Lars Wivallius

Lars Wivallius

Lars Wivallius – klockor med svensk design och kvalitet

Elegans är något Lars Wivallius är mästare på och skapar därför klockor med hög precision och perfektionism.

Lars Wivallius är den senaste nykomlingen bland svenska klockmärken som tagit den internationella klockmarknaden med storm. Den stilrena formen på klockorna och materialens oslagbara kvalitet har lockat många klockentusiaster till Lars Wivallius under märkets relativt korta levnadstid. Idag pryder Lars Wivallius många handleder runtom i Norden och Europa.

Stigande ordning

2 artiklar

Stigande ordning

2 artiklar

Lars Wivallius klockor

Lars Wivallius tillverkar unisex-klockor som passar de flesta stilar och handleder, mycket tack vare klockornas ypperliga elegans och opretentiösa uttryck. Det här är läckert slimmade klockor med smala urtavlor och moderiktigt överdimensionerade boetter. Passionen för hantverket syns tydligt i Lars Wivallius modeller. Klockorna utstrålar elegans, perfektion och en touch av underskattad lyx. Letar du efter en stilren klocka som sprudlar av nordisk design och kreativitet får du absolut inte missa Lars Wivallius kollektioner!

Lars Wivallius, ett helsvenskt varumärke

Lars Wivallius är ett svenskt klockmärke med bas i Stockholm. Företaget är relativt nytt på den nordiska och europeiska klockmarknaden men har på kort tid förvandlats till en referens för eleganta klockor av god kvalitet. Hantverket är utsökt, stilen minimalistisk och resultatet helt enkelt fantastiskt. En känsla av exklusiv enkelhet är ledstjärnan i deras designprocess, där inspirationen i första hand kommer från det skandinaviska modet.

Elegans på hög nivå

Med nordisk elegans i fokus designar Lars Wivallius klockor på riktigt hög nivå. Deras armbandsur uttrycker attityd, stil och sofistikation. Är det något Lars Wivallius brinner för så är det det utsökta urmakeri som är grunden för skapandet av dessa ljuvliga klockor. Märket har en speciell känsla för estetik och innovation som genomsyrar varje modell. Resultatet är klockor i världsklass som väcker beundran bland många.

Lars Wivallius herrklockor

Många av Lars Wivallius klockor är unisexmodeller som kan användas av både kvinnor och män oavsett vilken kollektion de råkar befinna sig i. Dock har Wivallius en del modeller som riktar sig specifikt mot sofistikerade män som letar efter ett elegant armbandsur att bära på armen. En sådan modell är till exempel Sthlm Royal Cronograph, en exklusiv kronografklocka i rostfritt stål med en storlek på 42 mm i diameter. Kanske inte direkt en klocka för nätta handleder. Klockorna i herrserien utstrålar en känsla av maskulinitet och självkänsla. Stilen är elegant men mycket uttrycksfull, med klassiska toner som går att kombinera både med affärskostymen och sportoutfiten. Gillar du en lite sportigare look på din klocka kan det dock vara väl värt att ta en titt på Sthlm 1.0 serien. Här har klockorna ett trendigt Nato-band istället för en klassisk stållänk eller läderband.

Lars Wivallius damklockor

Förbered dig på en klocka i läckert överdimensionerad modell! Lars Wivallius håller sig till det klassiska men hänger ändå med i trenderna. Just nu är det överdimensionerade urtavlor som gäller, särskilt när det kommer till nordiskt designade klockor. En spännande serie är Sthlm 1.0 som egentligen befinner sig i unisex-kategorin men trots detta verkar rikta sig mer mot trendkänsliga klockentusiaster i damsegmentet. En lyxigt designad klocka i silverfärgat stål med flerfärgat nato-band som ger klockan ett väldigt chict utseende. Snyggt, enkelt och ack så vackert! Klockan passar både till businessoutfiten och festklänningen. Andra utsökta kollektioner att rekommendera är Kronan och Sthlm.

Sthml

Sthlm är Lars Wivallius flaggskeppserie och här hittar du en mängd spännande modeller som går från sportiga äventyrsklockor (Sthlm Onyx) med läckra nato-band till eleganta klockor i rostfritt stål med gnistrande meshlänkar. Klockorna i Sthml-serien är alla unisex-modeller med en storlek på 40 mm i diameter och en boett-tjocklek på bara 8 mm. Det här är med andra ord stora men samtidigt mycket nätta armbandsur. Inuti boetten gömmer sig ett japanskt kvartsurverk av hög kvalitet. Klockan är vattentät till 5ATM. Bäst av allt? Oavsett om du väljer en modell med nato-band eller meshlänk kan du byta ut armbandet efter humör och tillfälle. På så sätt kan du ge din klocka en helt egen stil, flera gånger om!

Sthlm Cronograph Royal

En lyxigare modell i herrkollektionen med inbyggd kronograf och ett repfritt safirglas som skyddar din klocka mot stötar och fula märken. Välj mellan svart eller vit urtavla, länk i gnistrande silverfärgat stål eller äkta läder. Klockan har en storlek på 42 mm i diameter och en tjocklek på 12 mm, alltså något bredare än de klassiska modellerna i Lars Wivallius övriga kollektioner. Inuti klockan gömmer sig ett högkvalitativt schweiziskt kvartsur. Klockan är vattentät till 20ATM (200 m). Byt ut stållänken mot ett nato-band eller läderband. Välj själv stilen och uttrycket på din klocka!

Kronan

Letar du efter en klocka med ett lyxigt utseende får du inte missa Lars Wivallius Kronan-serie. Här handlar allt om guld-, silver- och härligt gnistrande mesh! Kronan är inte bara en välfungerande klocka av ypperlig kvalitet, utan också en riktigt läcker accessoar. Stilen är ren och sofistikerad med en polerad finish som ger boett och länk en oslagbar glans. Designen är tidlöst elegant och passar både män och kvinnor. Kronan är en kollektion klockor i nättare storlek med boetter på 38 mm i diameter och en tjocklek på bara 7 mm. Inuti boetten gömmer sig ett japanskt urverk av hög kvalitet. Klockan är vattentät till 3ATM (30 m) så den tål en del stänk och regn. Helt enkelt en fantastisk klocka!
  Laddar...