Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern – sofistikerade damklockor från Danmark

Dyrberg/Kern är ett danskt klockmärke som på kort tid har rönt stora framgångar i Europa. Varje ny kollektion som släpps har en begränsad upplaga. Designen är stilren, materialen av ypperlig kvalitet. Det här är klockor som uppfyller alla önskemål och behov, ner till minsta detalj.

Hos Dyrberg/Kern hittar du klockor i en mängd olika modeller, från sportiga armbandsur till eleganta, gnistrande smyckesklockor som sätter pricken över i:et på en glammig aftonklänning. Dyrberg/Kern tillverkar klockor med den moderna kvinnan i fokus. Målet är att skapa ljuvliga små konstverk som uttrycker varje kvinnas unika stil och skönhet. Det här är inte bara exklusiva klockor, utan moderiktiga smycken där inspiration och material hämtas från bland annat Italien och Afrika.

Stigande ordning

15 artiklar

Dyrberg/Kern klockor

Skaparna bakom Dyrberg/Kern är toppdesignerparet Gitte Dyrberg och Henning Kern. Båda är fantastiska formgivare som skapar förutom klockor även vackra smycken i form av halsband, armband, ringar och örhängen. Varje kollektion andas skönhet som lockar och fängslar. Konceptet är glasklart; en klocka ska vara minst lika vacker som ett smycke. Därför pryder man sina klockor med stenar, pärlor och kristaller från Asien och Afrika. Resultatet är en funktionell klocka som utseendemässigt kan beskrivas som makalöst vacker.

Stigande ordning

15 artiklar

Dyrberg/Kern damklockor

Dyrberg/Kern drivs utifrån en klar affärsidé: att skapa klockor som väcker beundran och sensualitet hos den moderna kvinnan. För att lyckas med det krävs en hel del talang och passion. För att inte prata om uthållighet! Under årens lopp har Dyrberg/Kern lyckats skapa ett brett och sofistikerat sortiment av klassiska armbandsur för självsäkra kvinnor med en personlig stil. Influenser från konstens, arkitekturens, grafikens och musikens värld har smugit sig in och påverkat utformningen av de olika modellerna. En känsla av överraskning och förförelse väcks hos många varje gång en ny serie klockor från Dyrberg/Kern lanseras.

Cinema

Cinema är en elegant damklocka med en sofistikerad design som passar både för vardagsbruk och fest. Klockan är tillverkad i rostfritt stål och har smyckats med små gnistrande Swarowski-kristaller runt ramen på urtavlan. Läckra färgkombinationer som guld och djupblått fulländar denna exklusiva modell. Urtavlan visar veckodag, datum och har också en 24-timmars visare.

Det här är en klocka av lite större modell med en boett på 38 mm i diameter och länk i rostfritt stål. Den passar därför kvinnor med lite bredare handleder på mellan 15-22 mm.

Satine Kronograf

Letar du efter en äkta lyxklocka kan modellerna i Dyrberg/Kerns Satine-serie säkert passa. Klockan är utsmyckad med en dubbelram av Swarovski-kristaller som gnistrar på långt håll. Boett och armband är tillverkade i rostfritt stål med ett glänsande överdrag i guld-, silver- eller rosé. På den vackra urtavlan hittar du tre ypperligt designade kronografer som visar veckodag, datum och dygn. Det här är en äkta kvalitetsklocka med en relativt nätt storlek på 36 mm som utstrålar elegans och exklusivitet.

Oceanica

Letar du efter en lite sportigare klocka går det även här att hitta en och annan pärla i Dyrberg/Kerns kollektioner. Oceanica är en trendig serie med klockor tillverkade i svartfärgat rostfritt stål. Det matchande armbandet är däremot keramiskt och väger perfekt mot den becksvarta urtavlan. Det här är en riktigt snygg sportklocka med datumvisare och stora självlysande markörer. Urtavlan omsluts av ett härdat, reptåligt mineralglas som skyddar mot stötar och slag. Klockan är vattentät till 30 meter så den tål en del vatten och stänk. Är du på jakt efter en snygg och praktisk fritidsklocka ska du definitivt ta en närmare titt på Dyrberg/Kerns Oceanica-serie!
  Laddar...