är YA134305 modellen i roséguldfärgat stål med svart urtavla och guldgnistrande visare. Det här är tidlös elegans på allra högsta nivå!

Signoria

Letar du efter en Gucci damklocka med en ännu mer exklusiv design ska du ta en titt på Signoria kollektionen, en kollektion som designmässigt höjer ribban snäppet högre från Guccisima klockorna. I Signoria hittar du ypperliga modeller med unikt utformade silverlänkar och fyrkantiga boetter med detaljer i pärlemor. Klockan känns mer som ett smycke men uppfyller alla funktioner som önskas hos ett traditionellt armbandsur.