Club Black A56536SS5A

Tillgänglighet: I lager

Typ: Barnklocka

Leveranstid: 2-5 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 359 SEK Spara 39%

Vårat pris 219 SEK

Klockan är formgiven av Skandinaviske Inex, och tillhör deras kollektion av armbandsklockor för barn, och dess namn är Club klockor. Vi är officiella återförsäljare av Clubs barnklockor.

Storleksguide Ställ en fråga

Diameter 28 mm
Tjocklek 9 mm
Armbandsmaterial Textil (passar handled pa cirka 12-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 18 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 0 atm (nej)
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Aluminium
Boettfärg Svart
Urskivefärg Svart
Modellnummer A56536SS5A
EAN 5709868399909
Kön Barnklocka

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Nylonrem
Klockarmbandet är gjort av slitstark lätt nylon.

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

Kvartsklocka
En batteridriven kvatsklocka kontrolleras av svängningar i en kristall i mineralen kvarts. Dessa svängningar förändras minimalt över tid vilket är anledningen till att kvarts ofta används, då det behåller sin exakthet.

Vattenskydd
Klockan har en minimal vattenskyddskonstruktion, och bör hållas borta från vatten.

Kondens - VIKTIGT Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, som kan orsaka kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset.Tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. Klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkylan ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. Att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga .

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se

Club Black A56536SS5A er 28 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här

Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter