Carrie Taylor

Lexington

Details

Astoria

Details

Carrie Taylor Jewelry

Details

Classic Date Sapphire

Details
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Stone
Armbandstyp
Armbandsfärg
Urskivefärg
Boettfärg
Boettmaterial
Glastyp
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Tillverkare
Smycken färg
Smycke typ
Smyckesmaterial

Artiklar 1-48 av 73

Sätt stigande sortering

Carrie Taylor klockor

Carrie Taylor är ett klockmärke som rör sig i takt med modeströmmarna och fångar alltid upp det senaste och hetaste i den internationella klockindustrin. Det här är armbandsur för den kräsna kvinnan som inte bara vill ha koll på tiden utan också på trenderna. Med en Carrie Taylor klocka kan det nästan inte gå fel. Stilen är «klockren» både vad gäller design och kvalitet!
Carrie Taylor designar klockor för den stilmedvetna kvinnan. Förvänta dig inte extravagans och flärd i en Carrie Taylor klocka, utan klassisk minimalistisk design. Stilen på klockorna är ren och utan några större krusiduller. Det finns helt enkelt inget behov för det. Det här är ett klockmärke som istället väljer att lägga fokus på kvalitet och uttryck. Gillar du den populära «preppy» looken kan det här mycket väl vara en klocka för dig.

Carrie Taylor – klockor som utstrålar elegans

Om man ska beskriva en Carrie Taylor klocka med ett enda ord får det bli ordet elegans. Men det handlar verkligen inte om fantasilöst designade klockor. Carrie Taylor tillverkar trendigt eleganta klockor som fångar uppmärksamheten hos kvinnor i alla åldrar.

Färgkombinationerna är kanske det yttersta uttrycket, men också formen på klockorna och de där magiska detaljerna som går att hitta i ett högtrendigt rosa klockarmband eller en helsvart urtavla.
Sida
per sida

Carrie Taylor: För kvinnor

Carrie Taylor New York har tagit sin inspiration från ”The Big Apple” (New York City). Det finns få, om ens några andra ställen som N.Y.C.. Många invånare är väldigt modemedvetna, rent av trendskapande, och det var något som väckte uppmärksamhet hos våra grundare. De blev så inspirerade och nyfikna att de började ”intervjua” folk på gatan, för att försöka förstå vad de såg. Här ville människorna att deras stil skulle reflektera deras personlighet; de ville synas – av rätt orsaker. De ville beundras... avundas.. när andra förundras. Klassisk och unik, är rätt kombination. Vissa attiraljer ska bara passa med allt annat... skapa en stor helhet, emedan andra ska piffa upp – sätta pricken över ”i”.
New York City: ”An endless source of inspiration for our designs”, som Carrie Taylor New York, uttrycker det.
Deras klockor finns som klassisk eller unik stil; diskret eller glamoröst. Kvinnlig designestetik binder samman allt. Vill du ha ett damur som uttrycker din personliga stil... och elegans: då är Carrie Taylor New York för dig.

Vi saluför endast äkta klockor, och då Carrie Taylor New York har utsett oss till deras officiella återförsäljare, så kommer det även med garanti, vid köpet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;