Triwa

Triwa – snygga klockor med modern svensk design

Triwa är ett klockmärke som bjuder på mycket attityd och kreativitet. Skapad av fyra unga designers med målet om att revolutionera den internationella klockindustrin har Triwa på kort tid blivit en favorit bland miljontals trendkänsliga kvinnor och män som letar efter det där lilla extra i en klocka.

Triwa har funnits i knappt 10 år men under denna relativt korta klocktid har man lyckats visa framtassarna i en annars förhållandevis konservativ klockindustri. Märket är svenskt och stilen opretentiöst nordisk, fast med en tydlig känsla av attityd. Klockorna är skapade för att förmedla individualitet och personlighet på ett unikt och lekfullt sätt.

Triwa damklockor

Damklockorna i Triwa's damkollektion skapas med den trendsäkra kvinnan i fokus. Klockorna är stilrent avskalade och minimalistiska, men med en hög individualistisk känsla. Materialen är spännande och moderna, färgkombinationerna unika. Letar du efter en exklusiv klocka med en hög stilfaktor ska du definitivt ta en titt på damklockorna från Triwa.

Triwa herrklockor

Herrklockorna från Triwa är riktigt snygga armbandsur som tolkats utifrån traditionella premisser. Triwa designar både klassiska klockor och högteknologiska kronografer. Som Smoky Nevil, en traditionell kronografklocka med ett modernt uttryck som gör sig tillkänna genom den rökiga grå tonen på stålet i kombination med ett stilfullt klockarmband i chokladbrunt läder. Kort sagt hittar du många spännande modeller att välja mellan i Triwas herrkollektioner.

Triwa Falken

Falken är en stilig klocka med rena linjer inspirerad av en av Sveriges främsta rovfåglar. Falkögat porträtteras med en liten urtavla mellan visarna. Färgerna är varma och jordnära med kombinationer i mörkgrått, mörkgrönt, bordeaux och champagneguld. Designen är minimalistisk och samtidigt mycket uttrycksfull. Armbandet kan antingen vara en läckert gnistrande länk i mesh-stål eller en läderrem i organiskt behandlat skinn. Det här är en klocka i något större storlek med en boett på 38 mm i diameter. Inuti klockan gömmer sig ett utsökt japanskt urverk av modellen Citizen Miyota 1L45. Klockan är vattentät till 5 ATM (50 meter) så den tål en del stänk och vatten utan problem.

Triwa Elva

Elva är minstingen bland Triwa klockorna och också en av de vackraste och mest feminina modellerna. Boettens storlek är på bara 28 mm i diameter och inuti gömmer sig ett minst lika litet men ändå kraftfullt urverk från Citizen. Samtliga Elva klockor är tillverkade i rostfritt stål med variationer i färg och form. Pearl Elva är en vacker modell med vit urtavla och ett brunt armband i organiskt skinn. Vill du ha en klocka som sticker ut lite mer kan du istället kika på Rose Elva, en klocka i roséguld med svart urtavla och matchande armband i garvat läder från Tärnsjö Garveri.

Triwa Klinga

Inspirerad av 50- och 60-talets mode har Triwa skapat en klocka med mycket retrocharm och en del moderna inslag. Klinga är en snygg och slimmad modell på 38 mm som andas klassisk design men har i själva verket detaljer som påminner om kontemporär skandinavisk design. I Klinga-serien ingår flera ljuvliga modeller. Som Ivory Klinga, en elegant klocka i guldtonat stål och matchande meshlänk i samma gnistrande färgskala. Eller sagolika Snow Klinga, framställd i polerat stål som glimmar mot en elfenbensvit urtavla. Armbandet är tillverkat i ekologiskt skinn från Tärnsjö Garveri. En annan läcker variant i Klinga-familjen är iskalla Arctic, en makalöst vacker modell, tunn och stilren med en boett i guldfärgat stål, isblå urtavla och ett matchande mörkbrunt läderband. Samtliga modeller i Klinga-serien bär på ett högkvalitativt japanskt urverk från Citizen Miyota.