Adidas Denver ADH3033 - RIP

Fler bilder

Adidas Denver ADH3033 - RIP
Kod: ADH3033
Typ: Damur, Herrur

Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Pris 895,00 SEK
Gratis frakt
Snabb leverans


Klockor.se är utsedda att vara officiella återförsäljare av Adidas klockor. Du kan därför tryggt veta att det är en äkta klocka, med officiell Adidas-service samt reklamationsrätt, när du handlar hos oss.

Storleksguide Ställ en fråga

Specifikationer

Diameter 40 mm
Tjocklek 12 mm
Armbandsmaterial Gummi (passar handled på cirka 14-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 22 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Digitalt
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Plast
Boettfärg Silver, Svart
Urskivefärg LCD/LED, Svart
Modellnummer ADH3033
EAN 4053858463813
Kön Damur, Herrur

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

Stoppursfunktion - 1/100 sek. - 24 timmar.
Tiden mäts till en noggrannhet av 1/100 sekund. Klockans mätkapacitet är upp till 24 timmar.

Dagligt alarm
Det dagliga alarmet använder en ljudsignal vilken kan påminna dig om återkommande saker som du bör tänka på vid samma tid dagligen.

Vattentät 100 meter (10 bar)
Märkt att klara 10 bar eller 100 meter, vilket betyder att klockan kan bäras vid simning. Observera att antalet meter ej motsvarar tillåtet dykdjup utan ett värde som anger det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och vilket simuleras trycket då den hålls stilla. Genom aktivitet i vattnet ökas trycket avsevärt och följdaktligen är klassificeringen av djupet i praktiken lägre.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan orsaka kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. Tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. Klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkylan ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. Att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga .

Datumvisning
Datum visas på displayen.

Gummiarmband
Lätt och mjukt, men ändå flexibelt och hållbart.

LED ljus
En ljusdiod A light diode (lysdioder/LED) används för upplysning av klockans framsida.

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se


Dessvärre har Adidas Denver ADH3033 - RIP utgått ur sortimentet och kan därför inte beställas. Men vi har några bra alternativ för dig som är mycket lika den produkt du söker efter. Klicka på en produkt nedan det att se mer eller klicka här för att stänga fönstret.

Adidas Denver ADH3033 - RIP er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...