D1 Milano

D1 Milano – exklusiva klockor direkt från världens modemecka

D1 Milano är urtypen för italiensk design nätt förpackad i en makalöst snygg klocka. Det här är ett ungt märke som levererar exklusiva armbandsur där kvalité och design förenas i en ljuvlig symbios. Klockorna är eleganta, lyxiga och moderna men samtidigt mycket prisvärda.

D1 Milano är ett av Italiens snabbast växande klockmärken. Deras klockor imponerar och inspirerar med sin innovativa design och läckra färgkombinationer. Klockorna tillverkas i Shenzen, Kina, en stad som gjort sig berömd för att producera klockor av mycket hög kvalitet. Deras armbandsur har en touch av finess som är väldigt karaktäristisk för det italienska modet men som samtidigt skiljer klockorna åt från många andra märken.

Stigande ordning

4 artiklar

Stigande ordning

4 artiklar

D1 Milano klockor

Letar du efter en exklusiv klocka som andas design på hög nivå kan det vara väl värt att ta en titt på D1 Milano klockorna. Idag är D1 Milano ett av världens snabbast växande klockmärken i lyxkategorin, bland annat på grund av den nybanande teknologi som man infört i sina klockor. D1 Milano var till exempel först med att tillverka en termokromatisk klocka med ett värmestyrt armband. Själva beskriver de sina klockor som «en äkta italiensk upplevelse». Och det kan man säkert hålla med om. Klockorna är designade enligt det ikoniska italienska modet, coolt och avslappnat sportigt för män och kvinnor med mycket stil och personlighet.

D1 Milano historia

D1 Milano grundades under Milano Fashionweek (modeveckan i Milano) 2013 av Dario Spallone tillsammans med några vänner och en yngre syster. Spallone är idag president och CEO för företaget som numera har sitt huvudsäte i Dubai och distribueras i 28 länder. Flera stora lyxvaruhus har köpt in D1 Milanos kollektioner, bland annat Selfridges, Harvey Nichols och Luisa Via Roma. Butiker finns i bland annat Japan, Panama, Dubai och Brasilien.

Under årens lopp har det skrivits mycket om D1 Milano i flera världsledande modemagasin, som Vogue, Elle, Vanity Fair och Esquire. Även Forbes har publicerat ett flertal artiklar om D1 Milano klockorna.

Äkta italiensk design och kvalitet till ett överkomligt pris

Även om D1 Milano klassas som ett lyxmärke är klockorna förvånansvärt prisvärda, speciellt med tanke på deras höga kvalité och utsökta design. Utvändigt kan en D1 Milano klocka beskrivas som en fantastisk modeaccessoar, en stilren produkt som utstrålar finess och exklusivitet. Invändigt ser landskapet annorlunda ut, men minst lika imponerande. Inuti boetterna gömmer sig ett högkvalitativt japanskt urverk som skyddas av ett skal i rostfritt 316L stål. Urtavlan omsluts av ett repfritt safirglas. Att glaset är repfritt betyder att inget, förutom äkta diamanter, kan lämna fula rispor på klockan. Hos en del modeller har visarna på urtavlan skapats med hjälp av precisionsexakta laserskärare. Varje detalj på klockorna utgör en komponent av högsta kvalitet som är en del av ett högteknologiskt maskineri i miniformat. Klockorna har en vattentäthet på 10 ATM (100 m) vilket innebär att du inte behöver plocka av din klocka under simningspasset eller när det är dags för ett dopp i havet eller hemmapoolen.

D1 Milano herrklockor

När du väljer en D1 Milano herrklocka kan du vara säker på att du får en stilren klocka med ett exklusivt utseende som passar både till jobbkostymen och sportoutfiten. Det här är vardagsklockor med ett underskattat lyxigt utseende som sitter lätt och bekvämt på armen. I herrkollektionen hittar du klockor med japanska urverk inslutna i boetter som tillverkats av polykarbonat (PC), en exceptionellt slitstark termoplast som bland annat används för isolering av flygplansfönster. Storleken på klockorna tenderar att vara något större, vilket ger klockan en ännu mer exklusiv look. Letar du efter en klassiskt snygg vardagsklocka rekommenderar vi att du tar en titt på den strömlinjeformade Polycarbon-serien. För en trendigare klocka med ett unikt utseende får du inte missa Skeleton-serien där ett hål i urtavlan låter dig se vad som gömmer sig bakom tavlan och inuti boetten.

D1 Milano damklockor

Eleganta armbandsur med mycket design och attityd. D1 Milano damklockor bjuder på riktigt snygga modeller för trendkänsliga kvinnor med hög stilfaktor. Ta gärna en titt på Polycarbon Premium modellerna som bjuder på modernt utformade klockor i svart och vit ton med läckra detaljer i borstat rosétonat stål. Klockorna är av större modell men sitter trots det nätt och bekvämt (och makalöst snyggt) på handleden.

Monochrome

I Monochrome-serien handlar allt om färg och form. Det här är en klocka med en stark personlighet som garanterat kommer att dra blickarna till sig. Klockan är tillverkad i mjuk polykarbonat plast, vilket gör att de sitter lätt och bekvämt på handleden. Letar du efter en modern klocka där kvalitén är på topp ska du definitivt kika lite närmare på Monochrome-serien.

Ultra Thin

Precis som namnet antyder är det här D1 Milanos kollektion av extremt slimmade klockor. Tjockleken är bara 6 mm! Storleken på boetten är fortfarande något större än standard. Modeller på mellan 38-40 mm finns att välja mellan beroende på bredden på din handled. Oavsett vilken storlek du väljer är risken stor att du kommer att glömma bort helt att du bär på klockan. Så nätt är den!

Skeleton

Skeleton är en riktigt häftig serie som ger dig en inblick i vad som gömmer sig bakom urtavlan och inuti boetten. Väggen på urtavlan saknas nämligen helt. Istället kan man se urverket in i minsta detalj med alla dess små skruvar och hjul. En helt fantastisk klocka som förundrar och imponerar!

Polycarbon

En snygg unisex-klocka med armband av polykarbonat. Klockan är av rejälare modell med en omkrets på 40 mm och 11 mm i tjocklek. Polycarbon kombinerar stål och plast på ett tufft och unikt sätt. Letar du efter en lite sportigare men samtidigt högtrendig klocka är detta säkert något som kan falla i smaken. Klockan har en läcker design med snygga färgkombinationer som går i svart, guld, silver och koppar. Enfärgade modeller i svart och vitt finns också tillgängliga. Tack vare det slitstarka materialet tål klockan en hel del och är dessutom vattentät till 5ATM (50 meter).
  Laddar...