Club Inex Green A47101GR12E

Tillgänglighet: I lager

Typ: Damur, Barnklocka

Leveranstid: 2-5 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 499 SEK Spara 44%

Vårat pris 279 SEK

Klockan är formgiven av Skandinaviske Inex, och tillhör deras kollektion av armbandsklockor för barn, och dess namn är Club klockor. Vi är officiella återförsäljare av Clubs barnklockor.

Storleksguide Ställ en fråga

Diameter 34 mm
Tjocklek 12 mm
Armbandsmaterial Gummi (passar handled pa cirka 11-18 cm i omkrets)
Armbandsbredd 18 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Digitalt
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Grön
Boettmaterial Plast
Boettfärg Grön
Urskivefärg LCD/LED
Modellnummer A47101GR12E
EAN 5709868396458
Kön Damur, Barnklocka

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Gummiarmband
Lätt och mjukt, men ändå flexibelt och hållbart.

Vattentät 100 meter (10 bar)
Märkt att klara 10 bar eller 100 meter, vilket betyder att klockan kan bäras vid simning. Observera att antalet meter ej motsvarar tillåtet dykdjup utan ett värde som anger det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och vilket simuleras trycket då den hålls stilla. Genom aktivitet i vattnet ökas trycket avsevärt och följdaktligen är klassificeringen av djupet i praktiken lägre.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan orsaka kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. Tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. Klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkylan ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. Att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga .

12/24-timmars tidsangivelse
Tiden kan anges i antingen 12-timmarsformat (med AM och PM) eller i det traditionella 24-timmarsformatet.

Dagligt alarm
Det dagliga alarmet har en ljudsignal, som du kan ställa in på att påminna dig om upprepande händelser.

Datumvisning
Datum visas på displayen.

Stoppursfunktion: 1/100 sek – 999 sek
Tiden mäts med upp till 1/100 av en sekunds noggrannhet. Klockans mätkapacitet är upp till 999 sek.

Display med ljusfunktion
Då knappen vidrörs lyser displayen och den digitala siffran.

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se

Club Inex Green A47101GR12E er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här

Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter