Suunto

Suunto – högfunktionella sportklockor av bra kvalitet

Suunto tillverkar robusta sportklockor för idrottsutövare och friluftsäventyrare på alla nivåer. Sportklockorna har bland annat GPS, pulsmätning, höjdprofilsnavigering, barometrisk höjdmätning och laddningsbart batteri.

Suunto har gjort sig världskända för deras högfunktionella sportklockor som inte bara kan skryta om sin höga kvalitet utan har en design som slår det mesta på marknaden. Med en Suunto klocka kan du mäta, planera och analysera din träning bättre med hjälp av skräddarsydda funktioner som håller koll på alla aspekter av din prestanda. Det här är den ultimata klockan för löpare, klättrare, simmare, skidalpinister och multiidrottare.

Stigande ordning

3 artiklar

Stigande ordning

3 artiklar

Suunto herrklockor

Herrklockorna från Suunto är snygga, robusta och högfunktionella. Ägnar du dig åt avancerad bergsklättring har Suunto klockor med GPS-korrigerad höjdmätning, sk. FusedAlti™ teknologi, som lämpar sig utmärkt för bergslöpning och höjdvandring. Ett exempel är Suunto Ambit3 Vertical med upp till 100 timmars batteritid. Gillar du istället att åka på jakt- eller fisketurer ska du kika på Suunto Traverse Alpha, en robust herrklocka med funktioner för sportfiske, vandring och jakt, som månfaskalender, soluppgångsalarm, skottdetektion, vädertendens, kompass och röd nattbelysning. Laddar du ner Suunto Movescount appen kan du dessutom upptäcka nya rutter med hjälp av olika värmekartor.

Suunto damklockor

Suunto tillverkar snygga high-tech damklockor för idrottare, friluftsutövare och äventyrare. Ett riktigt bra exempel på hur Suunto på ett magnifikt sätt lyckats kombinera design och teknologi är Suunto Ambit3 Run, en GPS-utrustad löparklocka med anslutning till smartphone – utformad helt för kvinnor. Klockan lagrar data om dina löpresultat och ger dig en full ruttnavigering. Förutom basfunktionerna kan du utöka klockans funktioner genom att ladda ner valfria Suunto-appar. Designmässigt är den här utan tvekan en av Suuntos snyggare klockor med utbytbara silikonarmband i levande färger som ljusblått, lime och korall. Det mjuka silikonmaterialet ger klockan en perfekt passform runt nättare handleder.

Suunto Core

Suunto Core är en snygg unisexklocka med bland annat höjdmätare, kompass, stormmätare, temperaturmätare och barometer. Utseendemässigt är Core en klassisk digitalklocka tillverkad av rostfritt stål med ett mjukt silikonarmband för perfekt passform. Låt dig inte luras av klockans avskalade design. Det här är en kameleont-modell där du själv väljer vilken stil och färg du vill ha på din Core. Byt ut det svarta armbandet mot ett i neonlime eller blått, eller satsa på en snövit variant. Passar utmärkt för snorkling! Suunto Spartan

Atleter se hit! Suunto Spartan är en förstklassig GPS-klocka avsedd för multisportidrottare. Det finns flera olika modeller i Spartan-serien, de flesta med snarlika funktioner, som pulsmätning, GPS/GLONASS-ruttnavigering och avancerad sportstatistik. Klockorna funkar tack vare sina 80 förinställda sportlägen för de allra flesta sporter, inklusive simning, cykling, löpning och vandring. Den här serien har både herr- och dammodeller i varierande design och färg, som svart, ljusblått och läckert rosa. Klockan har en optimal passform men tänk på att det här är en sportklocka av större modell och kan eventuellt kännas något obekväm på nättare handleder.

Suunto Essential

Essential är en klocka designad för aktiva äventyrare. Klockan är utrustad med barometer, temperaturmätare, kompass, kronograf, höjdmätare upp till 10 000 meter och soluppgångs/solnedgångsvisning. Den här modellen tillhör de sportklockor som Suunto har försett med safirglas, ett extremt slittåligt glas som i princip inte går att repa. Designmässigt är det en trendig klocka med boett av rostfritt, borstat stål och ett komfortabelt, specialdesignat textilarmband. Klockan är av större modell med en storlek på 49 mm i diameter.

Letar du utseendemässigt efter något snäppet lyxigare ska du kika på Essential Ceramic Copper, en otroligt elegant klocka med kopparfärgad boett och detaljer i keramik. Armbandet är gjort av läder i en stilfull beige ton. En sportklocka som också är den perfekta accessoaren!
  Laddar...