Kerbholz

Kerbholtz – trendiga klockor tillverkade av naturligt trä

Kerbholtz är ett spännande klockmärke som tillverkar trendiga armbandsur av naturligt trä med läckra detaljer i stål, läder och marmor. Märket är tyskt, vilket garanterar klockornas höga kvalitet och stilrena design.

Bakom Kerbholtz står ett team av tyska klocktillverkare som har lyckats revolutionera marknaden med sina armbandsur av äkta naturligt trä. Det här är ett designvinnande varumärke som kombinerar två ädla material, trä och stål, på ett utsökt sätt för att skapa en unik klocka som lyckats fånga hela modevärldens uppmärksamhet.

There are no products matching the selection.

Kerbholtz herrklockor

Herrklockorna från Kerbholtz är solida och stilrena armbandsur för den trendkänslige mannen. Letar du efter en exklusiv klocka är Kerbholtz ett säkert kort. Klockorna är av hög kvalitet och gömmer en hel del finesser. Ta gärna en titt på Caspar eller Gustav, två kollektioner som bjuder på mycket design och hög funktionalitet.

Kerbholtz damklockor

Damklockorna i Kerbholtz sortiment är nätta och sofistikerade armbandsur som lockar jordnära kvinnor med en speciell känsla för stil. Det här är vardagsklockor som sticker ut bland mängden och väcker stort intresse. Att de tillverkats av trä kan låta tungt och obekvämt men faktiskt är det tvärtom. En damklocka från Kerbholtz sitter nätt och komfortabelt på handleden, oavsett situation och tillfälle.

Gustav

I Gustav-serien ingår modeller tillverkade av mörkt och ljust sandalträ med en trendigt minimalistisk urtavla av rostfritt stål. Gustav är en klassisk herrklocka som passar lika bra med ett par jeans och tröja som med jobbkostymen. Klockan har en praktisk datumvisare och inuti boetten gömmer sig ett högkvalitativt kvartsurverk från Schweiz. Urtavlan skyddas av ett repfritt safirglas som står emot allt (bortsett från diamanter). Stil och kvalitet i en perfekt kombination!

Gitta

Gitta är ett vackert damur med boett och klockarmband av mörkt eller ljust sandalträ som kontrasterar snyggt mot en silverfärgad urtavla av borstat stål. Designen är elegant och minimalistisk, storleken perfekt för nätta handleder. Urtavlan skyddas av ett repfritt safirglas som står emot allt (bortsett från diamanter). Gitta är en trendig och naturnära vardagsklocka som passar de flesta stilar och behov.

Clara/Fritz

I Clara-serien avviker Kerbholtz något från deras klassiska design genom att bjuda på klockor tillverkade helt av rostfritt stål. Armbandet på klockorna är inte heller av trä, utan av vegetabiliskt färgat skinn. Endast urtavlan är av trä, närmare bestämt valnöt. Storleken på Clara är 38 mm i diameter, så det här är en klocka som passar väldigt bra lite nättare handleder.

Claras manliga motsvarighet heter Fritz. Även den här modellen tillhör Kerbholtz Elements Collection, märkets allra första serie som kombinerar tre olika element – stål, trä och läder. I Fritz-serien hittar du snygga armbandsur i moderiktiga toner som svart, guld, silver, asfaltgrått och brunt. Storleken på herrklockorna i Elements serien är något större, med ett omfång på ca 40 mm i diameter.

Vill du skippa trädetaljerna helt ska du kika på Fritz White Marble eller Frida Black Marble (tillhör också Elements serien), som har ersatt urtavlan av trä med en urtavla av vit eller svart marmor, en detalj som ger din klocka ett snyggt och unikt utseende. Oavsett vilken modell du väljer är det här tidlösa klassiker som står emot tidens gång, både design-och kvalitetsmässigt.
  Laddar...