Casio Classic LA670WEA-1EF

Fler visningar

Casio Classic LA670WEA-1EF
Kod: LA670WEA-1EF

Tillgänglighet: I lager

Typ: Damur, Barnklocka

Leveranstid: 2-5 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ordinarie pris 499 SEK Spara 12%

Vårat pris 439 SEK

 
Klockan är tillverkad av japanska Casio, och tillhör deras tidlösa kollektion av klassiska retro-klockor, som heter Casio Classic.

Klockor.se är utsedda till att vara officiell återförsäljare av Casio klockor. Det garanterar dig klockans äkthet, officiell service samt landstäckande reklamationsrätt. Kunder som köper sina Casio-klockor genom oss, får Casios guldgarantikort. 3 års garanti och reklamationsrätt!

Storleksguide Ställ en fråga

Mer information

Diameter 24 mm
Tjocklek 7 mm
Armbandsmaterial Rostfri stål
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 1 atm (vattenstänk)
Typ av spänne Glidlås
Boettmaterial Harts
Boettfärg Silver
Urskivefärg Svart
Märke Casio
Modellnummer LA670WEA-1EF
EAN 4971850965329
Kön Damur, Barnklocka

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Stoppur 1/10 sekund - 1 timmes kapacitet
Löpande tid, intervalltid och sluttid mäts intill närmaste tiondel av en sekund. Klockan kan mäta tider upp till 1 timme.

7 programmerad timer
Klockan har 7 timers programmerade, vilket kan komma till användning i sportsammanhang. när dessa aktiveras räknar timmarna ner och när tiden löper ut hörs ett alarm. Därefter startar timern framåt. Maximal kapacitet är 30 minuter.

Justerbar låsmekanism
Klockan har en justerbar låsmekanism vilken kan dras till önskad position på armbandet. Låsets position justeras enkelt och kan således passa handleder i alla storlekar.

Dagligt alarm
Det dagliga alarmet använder en ljudsignal vilken kan påminna dig om återkommande saker som du bör tänka på vid samma tid dagligen.

Automatisk kalender Korrigerar automatiskt för månader med olika längder, och naturligtvis vid skottår.

Rostfritt stålarmband
Robust, hållbart och elegant. Klockans armband i rostfritt stål ger den en klassisk kvalitetslook.


Casio Classic LA670WEA-1EF er 24 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...