Diesel

Diesel – högkvalitativa klockor med italienskt ursprung

Diesel är onekligen ett av världens mest banbrytande märken inom vardagsmode. En Diesel klocka är snygg, solid och kompromisslös i sin utformning och design. Letar du efter en klocka som utstrålar frihet och självständighet behöver du inte gå längre än Diesel.

Diesel klockorna har blivit märkets största uttryck när det kommer till accessoarer. Diesel har alltid varit känt för sitt coola vardagsmode där denim spelat huvudrollen. Utvecklingen av deras modekollektioner har gått hand i hand med skapandet av nya trendiga klockor som ständigt höjer ribban för många andra märken.

Stigande ordning

2 artiklar

Stigande ordning

2 artiklar

Herrklockor med attityd

Frihet är ett genomgående koncept i Diesels klockor. Utbudet är stort så här hittar du klockor i alla tänkbara modeller med klockarmband som varierar från klassisk italienskt läder till rejäla länkar i silver- eller guldfärgat stål och sliststarka plastarmband i regnbågens alla färger.

Letar du efter den där utsökta italienska elegansen går den att hitta i Diesels klassiska serie. Trendiga modeller som balanserar mellan det sportiga och extrema finns istället i Mega Chief, Diesel the Daddies och Chronograph serierna.

Vare sig du letar efter en klassisk modell eller en tufft sportig kronograf har alla Diesels modeller en sak gemensamt: attityd.

Diesel Chronograph

Önskar du dig ett konstverk i form av en klocka är detta serien du ska kika närmare på. Diesel Chronograph erbjuder rejäla men utsökt designade armbandsur i sportmodell med kronograf och riktigt snygga detaljer.

I likhet med Daddies serien är det här en klocka av större modell som passar bredare handleder. Klockan finns i många olika varianter. DZ7363 är en lyxigare modell i gnistrande guldtonat stål med ett armband i svart italienskt läder. Urtavlan är en ypperlig kreation med arabiska siffror, självlysande visare och indexmarkeringar.

Är du ute efter en mer diskret klocka finns det i samma serie modeller i svart stål med flerfärgade urtavlor och klockarmband, antingen i svart stål eller klassiskt brun läder.

Diesel Double Down

Double Down serien kanske hör till märkets mer klassiska klockor. Storleken på klockan är något mindre än i Chronograph och Daddies serien med sina ”nätta” 46 mm i diameter. Urtavlan är stilren och avskalad med några häftiga detaljer som extra stora siffror på höger sida om urtavlan, arabiska siffror och självlysande visare.

Double Down kombinerar på ett elegant sätt en klocka i polerat silverfärgat stål med ett klassiskt klockarmband i brunt läder. För en trendigare look finns det i samma serie dressmodeller i helsvart ton med boett i svart plast och urtavla i samma ton som ger klockan ett futuristiskt intryck.

Diesel Mega Chief

Diesel Mega Chief är en moderiktig klocka med kronograf och enklare funktioner. Storleksmässigt påminner den om Chronograph och Daddies modellerna men har en enklare och mer strukturerad look. Boetten är tillverkad i PVD-behandlat stål med solid baksida. Urtavlan är minimalistisk och stilren med flerfärgade detaljer och självlysande visare. Det finns även tvåfärgade varianter (svart/grått).

Diesel Mega Chief finns med både läderarmband och länk i rostfritt stål. Djärvare varianter av Mega Chief hittar du i Diesel Overflow och Diesel Chief serierna.
  Laddar...