Spartos

Spartos

Spartos – snygga kostymklockor av hög kvalitet

Spartos är en klassisk urmakare som säljer exklusiva herrklockor till ett mycket överkomligt pris. Det här är eleganta armbandsur som kombinerar traditionella material med en träffsäker känsla för färg och form. Letar du efter den perfekta kostymklockan har du hittat rätt!

Spartos är den ultimata kostymklockan för stilfulla män som letar efter en accessoar med ett lite lyxigare utseende. Kvalitetsmässigt ligger Spartos på en högre nivå än de flesta andra märken i samma prisklass, främst tack vare att man använder klassiska material och ett ypperligt hantverk vid tillverkandet av armbandsuren. Spartos väljer tradition framför trend men lyckas ändå skapa stilfulla klockor som lockar miljontals användare världen över.

Stigande ordning

5 artiklar

Stigande ordning

5 artiklar

Spartos herrklockor

Spartos lever verkligen upp till sitt rykte om att vara ett exklusivt märke. Hittills har man faktiskt bara lanserat en enda serie: Spartos Classic. Klockorna i Classic-serien är eleganta armbandsur med fantastiskt snygga detaljer på boett och urtavla.

Designmässigt andas de stil och finess. Materialen är sobra och pålitliga. Här blickar man inte särskilt långt bortom rostfritt stål och ett pålitligt kvartsur av hög kvalitet. Klockorna är robusta och av större modell (45 mm i diameter). De har en tyngd och personlighet som inte går någon obemärkt.

Spartos Classic

Spartos Classic är märkets flaggskeppserie med endast ett fåtal modeller i klassiska toner och material. Det enda som varierar mellan de olika modellerna är färgvalet. Här hittar du varianter i guld- eller silverfärgat stål med rejäla urtavlor i matchande vit, blå eller svart ton. Finesserna hittar man i de små utsökta detaljerna. Visare och markörer går i samma ton som armband och boett. Hos vissa modeller har man valt att fylla ut siffror och visare med en kontrasterande färg som ger klockan ett ännu exklusivare utseende.

Vill du försäkra dig om att din klocka fångar omgivningens uppmärksamhet rekommenderar vi de makalöst snygga SPW007604 och SPW007601 modellerna. Den första är en silverfärgad modell med isblå detaljer på klockans bezel samt i de mindre visarna på mitten av urtavlan. Samtliga modeller har tre små visare inuti urtavlan – en mindre 24-timmars visare som anger tiden i 24-timmarsformat på urtavlans vänstra sida, och en dag- och datumvisare. Spartos SPW007601 kombinerar istället tre olika toner inuti urtavlan – guld, blått och vitt. En fantastiskt läcker klocka som passar lika bra till vardagskostymen som till festkavajen!
  Laddar...