Seiko

Seiko

Seiko – eleganta klockor från en japansk klockmästare

Seiko är förfadern till många märken som finns idag på den globala klockmarknaden. Grundat i slutet av 1800-talet, har denna japanska mastodont om och om igen visat sig vara överlägset när det kommer till kvalitet och teknik. En Seiko ger dig allt du förväntar dig av en klocka, och mer därtill.

Familjeägda Seiko har i generationer erbjudit klockor stöpta i japansk kvalitet och innovation. Designen på klockorna är unik och har funktioner som går att hitta hos få andra märken. Seiko har dessutom under åren lyckas utveckla ett helt eget mekaniskt urverk. Letar du efter en unik klocka där både design och teknik är på topp ska du ta en närmare titt på Seiko.

Stigande ordning

1 artiklar

Stigande ordning

1 artiklar

Seiko herrklockor

Seiko herrklockor är berömda för sin högteknologiska design och sportiga look. Klockorna är skapade för vardagsbruk och vilar bekvämt om de flesta handleder. Trots att Seiko tillverkar herrklockor av större modell känns de ändå lätta och ser mycket attraktiva ut på armen. Under årens lopp har Seiko lanserat flera olika kollektioner i herrsegmentet. Idag går det att hitta Seiko herrklockor både i klassisk anda och lite mer trendig stil.

En Seiko klocka är otroligt anpassbar och funktionell, vare sig du är kontorist eller idrottsutövare. Seiko är dessutom en av få urmakare som tillverkar sina klockor och tillbehör helt själva, detta för att kunna garantera en hög kvalitet i varje produkt.

Seiko damklockor

Seiko tillverkar snygga och stilrena klockor för den modemedvetna kvinnan. Damklockorna är sofistikerade och högteknologiska trots den nätta storleken. De flesta modeller är dock analoga klockor med vanlig datumvisning. Stilen är avskalad med en minimalistisk urtavla som skyddas av ett reptåligt mineralglas eller repfritt safirglas (beroende på modell). En Seiko damklocka är den perfekta vardagsklockan där teknik och kvalitet står högt i kurs.

Seiko Astron

Astron är Seikos premium-märke av exklusiva kronografer med innovativ teknik som återspeglas i deras unika funktioner. Som till exempel Seiko Astron GPS Solar. Den här modellen har högteknologiska funktioner som GMT visare och en GPS som kopplar upp sig automatiskt till satelliter. Klockan visar alltid rätt tid, oavsett var du än befinner dig i världen. Klockan är vattentät och har ett skyddande safirglas som är mycket svårt att repa.

Seiko Basic

Klassiska armbandsur i rostfritt stål. Designen är enkel och stilren. Urtavlan är elegant vit och omsluts av en boett i borstat silver- eller guldtonad stål. Det finns flera modeller i kollektionen, där variationerna finns att hitta i de små detaljerna. Siffror istället för indexmarkeringar, stållänk eller läderarmband. Det här är en stilig klocka som passar perfekt för vardagsbruk. I herrkollektionen är boetten 38mm i diameter. I damkollektionen hittar man nättare modeller med en storlek på 28mm i diameter.

Seiko Sportura

Gillar du klockor i sportlig stil är Sportura det perfekta valet. I serien ingår klockor med en trendig framtoning, en något rejälare boett på 48mm och praktiska tidtagningsfunktioner. Klockan har dessutom en vridbar dykring runtom urtavlan. Med den kan du ställa in tiden vid dykning för att kontrollera hur länge du är nere. Klockan är tillverkad i slistarkt rostfritt stål och är vattentät ner till 20 ATM. Det innebär att du kan duscha, bada, snorkla och dyka med klockan utan att behöva oroa dig för att vatten tränger igenom och skadar urverket. En fantastisk klocka för alla aktiva sportutövare!
  Laddar...