Garmin

Garmin – senaste generationens idrottsklockor och GPS-klockor

Pulsklockor, GPS-klockor och träningsklockor har blivit allt vanligare bland miljontals sportentusiaster världen över. Cyklister, bergsklättrare, löpare och andra aktiva idrottare tar hjälp av högteknologiska klockor för att mäta prestandan och nå bättre resultat.

När det kommer till sportklockor är Garmin världsledande. Deras klockor funkar både till havs och på land med funktioner som gör klockorna till marknadens bästa. Statistikspårning, automatisk mätning, AutoShot-avkänning och footpod är bara några av de funktioner som finns inbyggda i en Garmin sportklocka. Speciella funktioner som stöder skidåkning, paddelsurfning, cykling, rodd, simträning och en mängd andra sporter hjälper dig att hålla koll på fart och distans. Det här är den ultimata idrottsklockan!

Stigande ordning

17 artiklar

Garmin sportklockor

Garmin har under de senaste åren lyckats positionera sig som en seriös konkurrent på den internationella marknaden. Märket har länge tillverkat GPS-klockor av hög kvalitet och med en oslagbar funktionalitet som blivit ovärderliga hjälpmedel för aktiva sportutövare inom de flesta grenar. Med en GPS-klocka håller du koll på prestandan och kan utifrån dina resultat förbättra ditt träningsprogram.

Klockorna är användarvänliga och av mycket hög kvalitet, vilket ju är fundamentalt i träningssammanhang. Alla träningsfunktioner som man kan förvänta sig av en multifunktionell sportklocka finns inbyggda i urverket. Vill du ha ut ännu mer av din Garmin klocka finns en appbutik där du kan installera nya appar som höjer klockans funktionalitet ännu mer. Dessutom går det också att sköta betalningar från din klocka med Garmin Pay!

Stigande ordning

17 artiklar

GPS-klockor från Garmin

Garmin är världsledande när det kommer till just GPS-klockor. Numera skapar Garmin smartklockor som utöver GPS även har inbyggda appar, pulsmätning och kontaktlös betalning via Garmin Pay. Klockorna säljs i mer än en prisklass och det finns även en «budgetkollektion» där det går att hitta riktigt hyfsade smartklockor till konkurrenskraftiga priser. Vill du inte lägga ut en mindre förmögenhet på din nya smartwatch kan detta vara ett bra alternativ.

Även om du skulle välja en GPS-klocka i budgetklassen erbjuder Garmin en hel värld av möjligheter för att få rätt stil på din klocka. Du kan anpassa den med tusentals olika urtavlor, widgets och appar genom att koppla upp dig till Connect IQ™, helt kostnadsfritt! Flertalet modeller levereras med förinstallerade sportappar för bland annat simning, löpning och yoga.

Löparklockor från Garmin

Med Forerunner-serien har Garmin positionerat sig som en förebild inom området löparklockor. Forerunner ger dig en komplett översikt över ditt träningsprogram och hjälper dig att hålla koll på träningspasset via verktyget «träningsstatus» som registrerar din träningshistorik och prestanda. På så sätt kan du ta reda på om träningen verkligen funkar och hur du kan förbättra ditt träningsschema. Du kan följa din totala träningsbelastning de senaste sju dagarna och jämföra den med din senaste historik. Anpassa klockan efter aktivitetsprofil och skräddarsy träningspassen med hjälp av Garmin Connect.

Självklart tål löparklockorna från Garmin både regn och sol. Du kan inte bara ha den kvar under duschen eller simningen, utan klockan skyddas av ett patenterat Corning® Gorilla® glas som är extra slitstarkt. Klockorna är vattentäta till 5 ATM (50 meter). En trofast löppartner som inte sviker ens i det blötaste oväder!

Hög kvalitet för aktiva sportutövare

En viktig vågmästare när det kommer till kvalitet på sportklockor är förstås batteriet. Ett klockbatteri som dör mitt under träningsprogrammet är en säker signal på att du har valt helt fel klocka. Garmin sportklockor har en batteritid på minst 7 dagar (beroende på modell) i smartwatch-läge och mellan 12-14 timmar i GPS-läge. Klockorna i det högre segmentet klarar sig upp till 2 veckor i smartwatch-läge och upp till ett dygn i GPS-läge. Ställer du in klockan på UltraTrac-batterisparläge tickar den på i 75 timmar. Det här är med andra ord en klocka som håller jämna steg med din träning!

Effektfull design

Bara för att det handlar om multisportklockor betyder förstås inte det att man gör avkast på designen. Garmin lägger tvärtemot ner en hel del energi på just utformningen av deras klockor. Gemensamt för alla modeller är en snygg och kompakt klocka med max 47 mm i diameter. Känslan av kvalitet genomsyrar även det sportiga utseendet på klockorna som har en baksida i rostfritt smidesstål och stora tuffa urtavlor med high-tech display.

Gör din Garmin klocka ännu mer unik genom att växla mellan utbytbara klockarmband. Det är inte bara snyggt utan också praktiskt. Har du mer än ett armband med dig kan du enkelt byta ut det svettiga armbandet mot ett nytt och fräscht innan du byter om från träningskläderna till jobbkostymen.

I Garmins utbud av QuickFit-armband hittar du allt från remmar i rostfri metall eller slitstark silikon till äkta läderband. Mixa olika stilar för att matcha sport eller aktivitet. Det behövs inga verktyg för att byta ut armbandet på din klocka.

Garmin Forerunner

Den ultimata multisportklockan från Garmin! Forerunner är Garmins största serie sportklockor som passar till de flesta idrotter. Med Forerunner kan du bokstavligt talat skapa ditt eget sportuniversum via Garmin Connect.

Analysera din prestanda, inkorporera nya program och sportappar, anpassa klockan efter dina behov och upplevelser. Forerunner säljs i tre olika modeller: Essential, Advanced och Premium. Klockorna är särskilt utformade för löpträning och coaching med unika inbyggda funktioner såsom Virtual Partner® och avancerade träningsprogram med både alarm och trådlös dataöverföring. Håller du på med äventyrssport, fitness eller vanlig träning är det här den perfekta klockan för dig.

Garmin Fenix

Namnet Fenix kommer förmodligen från det faktum att denna serie konstant pånyttföds i bättre och starkare format. Garmin Fenix är en högklassig multifunktionell sportklocka med bland annat GPS och pulsmätning med Elevate teknik. De inbyggda aktivitetsprofilerna ger dig full kontroll över din klocka och din träning. Ha koll på kaloriförbränningen, spåra dina träningsaktiviteter och lagra viktig prestationsdata. Det här är klockan för ambitiösa idrottare som kräver minst lika mycket av sin klocka som av sitt träningspass!

Garmin Quatix

Garmin Quatix beskrivs av många som nästa generations marina smartwatch för seglare och navigatörer. Du kan bland annat ansluta klockan till diverse Garmin-plottrar för att streama viktig data (fart, djup, vind och temperatur). Utseendemässigt är det här ett elegant armbandsur med träningsfunktioner för bland annat kajak- och kanotpaddling. Klockan är också utrustad med funktioner för GHC 20-autopilotstyrning och fjärrstyrd waypointmarkering som ger dig kontroll över båten, även när du inte sitter vid rodret. Gillar du att åka vattenskidor? Garmin Quatix kan kontrollera båtens hastighet tack vare dess high-tech funktioner för GPS-navigering och speciella ABC-sensorfunktioner.
  Laddar...