Michael Kors Scout MKT4025

Tillgänglighet: I lager

Typ: Herrur

Leveranstid: 1-4 vardagar

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Pris 3 459 SEK

Michael Kors är en av de ledande amerikanska modeformgivarna för luxuösa tillbehör och sportkläder. Företagets arv har sina rötter i att tillverka eleganta och sofistikerade amerikanska sportkläder, med en jet-set attityd. Michael Kors produkter är kända för att hålla högsta kvalitet!
Klockor.se är auktoriserad återförsäljare av Michael Kors klockor. Detta är en trygghet för dig som handlar hos oss, då du är garanterad en 100% äkta Michael Kors klocka, rikstäckande service och full garanti.

Storleksguide Ställ en fråga

Diameter 43 mm
Tjocklek 12 mm
Armbandsmaterial Läder (passar handled pa cirka 14-22 cm i omkrets)
Armbandsbredd 22 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenstänk/regn)
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Rostfritt stål
Boettfärg Svart
Urskivefärg Svart
Modellnummer MKT4025
EAN 4053858992023
Kön Herrur

Auktoriserad återförsäljare
Vi är en auktoriserad återförsäljare av detta varumärke. Detta innebär stor trygghet för dig som kund: försäkran om att klockan är äkta och omfattas av officiell service och rikstäckande garanti

Sekundär tidszon
En sekundär tidszon kan ställas in. Idealiskt om du ofta har kontakt med folk utomlands.

Bluetooth 4.0-anslutning
Via Bluetooth kan du trådlöst ansluta klockan till din smartphone. Denna energibesparande teknik ger dig tillgång till en rad användbara funktioner.

Kompatibel med iPhone / Android-telefoner För att ansluta till iPhone eller Android-telefon, måste et program laddas ner från App Store / Android Store. Se video ovan.

Självlysande beläggning
En självlysande beläggning ger långvarig upplysningseffekt i mörker. Kräver endast en kort stunds exponering för ljus för att detta ska fungera. Visarna och i vissa fall timmarkörerna blir självlysande i mörker.

Smartphone-notiser
Få notiser om all viktig text, samtal, app-uppdateringar m.m., direkt på din handled.

Telefonlokaliseringsfunktion
Via din klocka kan du styra din smartphone att avge ljud så att du enkelt kan hitta den.

Dagligt alarm
Det dagliga alarmet har en ljudsignal, som du kan ställa in på att påminna dig om upprepande händelser.

Läderband
Klockarmbandet är gjort i läder.

Mineralkristall
Den mycket hållbara mineralkristallen skyddar mot repor och stötar.

Kvartsklocka
En batteridriven kvatsklocka kontrolleras av svängningar i en kristall i mineralen kvarts. Dessa svängningar förändras minimalt över tid vilket är anledningen till att kvarts ofta används, då det behåller sin exakthet.

Vattentät 50 meter (5 bar)
Märkt att klara 5 bar eller 50 meter, vilket betyder att klockan klarar vattnkontakt men ej är helt vattenresistent och således inte bör användas vid bad i pool eller dylikt. Antalet meter (50) motsvarar inte tillåtet dykdjup i vatten. Å andra sidan hänvisar värdet till det lufttryck som använts vid test av vattenresistens(ISO2281), och refererar till ett tryck vid 50 meters djup utan aktivitet. Eftersom aktivitet i vatten ökar trycket, är tillåtet dykdjup lägre än 50 meter.

Kondens viktigt!
Snabba temperatursvängningar förhindrar negativt tryck i klockan, vilket kan skapa kondens. Om detta händer kommer du att se droppar under glaset. Tag omedelbart klockan till en urmakare som kan öppna och torka ur den. Fukten försvinner inte bara för att daggen försvinner, så om detta inte görs kommer fukten att stanna kvar i urverket, vilket kan orsaka allvarliga skador. Klockor är inte kondenssäkra även om de är vattentäta. Kondens kan uppstå om man går från extrem kyla till extrem hetta, t.ex. från vinterkyla ute till en hög inomhustemperatur eller bastu. Att kondens uppstår är inte nödvändigtvis ett fabrikationsfel och är således inte en garantifråga.

Boett av rostfritt stål

Beskrivningen av klockan är gjord speciellt för klockor.se och får inte kopieras! © klockor.se

Michael Kors Scout MKT4025 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Klockans storlek
För att få en bättre känsla av klockans storlek, så har vi jämfört det med en 5-krona. Bilden till vänster visar hur mycket av klockan som täcks av 5-kronan (som är 28,5 millimeter i diameter). Om du vill se en översikt av flera storlekar, jämförda med en femkrona, så hittar du det här

Hur mäts klockans storlek?
Diameter
Vi använder oss av uttrycket "diameter", men eftersom inte alla klockors boetter är cirkelformade, så mäter vi den reella bredden mätt från vänster till höger. Observera att vissa tillverkare inkluderar kronan och eventuellt andra knappar, när de mäter bredden. Vi försöker dock att standardisera alla storleksmätningar genom att aldrig räkna med dylika saker på boetterna.

size info
Tjocklek
Tjockleken - eller höjden på boetten, i profil - anges genom att mäta klockan från toppen till botten, så som illustreras här under. För jämförelsen så är en femkrona 2 millimeter tjock.
Vanligtvis så definieras klockorna efter dessa grupperingar:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter