Lorus

Lorus

Lorus – eleganta och prisvärda klockor från Seiko

Lorus är ett klockmärke som tillhör det världsberömda japanska elektronikföretaget Seiko. En Lorus-klocka innehåller samma toppteknologi som en Seiko, men till ett lägre pris. Stilen är modern och elegant, kvalitén hög och valmöjligheterna många. Letar du efter en klocka som ska hålla livet ut kan du kika närmare på armbandsuren i Lorus kollektioner.

Lorus har utvecklats som ett billigare alternativ till Seiko men har fortfarande en hel del att bjuda på. Urverken kommer förstås från Seiko så du får garanterat ett kvartsur av hög japansk kvalitet. Lorus stora popularitet beror till övervägande del på att Seiko har lyckats skapa prisvärda klockor som står sig mot de allra flesta märken, både vad gäller design och kvalitet. Kort sagt är Lorus en riktigt bra klocka till ett riktigt bra pris.

Stigande ordning

2 artiklar

Stigande ordning

2 artiklar

Lorus Chronograph

En elegant kronograf i rostfritt stål med två större och en mindre kronograf på urtavlan. Lorus Chronograph är en klocka av ypperlig kvalitet med hög funktionalitet och ett fantastiskt utseende. Kronografer används som stoppur i sportsammanhang och den här modellen har en stoppursfunktion som mäter tiden ner till 1/10 sekund, med en mätkapacitet på upp till 60 minuter. Visare och timmarkeringar har en självlysande beläggning som gör att klockan lyser upp i mörkret efter en kort tids ljusexponering. Armbandet är tillverkat i slitstarkt rostfritt stål som ger klockan ett elegant och exklusivt utseende. Den extra säkerhetsmekanismen på låset gör att det inte kan öppnas av misstag. Klockans vattentäthet är på 10 bar (100 meter), vilket innebär att klockan lämpar sig för både simning och bad.

Lorus Classic Lady

Lorus breda kollektion av damklockor bjuder på något alldeles speciellt för moderna och självsäkra kvinnor. Eleganta armbandsur i rostfritt stål med en tunn boett på bara 5 mm garanterar att klockan sitter säkert och bekvämt på handleden. Den slimmade designen ger ett smart och elegant utseende som passar särskilt bra till långärmade blusar och tajtsittande skjortor. Klockan skyddas av ett slitstarkt mineralglas och har ett glänsande armband i polerat stål. Vattentätheten är på 3 bar (30 meter), vilket betyder att klockan tål en del regn eller stänk vid t.ex diskning eller duschning men bör ej användas i samband med bad eller dykning.

Lorus Digital

Lorus tillverkar även digitala armbandsur i trendig design för aktiva sportutövare. Upplagan är begränsad men det går att hitta flera spännande modeller i både stort och litet format med läckra färger som svart, lila, rosa och himmelsblått.

Lorus Digital har en rad praktiska funktioner, som till exempel skärmupplysning, dagligt alarm och en stoppursfunktion på 1/100 sekund med en mätkapacitet på upp till 24 timmar. Klockan har även en inställbar sekundär tidszon som kan vara behändig om man till exempel ofta behöver stämma möte med personer i andra tidszoner. Tiden kan ställas in på antingen AM/PM eller i vårt svenska 24-timmarsformat. Du hittar också en praktisk datumvisare på urtavlan.

Armbandet är tillverkat i gummi eller silikon, ett lätt och mjukt material som samtidigt är mycket flexibelt och slitstarkt. Vattentätheten ligger på 10 bar (100 meter) så du kan ha klockan på under simningspasset.
  Laddar...