Mockberg Lady 34mm Sigrid Rosegold/Black Leather

Mockberg Lady 34mm Sigrid Rosegold/Black Leather
Kod: AMO1001

Tillgänglighet: I lager

Typ: Damur

Leveranstid: 2-4 vardagar

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Pris 1 499,00 SEK
Gratis frakt
Snabb leverans
Mockberg är ett nytt märke från Sverige, som har tagit klockvärlden med storm. Med sin eleganta och tidlösa formgivning, kombinerat med ett mycket bra urverk, får du en utomordentligt bra klocka. Mockberg säger själv att deras mål är att skapa "extraordinärt", samtidigt som det är klassiskt och tidlöst. De menar att en klocka är till för mer än att bara rapportera tiden. Den är en del av dig, din person... och är med dig i både vardag som speciella händelser.

Vi är utsedda till auktoriserade återförsäljare av Mockberg klockor, i Sverige, och detta garanterar att du köper en äkta och nytillverkad klocka - när du handlar hos oss. Klockan levereras i Mockbergs vackra ask, och med stämplad garanti.

Storleksguide Ställ en fråga

Specifikationer

Diameter 34 mm
Tjocklek 7 mm
Armbandsmaterial Läder (passar handled på cirka 14-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 14 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 3 atm (vattenstänk/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Rött guld
Urskivefärg Vit
Modellnummer AMO1001
EAN 7350089040019
Kön Damur

Detaljer

Schweiziskt urverk
Känt som det bästa urverket i världen. Klockor med schweiziskt urverk har en kvalitetsstämpel av högsta karat.

Ronda 763

Kvartsklocka
En batteridriven kvatsklocka kontrolleras av svängningar i en kristall i mineralen kvarts. Dessa svängningar förändras minimalt över tid vilket är anledningen till att kvarts ofta används, då det behåller sin exakthet.

Läderband
Klockarmbandet är gjort i läder.

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

vattentät 30 meter (3 bar)
Märkt att klara 3 bar eller 30 meter vilket betyder att klockan kan motstå regn och vattenskvätt men inte bör bäras i vatten utöver sammanhang som dessa. Antalet meter(30) är inte ett värde som anger tillåtet dykdjup och bör ej användas vid exempelvis dusch eller bad i pool. Värdet 3 atm (30 meter) refererar till det lufttryck som använts vid test av vattenresistens (ISO 2281), och simulerar trycket vid 30 meters djup utan aktivitet. Vid rörelse i vattnet ökar trycket, varför klockan endast kan hantera begränsad kontakt med vatten.

Kondens - viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar ett negativt tryck i klockan, vilket kan skapa kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte även om daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkyla ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga.

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se


Mockberg Lady 34mm Sigrid Rosegold/Black Leather er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här


Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Förstorad: 14-18 millimeter

  Laddar...