Club Inex Red A56508S14A

Vårt pris 216 kr Förr: 338 kr
I lager
1-4 vardagar
Klockan är formgiven av Skandinaviske Inex, och tillhör deras kollektion av armbandsklockor för barn, och dess namn är Club klockor. Vi är officiella återförsäljare av Clubs barnklockor.

Produkten finns nu i din varukorg

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Kvartsklocka
En batteridriven kvatsklocka kontrolleras av svängningar i en kristall i mineralen kvarts. Dessa svängningar förändras minimalt över tid vilket är anledningen till att kvarts ofta används, då det behåller sin exakthet.

vattentät 30 meter (3 bar)
Märkt att klara 3 bar eller 30 meter vilket betyder att klockan kan motstå regn och vattenskvätt men inte bör bäras i vatten utöver sammanhang som dessa. Antalet meter(30) är inte ett värde som anger tillåtet dykdjup och bör ej användas vid exempelvis dusch eller bad i pool. Värdet 3 atm (30 meter) refererar till det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och simulerar trycket vid 30 meters djup utan aktivitet. Vid rörelse i vattnet ökar trycket, varför klockan endast kan hantera begränsad kontakt med vatten.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan skapa kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. tag omedelbart klo