Aistrup

Aistrup – eleganta damklockor för alla tillfällen

Letar du efter en stilfull och tidlös damklocka har Aistrup säkert en modell som passar. Aistrup är klockor med stilren design och mycket hög kvalitet.

Damklockorna från Aistrup har på kort tid hittat vägen till många klocksamlares hjärtan. Det här är dansk design när den är som bäst!

Aistrup klockor

Aistrup tillverkar damklockor av hög kvalitet med mycket tunna boetter, vilket bidrar till klockornas exklusiva utseende. Hittills har Aistrup lanserat två kollektioner: Infinity och Raindrop.

Att boetten är så tunn gör att det går hur bra som helst att använda en Aistrup med långärmad skjorta eller en blus med åtsittande ärmar, något som annars kan se ganska byltigt ut med klockor av lite bredare modell.

Dansk design när den är som bäst

Klockor med extra tunna boetter är något som på sistone har blivit riktigt populärt bland många yngre klockanvändare. Aistrup designar eleganta damur med boetter i rostfritt stål som har en tjocklek på bara 6 mm. Urtavlan är av en minimalistisk design med reliefdetaljer som ger ett intryck av ringar på vatten. Två analoga visare visar tiden på klassiskt manér. Urtavlan hos Aistrup klockor saknar romerska tal eller vanliga siffror och datumvisare.

Sublima färgkombinationer som roséguldfärgad boett med urtavla i grå ton, eller guldfärgad boett med urtavla i äggskalsvit ton, karaktäriserar detta stilrena klockmärke.

För att runda av en stil som i det närmaste kan beskrivas som äkta nordisk elegans, har Aistrup designat en serie moderna klockarmband i läder och rostfritt stål (mesh). Mesh-armbanden har en bredd på 14mm, vilket passar den modemedvetna kvinnans nätta handled perfekt. Även här bjuder Aistrup på stilrena färger, som silver, roséguld och gnistrande guldgula toner.

Känns det mer behagligt med äkta läder på handleden har Aistrup en mindre kollektion med eleganta klockarmband i chokladbrunt eller svart läder. De flesta klockmodeller går att beställas med klockarmband i antingen läder eller mesh.

Hög kvalitet och stor funktionalitet

Även om Aistrup lägger ett stort fokus på stil och design betyder inte det att man gör avkast på kvaliteten. Snarare tvärtom! Aistrup klockor är kända för att hålla en kvalitetsmässigt mycket hög nivå. Detta uppnås i första hand tack vare att man endast använder sig av högkvalitativa material under design- och tillverkningsprocessen.

Boetten på en Aistrup klocka är gjord av rostfritt stål med härdat mineralglas som skyddar bra mot repor och stötar. Klockan består av ett batteridrivet kvartsur (Quartz), vilket garanterar hög precision över tid. Klockan är dessutom vattentät ner till 30 meter, så den tål en del regn och stänk. En praktisk detalj är att klockorna har en justerbar låsmekanism som kan anpassas till önskad storlek på armbandet. Det gör att ett och samma armband passar de allra flesta handleder.

Aistrup Infinity

Infinity är Aistrup första kollektion av klassiska damklockor. Med en nätt och tunn boett på 35 mm i diameter, samt en tjocklek på bara 6 mm, är det här en klocka som vilar i det närmaste obemärkt på handleden. Som namnet antyder, är Infinity en klocka som aldrig går ur tiden. En klocka som förblir modern, generation efter generation.

Designen är elegant och minimalistisk, tonerna klassiska men iögonfallande, med trendiga kombinationer som guldfärgad boett med svart urtavla, roséguldfärgad boett med krämvit urtavla, eller silverfärgad boett med svart urtavla. En del modeller, som Infinity AIW007616, är stilrena varianter i en enda färg där bara tonen på visarna varierar.

Aistrup Raindrop

Raindrop är Aistrup andra, lite djärvare kollektion. Raindrop modellerna har en extra stor boett på 26 mm i diameter. Precis som med Infinity klockorna är tjockleken på boetten bara 6 mm. Däremot är bredden på klockarmbandet något smalare (12 mm), troligtvis för att balansera ut storleken på boetten. Det här är en klocka för självsäkra damer med stort trendsinne.

Bortsett från storleken på boetten är Raindrop klockorna vid första anblicken ganska så lika Infinity klockorna. Finessen ligger dock i detaljerna, och närmare bestämt i urtavlans detaljer. «Ringar på vatten» effekten är något som Infinity saknar, en visuellt häftig detalj som är unik för just Raindrop modellerna. Boetten saknar däremot markörerna som går att hitta på vardera sida om Infinity klockorna.

Letar du efter en lite mer utmanande klocka med trendiga färgkombinationer är Aistrup Raindrop ett spännande val. I likhet med Infinity-serien går det att välja mellan mesh-armband i rostfritt stål eller klassiska klockarmband i äkta läder.

Moderna Aistrup klockor

Aistrup är ett klockmärke som designar moderna klockor till konkurrenskraftiga priser. Trots att man hittills bara har lanserat två kollektioner finns det inom varje serie en hel del snygga klockor att välja mellan. Även här hos oss på Klockor.se.

Design och funktionalitet står i fokus men lägg också märke till den höga kvaliteten på dessa klockor. En äkta Aistrup klocka bär på en tidlös men samtidigt stilren design som utstrålar skandinavisk elegans i rena, omisskännliga linjer. En klocka som uppfyller alla förväntningar! Vare sig du väljer en tuff Raindrop modell med en lite större boett, eller en tidlös klassiker som Infinity, vet du att du får ett kvalitetsur med mycket design – till ett väldigt bra pris.

Aistrup Watches handlar om dansk kvalitet i toppklass, så är du intresserad av kvalitetsklockor kan det vara väl värt att ta en titt på vårt utbud av Aistrup klockor här på Klockor.se.
var-time :1519090932