Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger – amerikanska designklockor i klassisk «preppy» stil

Tommy Hilfiger är ett märke vars stjärna lyser starkt på modehimlen. Hilfiger är trendigt, snyggt och väldigt «preppy». Snillet bakom märket är en amerikansk designer som ständigt skapar nya trender, inte minst när det kommer till klockor.

Tommy Hilfiger är ett varumärke som man kanske mest förknippar med sportiga fritidskläder. Detta ledande modevaruhus har dock under åren lanserat en rad spännande klockserier som går från det klassiskt eleganta till det trendigt sportiga. Resultatet är ett imponerande sortiment av klockor för både damer och herrar.

Stigande ordning

12 artiklar

Tommy Hilfiger klockor

Hos Tommy Hilfiger blandas det friskt med både klassiska och moderna influenser. En Hilfiger klocka har en stilren men trendig look som har kommit att beskrivas som "the All-American prep style". Klockornas stil och passform förändras ständigt men grundar sig alltid i en modern tolkning av vad som är hippt och trendigt just nu. Kvalitet, funktionalitet och ett skarpt öga för detaljer kännetecknar en äkta Tommy Hilfiger klocka. När du köper en klocka från Hilfiger är det nästan omöjligt att välja fel.

Stigande ordning

12 artiklar

Tommy Hilfiger herrklockor

Utgångspunkten för Hilfigers design har alltid varit en renodlat klassisk stil med en speciell amerikansk touch som gör klockorna härligt trendiga. Herrklockorna i Hilfigers Classic-serie genomsyras av den preppy-stil som märket själv var med och lanserade någon gång på 80-talet. Trenden håller i sig ännu idag, mycket tack vare att Hilfiger valt att hålla fasta på preppy-stilen under årens lopp.

Tommy Hilfiger damklockor

Tommy Hilfiger damklockor består av eleganta armbandsur med exklusiva detaljer och hög funktionalitet. Serier som Aubrey, Dani och Kingsley bjuder på läckra färgkombinationer och en design som i sitt minimalistiska uttryck sprudlar av trend och stil. Hilfiger kombinerar boetter i moderiktig roséfärgad ton med härligt gråsvarta eller vita urtavlor. Inbyggda kronografer och takymeter (används för att beräkna hastighet) gör klockorna till en högfunktionell accessoar som samtidigt ser riktigt lyxig ut på handleden. Letar du efter en lite mer exklusiv vardagsklocka ska du definitivt ta en titt på Hilfigers damkollektion!

Alex

Alex är ett klassiskt armbandsur med boett och länk i rostfritt stål. Det slitstarka mineralglaset skyddar urtavlan som har ett snyggt minimalistiskt utseende. Letar du efter en elegant vardagsklocka som kan användas för alla tillfällen rekommenderar vi att du tar en titt på den här modellen.

Cool Sport

En lite sportigare variant som går mer i linje med Tommy Hilfigers traditionella preppy-stil. Cool Sport bjuder både på stil och kvalitet. Den läckra urtavlan pryds av raka indexmarkörer, datumvisare och kronograf. Boetten är tillverkad i rostfritt stål med ett rosétonat överdrag. Klockarmbandet är förstås tillverkat i äkta skinn och matchar perfekt den gnistrande boetten. Inuti klockan finns ett kvartsurverk av högsta kvalitet. Det här är en rejäl herrklocka med en storlek på 44 mm i diameter. Alltså inget som passar smala handleder.

Kingsley

Kingsley är elegans tolkat på ett modern och stilrent sätt. Det här är en av de mest hyllade modellerna i Hilfigers damkollektion! Klockan kombinerar en klassisk design med moderna detaljer i färgval och form. Urtavlan är glänsande grå med siffror i roséguldfärgad ton som matchar den rosétonade boetten. Inuti gömmer sig ett kvartsurverk av hög kvalitet. Klockan är vattentät till 5ATM (50 ATM), vilket gör den tålig mot regn och stänk. Den har dock varken datumvisare eller tidtagningsfunktioner. Letar du efter en enkel och stilren klocka för vardagsbruk ska du satsa på en Kingsley!
  Laddar...