Garmin

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ

10 artiklar

Sätt stigande sortering

Garmin sportklockor

Garmin har under de senaste åren lyckats positionera sig som en seriös konkurrent på den internationella marknaden. Märket har länge tillverkat GPS-klockor av hög kvalitet och med en oslagbar funktionalitet som blivit ovärderliga hjälpmedel för aktiva sportutövare inom de flesta grenar. Med en GPS-klocka håller du koll på prestandan och kan utifrån dina resultat förbättra ditt träningsprogram.

Klockorna är användarvänliga och av mycket hög kvalitet, vilket ju är fundamentalt i träningssammanhang. Alla träningsfunktioner som man kan förvänta sig av en multifunktionell sportklocka finns inbyggda i urverket. Vill du ha ut ännu mer av din Garmin klocka finns en appbutik där du kan installera nya appar som höjer klockans funktionalitet ännu mer. Dessutom går det också att sköta betalningar från din klocka med Garmin Pay!
per sida

Garmin – senaste generationens idrottsklockor och GPS-klockor

Pulsklockor, GPS-klockor och träningsklockor har blivit allt vanligare bland miljontals sportentusiaster världen över. Cyklister, bergsklättrare, löpare och andra aktiva idrottare tar hjälp av högteknologiska klockor för att mäta prestandan och nå bättre resultat.

När det kommer till sportklockor är Garmin världsledande. Deras klockor funkar både till havs och på land med funktioner som gör klockorna till marknadens bästa. Statistikspårning, automatisk mätning, AutoShot-avkänning och footpod är bara några av de funktioner som finns inbyggda i en Garmin sportklocka. Speciella funktioner som stöder skidåkning, paddelsurfning, cykling, rodd, simträning och en mängd andra sporter hjälper dig att hålla koll på fart och distans. Det här är den ultimata idrottsklockan!

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;