Club 100m Blue A65168S8A

Tillgänglighet: I lager

Typ: Barnklocka

Leveranstid: 2-5 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 579 SEK Spara 24%

Vårat pris 439 SEK

Klockan är formgiven av Skandinaviske Inex, och tillhör deras kollektion av armbandsklockor för barn, och dess namn är Club klockor. Vi är officiella återförsäljare av Clubs barnklockor.

Storleksguide Ställ en fråga

Diameter 29 mm
Tjocklek 9 mm
Armbandsmaterial Gummi (passar handled pa cirka 12-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 15 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Blå
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Blå, Silver
Urskivefärg Blå
Modellnummer A65168S8A
EAN 5709868384622
Kön Barnklocka

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Självlysande beläggning
En självlysande beläggning ger långvarig upplysningseffekt i mörker. Kräver endast en kort stunds exponering för ljus för att detta ska fungera. Visarna och i vissa fall timmarkörerna blir självlysande i mörker.

Datumvisning
Datum visas på displayen.

Gummiarmband
Lätt och mjukt, men ändå flexibelt och hållbart.

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

Kvartsklocka
En batteridriven kvatsklocka kontrolleras av svängningar i en kristall i mineralen kvarts. Dessa svängningar förändras minimalt över tid vilket är anledningen till att kvarts ofta används, då det behåller sin exakthet.

Vattentät 100 meter (10 bar)
Märkt att klara 10 bar eller 100 meter, vilket betyder att klockan kan bäras vid simning. Observera att antalet meter ej motsvarar tillåtet dykdjup utan ett värde som anger det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och vilket simuleras trycket då den hålls stilla. Genom aktivitet i vattnet ökas trycket avsevärt och följdaktligen är klassificeringen av djupet i praktiken lägre.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan orsaka kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. Tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. Klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkylan ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. Att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga .

Boett av rostfritt stål

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se

Club 100m Blue A65168S8A er 29 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här

Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter