Carrie Taylor

Carrie Taylor

Carrie Taylor är ett klockmärke som snabbt har blivit mycket populärt bland damer i alla åldrar. Klockorna är snygga, moderna och av mycket hög kvalitet. Letar du efter en stilren klocka som uppfyller alla krav på ett enkelt men sofistikerat sätt är Carrie Taylor ett utmärkt val!

Stigande ordning

1-48 of 51

Sida:
  1. 1
  2. 2

Carrie Taylor klockor

Carrie Taylor är ett klockmärke som rör sig i takt med modeströmmarna och fångar alltid upp det senaste och hetaste i den internationella klockindustrin. Det här är armbandsur för den kräsna kvinnan som inte bara vill ha koll på tiden utan också på trenderna. Med en Carrie Taylor klocka kan det nästan inte gå fel. Stilen är «klockren» både vad gäller design och kvalitet!
Carrie Taylor designar klockor för den stilmedvetna kvinnan. Förvänta dig inte extravagans och flärd i en Carrie Taylor klocka, utan klassisk minimalistisk design. Stilen på klockorna är ren och utan några större krusiduller. Det finns helt enkelt inget behov för det. Det här är ett klockmärke som istället väljer att lägga fokus på kvalitet och uttryck. Gillar du den populära «preppy» looken kan det här mycket väl vara en klocka för dig.

Carrie Taylor – klockor som utstrålar elegans

Om man ska beskriva en Carrie Taylor klocka med ett enda ord får det bli ordet elegans. Men det handlar verkligen inte om fantasilöst designade klockor. Carrie Taylor tillverkar trendigt eleganta klockor som fångar uppmärksamheten hos kvinnor i alla åldrar.

Färgkombinationerna är kanske det yttersta uttrycket, men också formen på klockorna och de där magiska detaljerna som går att hitta i ett högtrendigt rosa klockarmband eller en helsvart urtavla.

Stigande ordning

1-48 of 51

Sida:
  1. 1
  2. 2

Carrie Taylor damklockor

Carrie Taylor skapar moderiktiga klockor i minimalistisk design som påminner en hel del om populära skandinaviska märken som Mockberg och Daniel Wellington. Det här är sofistikerade men totalt opretentiösa klockor där magin går att finna i de små, sublima detaljerna. Serierna är få men utsökta, där storlek och färg är det som mest varierar hos de olika modellerna.

Det kanske bästa av allt är man själv kan skapa sin egen Carrie Taylor stil utefter humör och tillfälle. Det går nämligen att byta ut armbandet på klockan, vilket förstås öppnar en värld av möjligheter! En klocka från Carrie Taylor kommer antingen med ett trendigt mesh-armband i rostfritt stål eller ett elegant läderarmband, beroende på modell. Du kan dock byta ut ditt läderarmband mot ett mesh-armband när och hur du vill. Märket har sin egen kollektion av klockarmband (Carrie Taylor Straps) av hög kvalitet i moderiktiga färger som grått, svart och brunt. Armbanden är nätta med sina 20 mm i diameter så de passar de allra flesta handleder.

Carrie Taylor Lexington

Lexington är en av Carrie Taylors mest framgångsrika serier. Som namnet på kollektionen antyder handlar det om eleganta armbandsur med sofistikerad design som i en del modeller går ett steg längre och är äkta modeaccessoarer för en mer vågad look. Som Gunmetal modellen! En trendig liten krabat med helsvart urtavla (allt från färgen på urtavlan till markörer och visare är i en glansig svart metallic-ton) som kontrasterar läckert mot ett klockarmband i rosa läder.

Kör du hellre på en klocka i en mer sober och klassisk stil är Lexington Gold en utsökt modell med vit urtavla och snygga detaljer i guldfärgat stål. Armbandet är tillverkat av äkta högkvalitativt läder. Det här är den perfekta klockan för kostymen eller businessoutfiten.

Storleken på båda klockorna är 38 mm i diameter men det är också allt som är gemensamt för dessa två härliga modeller. Som du kan se är kontrasterna i en och samma kollektion både spännande och överraskande!

Carrie Taylor Lincoln

Lincoln är en något bredare kollektion än lilla Lexington. Här är klockorna utseendemässigt ganska lika de i Lexington-serien men det bjuds på ännu mer variation. Klockorna har en enkel svart eller vit urtavla med detaljer i läckra färger som silver-, guld- eller roséguldfärgat stål. Armbandet följer i kontrasterande färger som vitt, rosa, svart, brunt eller grått läder.

Vill du hellre satsa på ett lyxigt gnistrande mesh-armband? En del Lincoln-modeller kommer redan med ett snyggt mesh-armband i rostfritt stål med överdrag i roséguld- eller silverfärgad ton. Annars kan du alltid byta ut ditt armband och ge din klocka looken du alltid velat ha!

Alla Carrie Taylor klockor har en exceptionellt tunn boett på 7 mm, vilket bidrar till klockornas sofistikerade look. Att boetten är så tunn gör att den passar ypperligt till blusar, skjortor och andra åtsittande plagg. En klocka av tjockare storlek kan annars lätt ge ett byltigt och ganska oattraktivt utseende.

Carrie Taylor Gold

Även om majoriteten av Carrie Taylors kollektioner består av klassiskt designade klockor i minimalistisk design går det även att hitta en och annan modell med ett riktigt lyxigt utseende. Carrie Taylor Gold är en utsökt modell tillverkad helt i guldfärgat stål som gnistrar läckert på handleden. Urtavlan är guldfärgad med vita, guldinramade visare, romerska siffror och tre vackra kronografer. Boetten har knappar för tidtagning på höger sida. Det här är en något större modell än Lexington och Lincoln serierna, med en boett på ca 40 mm och en tjocklek på 11 mm. Det här är modellen för dig som vill ha en lyxig klocka som syns på långt håll!
  Laddar...