Om Klockor.se

Våren 2011 så startade nätbutiken på Klockor.se, med syftet att erbjuda den moderna människan en adekvat shoppingupplevelse. Den gemensamma nämnaren för våra klockor är ”kvalitet”, oavsett prisklass. Vår hemsida är enkel att navigera, lättöverskådlig samt avancerad. Att handla hos oss är tryggt och säkert, oavsett vilket betalningssätt ni väljer. Gratis frakt och prisgaranti innebär att ingen kan vara billigare än vad vi är.

Vilka är Klockor.se?

Klockor.se är ett samarbete mellan två av nordens största officiella återförsäljare av märkesklockor, Reverie Scandinavia ägs av det norska bolaget Reverie AS och det danska bolaget Reverie ApS. Reverie ApS är momsregistrerade i Sverige (Org.nr 502072-5627), och därför underordnat svensk lagstiftning, tillika köplagens förpliktelser - vilket ger dig som konsument maximal säkerhet.

Vilka samarbetar vi med?

Leverans
Alla våra varor skickas via Posten, och alla leveranser har försändelse-id så att du kan följa ditt paket på Posten.se, fram till ditt lokala ombud.

Gratis frakt & byte - 90 dagars bytesrätt
All frakt inom Sverige är gratis! Detsamma gäller returfrakt vid byte, om du använder den medskickade returetiketten. Och för att göra din shoppingupplevelse så trygg som bara möjligt erbjuder vi en förlängd bytesrätt på hela 90 dagar!

Posten.se

Betalning med Visa, MasterCard, Faktura, Konto, Delbetalning eller de fyra storbankerna(Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken):
Vår nätbutik har kontrollerats av NETS, som säkerhetsgodkänner nätbutiker som ansökt om att använda bland annat Visa, Mastercard etc. Våra betalningsleverantörer är Klarna och QuickPay.

Klarna Faktura, utan extra avgifter
Utan några extra kostnader för dig, så skickas fakturan tillsammans med klockan, och du har 14 dagar på dig att betala. En extra trygghet och bekvämlighet för dig, som kund.
Möjlighet till avbetalning med Klarna också, om du föredrar att göra avbetalningar istället för hela beloppet, så kan det väljas direkt vid köp – eller då fakturan kommer

Returetikett:
Varje leverans inkluderar en returetikett, som skall användas vid eventuell returnering, reklamation eller byte. Reklamation samt byte är gratis, men vid återsändning så dras 59 kronor från din kreditering. Fäst bara returetiketten på paketet, och lämna in hos valfritt postombud.

Hur kommer du i kontakt med oss?
För att kontakta oss kan du skriva till oss här.
Vår administrativa info är:

Reverie Scandinavia ApS
Generatorvej 8F 1.th
2860 Søborg
CVR 38696580
E-mail:kontakt@klockor.se

Leverantörer
Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder de nyaste modellerna, 100 procents äkthetsgaranti och en blixtsnabb service i händelse av att det skulle vara något fel på en klocka. I dagsläget är vi utnämnda till återförsäljare av : Adidas klockor, Bulova klockor, Casio klockor, Citizen klockor, Daniel Wellington klockor, Diesel klockor, DKNY klockor, Dyrberg/Kern klockor, Ferrari klockor, Festina klockor, Fossil klockor, Hugo Boss klockor, Gant klockor, GC klockor, Guess klockor, Hello Kitty klockor, Inex klockor, Invicta klockor, Kyboe klockor, Lacoste klockor, LEGO klockor, Mango klockor, Marc By Marc Jacobs klockor, Michael Kors klockor, Nixon klockor, Pulsar klockor, Police klockor, Skagen klockor, Swiss Military Hanowa klockor, Triwa klockor, Tommy Hilfiger klockor, Wenger klockor och WobL klockor.