Leverans

Laddar...

Hur Covid-19 (Corona-virusets) framfart påverkar ditt köp hos Klockgiganten.se

För nuvarande så opererar Klockor.se som vanligt, med frakt varje vardag

Din produkt samt paketering följer myndighetsrekommendationer: Utökat utrymme i lagret, samt utökat avstånd mellan våra anställda där - som använder handsprit ofta och handskar hela tiden.

Vissa av våra anställda jobbar hemifrån, men eftersom vi har alla produkter i eget lager - så har det inte påverkat oss på något vis, ännu.


Vi kan dock ej lova att transporten kommer att vara 100%, då den sköts av externt bolag (vanligtvis PostNord), och även om den är normal just nu - så kan det ändras väldigt fort.


För frågor, skriv till oss här.


Ta hand om dig själv, och andra. Följ myndigheternas rekommendationer, och håll dig uppdaterad.

Alla klockor finns i det egna lagret
Eftersom vi har alla klockor i vårt egna lager, så är du garanterad en snabb leverans! (1-4 vardagar, vid val av prioriterad leverans)

Leverans:
Alla våra varor skickas via PostNord, och alla leveranser har försändelse-id så att du kan följa ditt paket på Posten.se fram till ditt lokala ombud. Paket levereras till ett ombud, som t.ex. ett postkontor, ICA, en bensinstation, kiosk. Med försändelse-id kan paket hämtas ut innan avisering via sms eller e-post.

 

PostNord.se

Gratis frakt vid köp över 1000 kr
Vi står för frakten vid köp över 1000 kr. (från 49 kr vid beställning under 1000 kr).

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg