Michael Kors


Michael Kors – lyxiga modeklockor från New York

Michael Kors är en av modevärldens största frontfigurer och grundaren till utsökta och fantasifulla klockor som har revolutionerat den internationella klockindustrin.

Namnet Michael Kors förknippar de flesta med lyxmode på högsta nivå. Denna toppdesigner från New York har gjort sig världsberömd för sin unika stil och känsla för kommande trender. Han har inte bara skapat storslagna modekollektioner utan är också en välrenommerad designer i den hårt konkurrerande klockindustrin. Kors lekfulla och mångfacetterade design genomsyrar de olika klockserierna som lanserats under åren, där kvalitet och design står högt i kurs.

Stigande ordning

1 artiklar

Stigande ordning

1 artiklar

Michael Kors Herrklockor

Det finns klara fördelar med att satsa på en äkta märkesklocka från Kors. En Kors herrklocka varar livet ut, både kvalitets- och designmässigt. Klockorna är stilrena, makalöst snygga och håller en hög nivå vad gäller kvalitet och funktionalitet. En Michael Kors klocka vilar elegant och bekvämt på handleden, hjälper dig att hålla tiden och passar de flesta tillfällen och outfits.

Michael Kors Damklockor

Damklockorna från Michael Kors utstrålar kvinnlighet och elegans på ett ljuvligt sätt. Michael Kors har en lång erfarenhet av att designa för kvinnor i alla åldrar. Det är något speciellt med kreationerna som gör att miljontals kvinnor väljer att ha just Kors i garderoben. Detta smakfulla uttryck för kvinnlig skönhet och stil finner sitt perfekta uttryck i en äkta Michael Kors klocka. Kollektioner som Bradshaw, Darci och Lexington är typiska modeller där Kors bevisar vilket snille han är när det kommer till att skapa klockor som åstadkommer en perfekt symbios mellan funktionalitet och oslagbar design!

Lexington

Trendmedvetna klockentusiaster får inte missa Michael Kors Lexington serie. Det här är välarbetade klockor ner till minsta detalj. En förtrollande snygg klocka i gnistrande guldgultonat stål som fungerar både som smycke och armbandsur. Storleken är medium. Urtavlan är stilrent svart- eller champagnefärgad med romerska siffror, kronograf och datumvisare. Den smalare länken gör klockan perfekt även för mindre handleder.

Michael Kors Dylan

En smart herrklocka i sportigare stil med högfunktionell urtavla. Här kan du själv ställa in musiken som ska spelas i din mobiltelefon, koppla upp till olika hälsoappar, ta emot Smartphone-notiser och svara på SMS och e-post. Det går att lagra upp till 4GB i klockan. Dylan är kompatibel med Android OS 4.4 eller högre, samt iPhone 5/iOS8.2/ iOS7/ iPhone 4s eller högre.

Designmässigt är Dylan en högtrendig klocka med boett i solid rostfritt stål och armband i silikongummi. Displayen består av en pekskärm i mineralglas. Det här är en herrklocka med rejäla mått. Storleken på boetten är hela 46 mm i diameter!

Bradshaw/Bradshaw Mini

Letar du efter en elegant kronografklocka har du hamnat rätt. Bradshaw förenar teknik med design på ett oslagbart sätt. Klockan har i princip samma funktioner som Dylan modellerna, men utseendemässigt är det här en lyxigare vardagsklocka i mindre storlek (43 mm) med silver- eller guldplätering och utbytbart klockarmband. Du kan alltså själv bestämma hur din Bradshaw ska se ut! Urtavlan är detaljerad med datumvisare, kronograf och romerska siffror.

Bradshaw är utan tvekan en av Michael Kors bästsäljande klockor och nu finns också Bradshaw Mini i rostfritt guldfärgat stål. Den största skillnaden, som namnet antyder, finns i storleken på klockan som är ca 37 mm i diameter. Samtidigt är klockans tjocklek ganska så rejäl med sina 13 mm, vilket gör att den fortfarande upplevs som en sportklocka.
  Laddar...