Carrie Taylor

Carrie Taylor

Carrie Taylor är ett klockmärke som snabbt har blivit mycket populärt bland damer i alla åldrar. Klockorna är snygga, moderna och av mycket hög kvalitet. Letar du efter en stilren klocka som uppfyller alla krav på ett enkelt men sofistikerat sätt är Carrie Taylor ett utmärkt val!
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Urskivefärg
Boettfärg
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

46 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Carrie Taylor klockor

Carrie Taylor är ett klockmärke som rör sig i takt med modeströmmarna och fångar alltid upp det senaste och hetaste i den internationella klockindustrin. Det här är armbandsur för den kräsna kvinnan som inte bara vill ha koll på tiden utan också på trenderna. Med en Carrie Taylor klocka kan det nästan inte gå fel. Stilen är «klockren» både vad gäller design och kvalitet!
Carrie Taylor designar klockor för den stilmedvetna kvinnan. Förvänta dig inte extravagans och flärd i en Carrie Taylor klocka, utan klassisk minimalistisk design. Stilen på klockorna är ren och utan några större krusiduller. Det finns helt enkelt inget behov för det. Det här är ett klockmärke som istället väljer att lägga fokus på kvalitet och uttryck. Gillar du den populära «preppy» looken kan det här mycket väl vara en klocka för dig.

Carrie Taylor – klockor som utstrålar elegans

Om man ska beskriva en Carrie Taylor klocka med ett enda ord får det bli ordet elegans. Men det handlar verkligen inte om fantasilöst designade klockor. Carrie Taylor tillverkar trendigt eleganta klockor som fångar uppmärksamheten hos kvinnor i alla åldrar.

Färgkombinationerna är kanske det yttersta uttrycket, men också formen på klockorna och de där magiska detaljerna som går att hitta i ett högtrendigt rosa klockarmband eller en helsvart urtavla.
-52%
discount
Carrie Taylor Astoria CA4003-RGBLABLA
Carrie Taylor Astoria CA4003-RGBLABLA
Vårt pris 380,00 kr Förr: 798,00 kr
Detaljer
-42%
discount
Carrie Taylor Astoria CA4000-RHWHRG
Carrie Taylor Astoria CA4000-RHWHRG
Vårt pris 464,00 kr Förr: 798,00 kr
Detaljer

46 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg