Oris

Oris – lyxiga mekaniska klockor från Schweiz

I mer än 100 år har Oris tillverkat lyxklockor som imponerar och lockar med sina exklusiva kollektioner och ypperliga kvalitet. En Oris klocka inte bara en klocka, utan ett steg in i en helt ny livsstil.

Oris står i en helt egen kategori där man snuddar vid andra, kanske mer kända märken, som Rolex och Breitling, men ändå lyckas hålla ett eget spännande race som är värt att följa. Det här är lyxklockor värda namnet!

Stigande ordning

7 artiklar

Stigande ordning

7 artiklar

Schweizisk kvalitet

Att klockorna är designade och tillverkade i Schweiz kan inte betyda annat än att de är av högsta kvalitet. Här finns egentligen inget att diskutera. En Oris klocka byggs med en speciell känsla för kvalitet och funktionalitet. Priset är högt men överkomligt för seriösa klockanvändare. Se inte Oris som bara en klocka, utan som en av dina största investeringar. Det är den värd!

Oris herrklockor

Oris är det ultimata armbandsuret för män som kräver mycket av sin klocka. De exklusiva kollektionerna bjuder på en hel del, både design- och funktionsmässigt. Oris Big Crown Pilot är i en klass för sig med sina 45 mm i diameter och högklassiga teknologi. I samma kollektion går det också att hitta mindre modeller i en mer traditionell design med boett i rostfritt stål som kombinerats med ett snyggt läderarmband. Oavsett vilket modell du väljer är kvalitén alltid i topp med safirglas, automatiskt urverk och en hög vattentäthet. Andra modeller som är värda en titt är Oris Aquis Day och Oris Chronoris Date med takymeter och ett automatiskt urverk av Oris 733 modell – en vidareutveckling av föregångaren Selitas SW200-1. Urverket består av 26 juveler och har 38 timmars gångreserv.

Oris damklockor

Damklockorna från Oris uttrycker personlighet och självkänsla. Kollektionerna är inte lika många som i herrserien men frågan är om det verkligen behövs mer än vad som erbjuds. Kika bara på Aquis Lady Date, en ljuvligt vacker klocka med “Super Luminova” pigment och ett oslagbart automatiskt urverk. Oris Artelier Grande Lune Date Diamonds är en damklocka i Artelier-serien med månfasfunktion och en utsökt designad urtavla med infattade diamantmarkörer och en diamantbezel. En makalöst snygg klocka för kvinnor med en speciell känsla för stil.

Artelier

Artelier är en fantastiskt snygg klocka som tillverkats med äkta diamanter. Klockan har veckodag- och datumvisning. Endast siffrorna 12 och 6 är markerade, övriga markörer består av klassiska streck. Det smarta kronlåset säkerställer att kronans funktioner inte ändras av misstag. En unik detalj är att klockan har en genomskinlig baksida, så du kan se allt som sker inuti boetten. Designmässigt är det här ett elegant armbandsur tillverkat i rostfritt stål med ett läckert krokodilmönstrat läderarmband. Klockan skyddas av ett repfritt safirglas och har ett automatiskt urverk som laddas upp varje gång du rör dig. Klockan är vattenavvisande till 5 ATM. Den tål med andra ord en del stänk och regn, men är inte vattentät.

Aquis Lady Date

Aquis Lady Date är ett vackert damur som kombinerar färg, material och design på ett unikt sätt. I den här serien kan du hitta modeller i silverfärgat stål med en djupblå urtavla och diamantmarkörer. Visarna är vackert utformade små konstverk som har belagts med “Super Luminova” pigment, ett pigment som har upp till 10 gånger bättre upplysningsförmåga än vanlig pigmentering. Aquis Lady Date finns också med roséguldfärgad bezel och vit urtavla med roséguldfärgade detaljer. Klockan har utrustats med Oris senaste automatiska urverk och har en vattentäthet på 300 meter. Det här är en nätt klocka med en storlek på 36 mm i diameter så den passar även små handleder perfekt.
  Laddar...