Leverans - Klockor.se

Hur Covid-19 (Corona-virusets) framfart påverkar ditt köp hos Klockor.se

För nuvarande så opererar Klockor.se som vanligt, med frakt varje vardag

Din produkt samt paketering följer myndighetsrekommendationer: Utökat utrymme i lagret, samt utökat avstånd mellan våra anställda där - som använder handsprit ofta och handskar hela tiden.

Vissa av våra anställda jobbar hemifrån, men eftersom vi har alla produkter i eget lager - så har det inte påverkat oss på något vis, ännu.


Vi kan dock ej lova att transporten kommer att vara 100%, då den sköts av externt bolag (vanligtvis PostNord), och även om den är normal just nu - så kan det ändras väldigt fort.


För frågor, skriv till oss här.


Ta hand om dig själv, och andra. Följ myndigheternas rekommendationer, och håll dig uppdaterad.


Snabb leverans: 1 – 3 arbetsdagar.
Räkna med kort leveranstid när du handlar inom Sverige. Högst 3 arbetsdagar, om din beställning läggs innan klockan 16, på en vardag/arbetsdag.

Gratis frakt vid beställning/byte
När du handlar klockor från oss, som skall levereras till adress i Sverige, så är frakten alltid gratis. Detta gäller även vid byten.

Försändelsen:
Alla varor skickas via PostNord, och kommer med spårningskod, så att försändelsen kan spåras under hela transporten. Du informeras om detta via SMS/e-post. Försändelsen levereras till ditt lokala postombud (eller brevlåda).

  Laddar...